• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • _koko_

    ore - Ja, asså det är ju en prioriteringsfråga. Men nu valde jag att skicka en HM-beställning på 1300 igår, och då sprack miljon-budgeten.

    "min kuk, en kille att beundra, han tror han är en sexatlet, en stålkomet, ett kraftpaket i arselet..."

    Solklart! (ja, jag googlade texten )

  • Blivande fru L

    Hej hej, allihopa!

    Det är som vanligt ingen vits för mig att försöka sammafatta tre veckors smygläsande, men ni ska veta att jag är med er alla i anden.

    Ego
    Jag mår utmärkt, tackar som frågar. Har schyssta rattar och är en aning trött på kvällarna, i övrigt har jag inga som helst gravidsymptom. Vi var på VUL den 11/1 och det var såå häftigt! Det var en liten, perfekt person där inne. Idag kunde jag inte hålla mig längre och lyssnade på hjärtljuden själv på jobbet. Det pickade på i 169 slag/minut Det är alltså inte bara Snaily som tar apparaten i egna händer. BP är förresten fredagen den 13:e augusti. Huuu...

    Snaily
    Glömde skriva att jag blev så ledsen när jag läste om hur det gick med alla äggen. Fan också! Kram.

    Nenne
    Hur mår du själv? Humöret tycks det inte vara något fel på i alla fall. Höll på att skratta ihjäl mig åt skrivbordsstolsracet igår (eller var det i förrgår?).

    Koko
    Lycka till med fortsatta smakportioner! Hur gammal är lillebror nu?

    EA
    Slött att det inte blev något med huset men klokt av er att hålla fast vid ert budtak.

    Ore
    Ledsen att höra om dina föräldrars skilsmässa. Mina föräldrar skiljde sig när jag var 22 och jag tyckte det var jättejobbigt. Det rubbar så många cirklar, trots att man är vuxen. Kram!

    PB
    Starkt jobbat med sonens plågoandar! Sök jobbet!

  • Fru E

    *vinkar till Blivande*
    Gjorde du också den långa metoden?

  • _koko_

    fru Muffins - Härligt med sjyssta rattar! Jag har redan ångest för taxöronen som lär uppenbara sig när jag slutar amma (det påbörjades redan efter conny)...

    5 månader har Lillebror hunnit bli! Han har precis börjat vända sig åt båda håll och kan sitta med en kudde i antilop-stolen.

  • Fru E

    ja sjyssta rattar längtar jag med efter

  • Blivande fru L

    EA&MJ skrev 2010-01-27 20:15:12 följande:


    *vinkar till Blivande*Gjorde du också den långa metoden?
    Hej EA!

    Vi gjorde den långa metoden. Den är ju lättare att planera tidsmässigt och med tanke på våra långa resor till kliniken passade det bra.

    Koko

    Åh, 5 månader redan! Taxöron är väl tyvärr oundvikligt för de flesta. Man får trösta sig med att det är ett resultat av något bra! Har också redan tänkt taxörontanken.
  • _koko_

    fru Muffins - Ja, eller göra något åt det. Man får väl se hur illa det blir.

    Och ja, det har gått så himla fort, samtidigt som det känns som en hel evighet eftersom det varit så jobbigt. Men nu går jag ju hos en kurator och får prata av mig, så det ska nog bli bra i slutändan.

  • Tinga
    _koko_ skrev 2010-01-27 19:38:57 följande:
    Det blev dock mer soppa än mos av det, så igår ska jag skärpa till mig och göra lite mer rätt.
    Hur gör man när man ska skärpa till sig igår?
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge