Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Vi fortsätter blanda och ge

    Tinga, underbart att det är så mycket bättre!

    AM, Florens...det lät ju...trist. *håller fingrarna i kors bakom ryggen*

    MSW, just precis! Jag kan göra så in i baljan och minutiöst jättefint ibland, men sedan stökar jag till det om en stund igen....

  • passionsblomman

    AM, hur många dagar ska du vara borta? Jag förstår att hjärtat kommer att skrika rakt ut efter barnen såklart.
    -Särskilt om Hektor får telefonluren och kläcker ur sig ett förvånat "Mamma?" när han hör din röst... *hjärtat kramas ihop av bara tanken*

    Jag hoppas du får en underbar resa med hur fint väder som helst-själv har jag just hittat vitsippor i min trädgård, så det gör ingenting alls!

  • passionsblomman

    Jaha, nu kommer det rosa...

    ....då behöver vi inte längre låtsas att det är spännande med testet imorgon.

    Istället får jag väl testa och sedan ringa CvL och höra vad läkarna där har för råd att ge inför en eventuell fortsättning och hur den tidsplanen isåfall ser ut.

  • passionsblomman

    Liten, jag har ett sparande som förut hette startkapital, men nyheter det i min nya bank kapitalspar barn eller något sådant. banken här är en privat sparbank, men har Swedbank system med internetbanken och så. Jag vill kunna styra hur pengarna delas ut-även efter 18. Jag har på nära håll sett riktiga skräckexempel på hur kul man kan ha för pengar som föräldrar lämnat efter sig. Jag spara inte av det lilla vi får ihop för att det ska supas en sommar typ.

    Dessutom var vår inställning att sparar vi på ett ställe kan vi ge alla-åh vad ironisk DET känns nu då-barnen på ett rättvist sätt.

    Förutom det så är det ju också så att skulle livet totalt skita sig av någon orsak så är pengarna just nu mina och det kan komma situationer då det bästa för mitt barn är att vi överlever typ.

    Och så är kontot även tänkt att vi skakunna göra saker i framtiden hela familjen som vi inte kude gjort annars, som en större resa eller så.

  • passionsblomman

    Tack för alla sympatier.

    Lappis, vet du om de har ngt "allmänt" resonemang/förfarande på CvL angående Eskimåerna alternativt nytt ivf-försök?

    Jag gissar att råden borde vara individuella, men

  • passionsblomman

    Lappis, mmm, det var precis det resonemanget jag tog upp med sambon. Att det kanske är störst slutlig chans sammantaget sett att göra ett till försök, för så många fler än ett till är nog inte lönt, annars borde man ju få köpa det där tre-packet även efter 38 menar jag...

  • passionsblomman

    Ja, jo jag vet, och därför är det ju inte speciellt realistiskt att tro att man ska igen om tre ivf:er heller tycker jag. Jag skulle kunna tänka mig ett försök till, men sedan får det vara nog.
    Har man då fått eskimåer utöver det så är det ju ingen panik rent åldersmässigt.
    Förresten har vi verkligen inte råd heller för den delen.
    Ska vi göra ett till försök så får jag faktiskt ta och prata med banken...

  • passionsblomman

    Nu har jag pratat med CvL-kliniken. De är så trevliga där! Och inget pjoskande, utan sakligt men med värme. Det gillar jag.

    De sa så här:

    *Alla beslut i den här processen är VÅRA, de lägger sig inte i.

    *Våra chanser enligt procentprogrammet var den här gången uppskattat till mellan 25 och 35% vilket hon sa är bra siffror.

    *Ingen panik med ett ev nytt IVF-vi kan göra ett nytt försök efter Eskimåförsöket o vi vill.

    *Det är 20% risk att återupptiningen misslyckas, men OM den lyckas är graviditetschanserna mycket goda på frysisar.

    Summa sumarum-vi kommer att invänta min nästa mens och styra den följande ägglossningen med Pergotime (jag är ju så oregelbunden annars) Det innnebär att ågon gång mellan Kristi Himmelsfärd och Pingst blir det sådär spännande igen och förhoppningsvis en tinad eskimå redo att återföras och visa vad den går för.

    Idag ska jag ha en mamma-son dag med min pojke som jag redan har förmånen att ha i mitt liv. Vi ska åka till Kalmar, gå och luncha ihop och kika i "hans" affärer och så gå på bio.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge