• Oupsie

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Ore, tack, du har rätt. Har bara så svårt att motivera mig, men det ska bli skönt när det väl är klart. Önskar att jag hade en bråkdel av Ciccis energi .

  • Oupsie

    Nenne, ojoj, vilken förlossning . Stackars din syster!


    Fru E, hej!


    Borde väl logga ut härifrån så att jag kan koncentrera mig på det som ska skrivas, inser att jag ska producera 4-5 sidor text idag . Och texten ska gärna ha lite innehåll och inte bara vara en massa blaj.


    Förresten, har ni läst "innan-du-fanns-bloggen"? Hon är på sjukhuset nu, kanske bebisen är ute till och med. blogg.alltombarn.se/innandufanns/

  • Oupsie

    Kikar in lite snabbt när jag har paus.


    Fru E, jag gillar vår granitskiva jättemycket. Den är praktisk och tålig. Vi oljar in den, 1-2 gånger om året men det går smidigt. Vill man ha marmor eller kalksten är det mycket känsligare än granit. Vi har en ganska mörk skiva och ekluckor. Vi valde att ha inbygd ho men det hade jag inte valt idag. Jag hade hellre haft rostfritt vid ho och över diskmaskinen. Men jag kommer aldrig att välja något annat som arbetsyta eller vid spisen.

  • Oupsie

    Jag tror också att kärleken växer, och att det inte spelar någon roll om det är ens biologiska barn eller ej. Bra skrivet Muggles.


    Muggles, kanske är det hormoner som påverkar humöret, men jag kan också tänka att det ni går igenom är väldigt stressfyllt, och mitt humör påverkas ganska lätt (på ett negativt sätt) om jag känner mig stressad. Men jag vet inte, bara en teori.

  • Oupsie

    Nehe, nu är pausen slut . Men nu är det bara den sista uppgiften kvar. Fast den är å andra sidan ganska lång... ursäkta mitt gnäll.

  • Oupsie

    AM, i skötselråden från de som levererade stenen stod det att vi skulle olja in den med symaskinsolja. Vi fick en flaska med skivan till och med. Man häller ut lite i lämplig mängd och fördelar det med en trasa över bänken på kvällen, sen låter man det vara över natten och torkar av den överflödiga oljan på morgonen. Men jag vet inte om det verkligen behövs göras. Det är ju sten, vad tusan kan hända om man inte gör det?

  • Oupsie

    Hej hej i tråden !


    Har skummat igenom lite snabbt... vi har besök så jag hinner inte riktigt sitta vid datorn, eller hinner gör jag kanske, men det känns lite osocialt. Men just nu är besöket ute och roar sig på egen hand.


    Cicci, oj stackars lilla tjejen . Vad otäckt!


    Lappis, vad roligt med lyckad fest . Det är lugnt angående resetråden, förstår att du har varit upptagen. Ingen brådska.


    Porchez, trist att du inte kan komma, men det låter smart att vara social på hemmaplan.


    Angående lördag, finns det någon stockholmare som kan tipsa om något bra ställe att köpa med sig något att picknicka på ifrån i närheten av där vi ska vara? Vi ska ju bo på hotell så det är svårt att fixa något själv. Jag kan också ta med mig skumpa . Men jag ska nog inte dricka en hel flaska själv, då kommer ni nog inte att tycka om mig .

  • Oupsie
    Telis skrev 2010-06-07 11:53:15 följande:
    Vi väcktes inatt av att mr T låg och kiknade av skratt i sömnen.
    Så gulligt . Låter som ett bättre sätt att bli väckt på än av skrik och gråt.
  • Oupsie
    nennesjuttioåtta skrev 2010-06-07 15:33:34 följande:
    Oupsie, fega inte ur nu, klart du ska dra i dig en hel skumpa, det ska ju fuldansas!!!
    Ojojoj, vilken fuldans det skulle bli i så fall .
Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen