• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • smint

    Han inte ån igår och har nu läst i kapp nästan allt från gårdagen. Men säger som Nenne, inte är det någon storm inte, men galet med snö och såklart stora problem med kollektivtrafiken i stockholm, jag och dottern tågade ned till tåget i morse men det skulle komma ersättningsbussar som inte kom. Vi gav upp och gick hem och nu myser vi framför en liten film. Får vabba idag helt enkelt.

    PB: Usch vad jobbigt med sonens skola, men vilken fantastisk förälder du är som tar tag i det med en gång och konfronterar klassen.

    MSW: Hoppas sonen mår bättre idag och att du slapp torka kräks i natt.. Men kräksjukan är väl oundvilkig i dessa tider.

    Snaily: Hoppas du mår bättre idag och vilar ordentligt..

    Cissi: Hoppas lilla tjejen mår bättre nu, usch vad jag hade blivit rädd i ett sådant läge. Tur att din mamma var där så du fick lite stöd.

    EA: Trist med huset, men ni kanske hittar det mer perfekta huset nu?? har klurat och klurat på vad du jobbar med sedan du kom in i tråden. Nyfiken på paprikorna

    Tinga: Vad härligt att piff och puff trivs på förskolan. Hoppas att dom börjar äta mer snart. Hur mycket "behöver" dom äta för att det skall vara ok? och hur funkar sonden? Håller med att pops slim byxor är fantastiska, min dotter är ganska lång och smal så dom passar henne utmärkt

    Återkommer senare när dottern sover middag

  • Lapinette

    hej nennelaine!!!! Har du grävt dig ut ur huset eller fick inte ni heller så mycket snö (snaily klagade ju).

  • Lapinette

    Pb - vad skönt att det verkar ha pratat igenom detta och jag hoppas detta är början på en ny tid för din son i skolan. Usch för att bli mobbad och utstött. Stackars liten! Förstår att ditt mamma-hjärta blöder.

  • snaily

    Nenne
    Hur fasen kunde du veta det? *hon måste läst min dagbok!*

    Hm, honkatter ska inte blöda när de löper... (väl? Fick plöstligt panik över att kanske ha missat något grundläggande! ) Men bete sig lite allmänt tokigt, framför allt skrikigt och åmigt och kröka rygg-igt och vika undan svans-igt.

  • Lapinette

    Så där som vi människohonor gör när vi löper?!!!

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    15 cm igår som maken skottade bort och lika mycket till i morse. Inte så mycket alltså. Eller jo, men inte något kaos.

  • snaily

    Lappis, precis! Och kaniner också tänker jag mig, fast de har ju inte så lång svans som behöver vikas.

  • Fru E

    Lappis-gör du så när du löper är inte din svans lite svårt att vika undan *klurar*

    Våra paprikor är hyfsade men förstår inte varför folk tror att inte paprikorna påverkas av vädret

  • Lapinette

    Nej, vika svansen är ju lite svårt *försöker stoppa in den mellan benen*.

  • nennesjuttioåtta

    snaily
    aha, det kanske bara är hundar som blöder innan (???) de börjar löpa?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge