• Oupsie

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Kom åt "posta inlägget" lite väl snabbt där. Hann inte ens sätt dit en punkt... Det känns lättare att äta nyttigt när man lagar själv och vet vad som finns i maten.

  • Oupsie

    Hallå i tråden


    Hej Piggelin, vad roligt att se dig här . Har det lugnat ner sig lite på jobbet?


    Muggles, håller alla tummar jag kan .


    Sweet, vad sugen jag blev på att åka till New York, fast jag är allergisk mot katter så det är kanske inte en så klok idé.


    På tal om USA, Lappis, har du skrivit om vilka ställen ni bodde på när ni bilade i Californien i resetråden? Ska försöka leta reda på den. Eller kommer du kanske ihåg så här på rak arm, var ni bodde och om de ställena var bra?


    Var var det mer nu då...

  • Oupsie

    Oj, jisses Piggelin. Vad kul! Grattis .


    Lappis, jag tänkte främst på hotell. Vi tänkte hyra en bil och åka från San Fransisco till Los Angeles.

  • Oupsie

    Ore, vilket jobbigt besök hos tandläkaren. Verkligen tur att du inte har tandläkarskräck.


    AM, vad snällt av dig att låta oss vara hemma hos er om det regnar. Håller tummarna för fint väder dock .

  • Oupsie
    nennesjuttioåtta skrev 2010-06-02 10:37:51 följande:
    Lappis – aha, så han lyssnar på dig alltså? Min har något fel på öronen så jag kan tjata mig blå om t ex New York, hörru New York det vore väl jävllgt coolt att åka till, fasen vad mysigt med storstadssemester – NY kanske vore nåt? Här skulle vi kunna bo i NY. Kolla, nu är det resespecial om NY i den här tidningen! Vad säger du, ska vi boka en resa till NY? Ingen respons. Någon vecka/månad senare kan han komma och säga: Du vet du vad *valfritt killnamn* tipsade om – åka till NY! Vi bokar!  Gnnnh.

    Hade en liknande diskussion med min make igår. Jag: "Men om vi gör så här *förklarar hur jag vill göra*. Maken: "Njae, nej, nä, det vill jag inte."


    20 minuter senare.


    Maken: Men om vi gör så här "säger precis samma sak som jag sa innan".


    Jag: "Men det var ju så jag sa ju!"


    Maken: "Aha, ok. Jag behövde nog bara komma på det själv"


    Vad ska man säga?


     


    Lappis, precis. Boende mellan SF och LA. Hur många övernattningar hade ni på den turen?

  • Oupsie

    Mindre och Korven kan ha pusskalas .


    Fungerar era smilysar? De nya alltså? De fungerar inte för mig.


    Lappis, ok, jag ska hoppa in i resetråden. Gör det senare idag.


    Snaily, besvärlig patient . Hihi.

  • Oupsie

    <!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:roman; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611985 1107304683 0 0 415 0;} @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-520092929 1073786111 9 0 415 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin-top:0cm; margin-right:0cm; margin-bottom:10.0pt; margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} .MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} .MsoPapDefault {mso-style-type:export-only; margin-bottom:10.0pt; line-height:115%;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->


    *Snark* håller på med sista inlämningen för terminen, satt hela kvällen igår, gick och la mig vid halv två och idag så renoveras det här i huset=hantverkare sätter igång och borrar i betong kl 7.00. Och nu lär jag behövs sitta nästan hela dagen med arbetet idag. Boooring…


    Izzie, hej, det var längesedan *vinkar*


    Tinga, ingen glass men ädelost, inte så vanligt för ett barn gissar jag . Han kommer kanske på tjusningen med glass nu när det börjar bli varmare? Har ni testat oliver? Det var någon som berättade att deras barn gillade oliver, men var väldigt kräsen i vanliga fall (jag vet att det inte handlar om att vara kräsen i det här fallet). Oliver smakar ju ganska mycket och innehåller en hel del fett. Men han kanske inte gillar att tugga?


    Sweet, stackars din kompis .


    Vickan, vad skönt att mammakompisen fortfarande är trevlig, trots att du har henne inlåst i källaren . Kul att höra att du verkar gilla din tillvaro .


    Det där med att lättare bli gravid vissa tider på året, det kanske ligger något i det? Har en kompis med tre barn och alla fyller år samma månad, har jag för mig , i alla fall två av dem är jag helt säker på, och då bara med några dagars mellanrum.


    Lappis, har skrivit ett inlägg till resetråden också.

  • Oupsie

    Aha, snyggt, men nu tror jag att jag vet varför det blir så, skrev i word och klistrade in det här. Det fungerar nog inte...

  • Oupsie

    Hej Nenne, har läst din blogg, pingivn . Kan nästan se det framför mig, din stackare. Vår hund gosar på samma sätt som Nancy i soffan, fast vårt monster är lite större och tyngre, men hon lyckas ändå .

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen