• Oupsie

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Det tog bara en halvtimma att skriva... phuh . Nu ska jag försöka få i mig något att äta, utan att kräka så att vi kanske kan hitta på något roligt idag.


    *vinkar till alla*

  • Oupsie

    Godkväll i tråden .


    Oms, men vad konstigt med spiralen . Hoppas att det inte leder till några konstigheter.


    Nenne, 30 dagar. Snart så är Pricken här .


    Lappis, låter som att ni har det bra, som vanligt . Trots värmen.


    Snaily, oh RUL imorgon. Spännande.


    AM, hej hej. Hoppas att ni hade det bra när ni var iväg, och att ni kommer att få det bra när ni åker iväg igen .

  • Oupsie

    Hattis, hehe, hade gärna delat med mig av lite illamående till dig . Låter bra att det inte kommit något mera blod.


    Angående värme och graviditet, jag läste någonstans att det ofta är svårare att hantera värme som gravid eftersom man är varmare i sig. Just nu känns det som att det stämmer för jag kan knappt vara ute här. Men så är här också över 40 grader varmt så det är inte så att jag hade solbadat om jag inte vore gravid .


    Tror att ni lyckades pricka in all den mat jag lever på för tillfället när ni tipsade om saker att äta när man mår illa. Bär, melon och salta kex,  det är det som min kost består av för tillfället . Och lite glass då och då. Men nu har jag inte kräkt på två dagar (jippie). Fast just nu ligger jag och knaprar kex i sängen och vågar inte gå upp för då är jag rädd att jag ska kräka. Det är jobbigt, och jag skulle gärna slippa illamåendet, men jag kan ändå förstå er som vill må illa, för på något sätt så förstår man antagligen lättare att man faktiskt är gravid.


    Vi är inte på bilsemester, men tanken var att vi skulle bila en del av vår vistelse här. Just nu är vi dock inne på att boka om resan så att vi kan komma hem lite tidigare. Både beroende på hur jag mår, men också beroende på det som har hänt tidigare. Har dock inte fått tag på flygbolaget än, så vi vet inte om det går att boka om biljetten, men vi har för oss att det går. Ser dock inte fram emot att sitta på ett flygplan och må illa... men men, inte så mycket att göra något åt.

  • Oupsie

    Förresten, när får man göra VUL? Är det bara om man har någon särskild anledning? Går det att se hur gammalt embryot/fostret är vid VUL?

  • Oupsie

    Snaily, vinkar tillbaka. Inte kul att jobba på kvällen, men snart har du semester!


    Har läst ikapp lite, får se hur mycket som jag kommer ihåg nu då...


    Verkar som att det går framåt med blöjavvänjning på flera håll. Heja heja!


    Telis, din stackare. Kan inte föreställa mig hur det känns att inte ha fått sova ordentligt på så länge. Tror inte att jag hade klarat det speciellt bra, jag blir förstörd av bara ett par nätter med dålig sömn.


    Snorkis, GBS, du samlar verkligen på gravidåkommor. Hoppas att allt går bra.


    Säger hej till nykomlingarna i tråden .

  • Oupsie

    Åh, så skrev jag precis ett inlägg som bara försvann... typiskt.


    Anledningen att jag undrade om VUL är för att jag går runt här och nojjar att det är något fel eftersom jag både åt tabletter och drack alkohol när jag inte visste att jag var gravid. Dessutom skulle jag gärna vilja veta lite mer exakt i vilken vecka jag är. Men man kanske ska försöka göra det här, för här är ju allt privat, typ...


    Förresten kanske jag inte ska gnälla så mycket på värmen här, för innomhus så är det AC överallt. Fast man dör lite när man går ut, det gör man faktiskt. Jag är blek som ett jäkla spöke för jag har ju inte orkat vara ute någonting, men det får jag väl leva med.


    Jag får väl bjuda på att jag heter Oupsie och blev hoppsangravid . Men vem vet, bara för att det tog i maj betyder ju inte att det hade gjort det månaden innan eller efter.

  • Oupsie

    "åt både tabletter och drack alkohol" låter som att jag är värsta missbrukaren


    Men det är jag inte.


    September, trist att behöva vänta så länge på provsvaren.


    Ska alla i tråden hälsa på Nenne i sommar? Ska ni ha fest eller . Behöver man planera in ett besök ?

  • Oupsie

    September, jag har seabands men jag vet inte om jag tycker att det hjälper... och så gör de ont tycker jag . Men jag har banden på mig ganska mycket för de kan ju i alla fall inte bli sämre tänker jag. Men om det inte blir bättre när jag kommer hem så får jag väl be om tabletter.


    Fru E, vad ni sliter i värmen .  Men det låter kul också, att få göra om ett hus, precis som man vill.

  • Oupsie

    Nehe, nu ska jag nog sova. Är jättetrött.


    Men jäkla skitflygbolag. Våra "ombokningsbara" biljetter, var inte så jäkla ombokningsbara. Om man inte råkar ha ganska mycket pengar och man inte riktigt vet vad man ska spendera dem på. Om vi ska boka om så måste vi betala mellanskillnaden för vad våra biljetter kostade när vi köpte dem, och vad det kostar om vi skulle köpa biljetten nu, så det skulle kosta 5000 dollar att boka om våra biljetter . Grr . 5000 dollar? Då kan vi ju likaväl köpa nya biljetter...

  • Oupsie

    Oms, tack. Som du säger, det är ju inte så mycket man kan se ändå, även om man gör alla test man kan. Men det hade ändå varit skönt att få se att det faktiskt finns något där, och kanske få veta lite mer exakt i vilken vecka man är. För när jag fyller i sådana där formulär som räknar ut BF skiljer det en del beroende på hur lång cykel som jag gissar att jag hade den månaden.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen