• Oupsie

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Piggelin, Läskigt skulle det naturligtvis stå.

  • Oupsie

    Ego, det är skönt att vara iväg och kunna ta det lugnt. Är så trött! Vill sova mest hela tiden, "mensvärken" har börjat ge med sig lite, vilket är skönt. Illamåendet håller dock i sig och magen är så svullen, känner mig jättetjock . Har inte vågat mig ut till poolen en endaste gång än, inte bara på grund av magen, men mest på grund av värmen. Det är sååå varmt här *pustar lite*. Kan inte komma ihåg att jag haft så svårt att hantera värmen förr, även om jag gärna hållt mig lite i skuggan, men så läste jag att det är svårare att hantera värme eftersom man är varmare i sig, det kanske ligger någonting i det?


    Hursomhelst, vi får eventuellt ändra på vår lilla roadtrip-plan för jag vet faktiskt inte om  jag orkar. Men jag kanske kommer att må bättre snart? Svårt att veta.


    Usch,  ska skriva en arbetsansökan dessutom. Får sån ångest av att tänka på jobb och arbete och framtid . Även om jag är glad så finns det en hel del i vår situation som gör mig väldigt orolig. Hur ska jag någonsin få ett jobb? Eller ett kommer jag väl förhoppningsvis att få, men inom det som jag har utbildat mig till? Det kanske var kört ändå, om man inte fått ett jobb ett år efter examen? Vad vet jag, men jag har svårt att tänka mig att det kommer att bli lättare som gravid, eller efter man har varit föräldraledig utan att ha jobbat innan.

  • Oupsie

    Oj, det blev väldigt gnälligt. Sorry!


    Det där angående poolen förresten, tänkte på det Vickan skrev om att man kan få pigmentförändringar om man solar när man är gravid. Kanske är bra att vara lite försiktigt då så jag behöver kanske inte känna mig som en tråkmåns som inte orkat gå ner till poolen .

  • Oupsie

    Kanske ska sluta spamma tråden och försöka göra lite nytta istället.


    *vinkar till alla*

  • Oupsie

    God morgon, tack så mycket hörni . Jag försöker att "go with the flow". Nu har det hänt och vi får försöka göra det bästa av det, och vi är glada och jag försöker njuta också, av illamående och hormoner som löper amok . För ett par dagar sen såg vi ett brudpar på en restaurang som skulle dansa sin bröllopsvals och jag blev helt tårögd. Lite känsligare än vanligt... Får se om jag kan hitta någon skugga någonstans, det är inte alltid helt lätt här av någon anledning.


    Telis, vad mysigt det lät med Göta Kanal. Och Televinken som äter på sitt eget lilla vis. Kanske inte lika mysigt, men underhållande att läsa om


    Lappis, vad konstigt att det saknades funktioner.


    AM, jobbigt med hyresgästen. Hoppas att advokaten kan hjäla er.

  • Oupsie

    Vi har inte heller varit på bröllopsresa, men vi har åkt på andra resor ihop som har varit av det lite längre slaget, så jag klagar inte. Jag hade en tanke om att vi kunde åka någonstans när vi hade bestämt oss för att det var dags för barn, och kalla det bröllopsresa, och se om det blev något barn gjort på den resan . Hmm, tror att vi får stryka den idén nu

  • Oupsie

    Lappis, var ni på två bröllopsresor? Trevligt !


    BS, det där såg mysigt ut.

  • Oupsie

    Oh, Internet fungerar sådär bra .


    Lappis, jag vet, det finns knappast några garantier. Det jag tänkte var mest att det skulle bli som en bröllopsresa.  Åka till något fint ställe, ta det lugnt och ha sex, för det är väl det folk gör på sina bröllopsresor? Många i alla fall . Men det skulle kunna bli dyrt i längden om man skulle åka någonstans varje månad vid ÄL .


    Vi "måste" (stackars oss ) åka till Californien, eftersom vi har beställt vårt flyg hem därifrån, men vi kanske inte åker runt så mycket som vi hade tänkt från början.


    Nu frukost!

  • Oupsie

    Kikar in lite snabbt, är jättetrött och vill sova, men tänkte vänta på maken som inte är hemma än, fast det är nog bra, hm. Verkar dessutom som att jag mår som mest illa på kvällarna:-s, ifall någon ville veta .


    Lappis, vad kul att det gick bra med mötet .


    Tinga, är det nästa vecka du åker till Japan?


    AM, kanske lite sent, men trevlig resa! Trist att bråka med maken, hoppas att ni blir sams och att ni kommer framåt.


    Snorkis, 28, oj det är ju jättesnart, spännande .

  • Oupsie

    Det var säkert något mer som jag tänkte kommentera, men nu kan jag knappt hålla ögonen öppna här *zzzzzz*. Ska försöka somna, trots att det låter som en storm inne i rummet från ventilationen. Får nog ringa någon imorgon och fråga om det verkligen ska låta så mycket.


    Ytterligare något som är väldigt intressant för er att veta gissar jag? Sorry.


    *vinkar till alla* Ha en bra dag!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen