• Oupsie

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Vill tacka alla för en trevlig tråddejt igår. Det var himla kul att få se så många av er i verkligheten . Ett extra tack till AM med familj för att vi fick vara hos er. Testar att göra radbrytning men är inte säker på att det fungerar med mobilen. Hoppas att ännu fler kan vara med nästa gång. Vi kanske får träffas längre då också så att man hinner prata med alla . Nu ska vi äta frukost. Ha en bra dag allihopa!

  • Oupsie

    Hej hej tjejer.


    Här hänger regnet i trädtopparna, så vi får väl se hur lång tid det tar innan det börjar regna.


    Bilkrångel är aldrig roligt. Tror att vi fick byta länkarm någon gång och har för mig att det hamnade runt 5000 kr. Men då tror jag att vi fick byta ut något mer samtidigt. Och Turbon... Förstår att det är trista pengar Parnassia, men när turbon på vår gamla bil pajjade fick vi en räkning på 20 000 någonting. Så i det perspektivet lät det som att ni fick ett ganska bra pris.


    Kommer knappt ihåg vad jag skulle kommentera. Känner mig lite nere, träffade en ev. arbetsgivare idag. Även om jag visste att jag antagligen inte skulle få det så är det aldrig kul att få höra det . Nåja, får väl se det som en lite övning att gå på intervju.


    Cicci skrev något om att hon kanske hade utryckt sig klumpigt och jag kom och tänka på att det gjorde kanske jag med. Mitt uttalande om giftermål lät nog väldigt hårt och kategoriskt. Hoppas att ni inte tog illa upp AM och Ore.

  • Oupsie

    Har bara varit i London, och strax utanför, men jag skulle gärna vilja se fler ställen. Tycker att landsbygden ofta ser väldigt fin och idyllisk ut på filmer och TV.


    Dublin har jag varit i, och jag gillade det .

  • Oupsie

    Och regnar, maken föreslog att vi ska se ett Mad Men avsnitt för att muntra upp mig lite .

  • Oupsie

    Ojojo, det verkar som att man måste börja kolla på Greys igen .

  • Oupsie

    Ore, du är inboxad .


    Nenne, det hade varit synnerligen oväntat .

  • Oupsie

    Jag går här och väntar på min tant, så jag tänkte uppehålla henne så långt ifrån PB det bara är möjligt. Känns som att hon borde vara här när som helst.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen