• Oupsie

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Jag som sa att jag inte skulle kolla på bröllopet, men nu har jag fastnat vid TV:n i alla fall. Så fina de är .

  • Oupsie

    Ja, man kommer ihåg hur det kändes att själv stå där framme.


    Fin klänning har hon också, men det är kanske inte så förvånande. Silvias klänning gillar jag, men är inte så impad av Madeleines. Satt och tittade när gästerna gick in i kyrkan. Det fanns många fina klänningar där .

  • Oupsie

    Och danska drottningens klänning är ju så cool Älskar den färgen.

  • Oupsie

    Ja, stackars de som får springa hela vägen.


    Daniels systers klänning var fin. Tänk familjen Westling, vilket bröllop de hamnade på .

  • Oupsie

    *vinkar tillbaka*


    Snart ska vi också äta grillat. Gott .

  • Oupsie

    Hej allihopa,

    Snorkis, din stackare! Läste jättesnabbt till slutet och kunde andas ut. Skönt att du fått bli sjukskriven på halvtid så att du kan ta det lite lugnt.

    Euuhm, alltså jag vet inte riktigt hur jag ska skriva det här. Jag tänkte att jag skulle skjuta på  mensen för att vi ska iväg, så jag fick tabletter utskrivna för det. Började äta dem för två veckor sedan ungefär. Beräknade att mensen skulle komma förra söndagen, men den har fortfarande inte kommit. Tänkte att det beror antingen på tabletterna, eller för att jag har varit ganska stressad den senaste tiden. Hursomhelst, maken och jag började skämta om att jag borde ta ett grav.test bara för att se om jag kunde dricka bubbel när vi ska ut och flyga. Jag menade att mensen kommer att komma vilken dag som helst (har haft mensverk i två veckor nu), så det är bara onödigt att testa. Och skulle det visa positivt så missar jag ju champagnen, och då är det ju bättre att testa efteråt (för vet man inte så räknas det ju inte, eller hur var det nu?). Men maken gick runt här som en osalig ande och tyckte att det var väl lika bra att testa, annars tyckte han att jag skulle låta bli champagnen ändå. Eftersom jag var helt säker på vad resultatet skulle bli -minus- och jag ville dricka champagne så köpte jag ett test. Resultatet? Två streck . Men kan det stämma? Så nu har jag suttit och googlat på falska gravtest. Försökt få  reda på om tabletterna skulle kunna framkalla ett falskt plus men jag hittar ingenting. Har ringt till sjukvårdsupplysningen, och de visste inte heller.

    Så nu funderar jag på om jag ska åka iväg och köpa fler test, för jag litar inte på det här. Fast om det är tabletterna som är orsaken blir kanske resultatet detsamma?

    Ni här i tråden, som antagligen har mer samlad kunskap om hormoner  och graviditetstest, än 99 procent av landets sjukvårdspersonal, vad tror ni? Kan tabletterna ha påverkat testet?

  • Oupsie

    Jag känner mig helt förvirrad, och chockad! Det var inte jag som skulle få ett plus! Om det nu är ett plus... Vickan,  jag ska köpa fler test. Nu måste jag samla ihop mig lite, för vi får gäster vilken sekund som helst.

  • Oupsie

    Hej, nu har gästerna gått.

    Vad otäckt med din pappa Vickan, hoppas att det inte är någon fara.

    Postar så länge, ska svara på din fråga Snaily.

  • Oupsie

    Alltså, nä, det är inte planerat. Herregud, jag fattar fortfarande inte hur det har kunnat gå till riktigt. ÄL kom kanske tidigare eller senare än vanligt. Jag har ganska lång cykel, 32 dagar de senaste gångerna. Jag är fortfarande inte helt säker på om det verkligen är sant. Jag var ju helt överertygad om att mensen bara var sen på grund av någon anledning, och gick bara med på att ta testet för att visa maken "I told you so" . Men det där strecket började synas redan när jag kissade på stickan. Trodde att det var kontrollstrecket först, men det var det inte. Tänkte testa ett sådant digitalt test men allt var stängt nu när våra gäster hade gått. Så jag får väl försöka få tag på ett sådant imorgon.

    Oupsie Daisy, ja det kan man verkligen säga . Jag  skäms lite, om det nu verkligen är ett plus. 

    Vi går här i något slags chocktillstånd och vet inte riktigt vad vi ska tro. Vi har ju velat ha barn ett tag, men kanske under lite andra förutsättningar (i alla fall från min sida). Vi är chockade, glada och smått vettskrämda om vart annat.

    Det känns dock fortfarande som att jag ska få mens vilken minut som helst, så jag vågar inte riktigt tro på det här.

  • Oupsie

    Det är primolut-nor som jag har ätit, och jag googlade på det. Tydligen ska man inte äta det tidigt i en graviditet för flickfoster kan bli maskuliniserade. Men jag vet inte hur tidigt de menar? Jag har ju suttit och läst vad som händer i de olika veckorna och försökt räkna ut i vilken vecka som jag skulle vara i och som jag förstår så utvecklas inte könet förren senare, fast det kanske inte har med det att  göra? Och alkhol har jag druckit... och har inte ätit folsyra. Jag har inte gjort så många rätt än så länge

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen