Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Dåså! *kavlar upp ärmarna*
    Då har vi ju lite att bita i de dagar vi har på oss...


    viktualia skrev 2010-04-14 11:33:14 följande:
    PB - jag tror att rekordet är strax över 13 000
  • passionsblomman


    Det där känner jag igen....
    nennesjuttioåtta skrev 2010-04-14 15:54:13 följande:
    läste ikapp för en stund sen men nu har jag glömt allt
  • passionsblomman


    Ja nästan!

    Jag är iallafall glad att de inte är större.
    Däremot hade huset kunnat få ligga lite mer inåt på tomten, för nu ligger det så att det är väldigt nära till båda vägarna som går längs tomten vilket gör att det verkligen är full insyn här.
    *planerar ett strategiskt plank på altansidan*

    Men, det är många hur häromkring med större trädgårdar, så man inser att mark inte är så dyrt här...
    Lapinette skrev 2010-04-14 16:01:44 följande:
    pb - det är väl ingen tomt utan en "egendom".
  • passionsblomman

    Hahha! Ja det kan jag ju säga, att lägger jag mig och solar naken på de här tomten, då har vi etablerat bysnacket för några år framöver och dessutom skaffat oss en rejäl stämpel som Exhibitionistiska Stockholmsgalningar för tid och evighet!

    Framsidan huset gör mig inget, den tycker jag typ SKA få synas när man har ett sådant här hus. Men på den sidan där altanen är och vi ska sitta och äta vill jag gärna skärma av, så det inte känns som att folk ska ramla in i trädgården. Dessutom vill jag göra en liten köksträdgård melan planket och altanen och då blir läget extra skyddat och som ett eget "rum" med ett plank och lite klätterväxter.

    Att man från andra sidan ån ser över till oss gör mig egentligen heller inget, för det är på såpass avstånd, men jag ska ordna med små hörnor i trädgården där man kan vara ifred liksom. Allt är inte utsikt. En del insikt kan vara gött. Att liksom gå IN i trädgården på vissa ställen och inte bara ut i den.

    Sedan ska jag fixa lite på balkongen, för även om den är i rakt söderläge rätt ut mot huvudgatan, så är det uppe på den man kommer att kunna ligga näck ifall den andan faller på. Jag ska bara säkra lite hur mycket man ser mellan staketspjälorna...

  • passionsblomman


    Ni är så välkomna så.Bara ni hjälper till att röja av efteråt...
    Lapinette skrev 2010-04-14 16:55:35 följande:
    Jaaaa... springa omkring nakna i trädgården, bada i ån, skrika och väsnas och spy i rabatterna (inte dina pb ... vi väljer ut lämpliga grannars rabatter)!!
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge