• Oupsie

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Är det så att man verkligen ser större ut på kort än vad man gör i verkligheten . Så jag är kanske så smal och snygg som jag ser ut när jag tittar mig i spegeln och inte den där köttbulleformade människan som jag ser ut som på kort .


    Usch, det är svårt med vikt, för det mesta känns det ok fast jag vet att jag väger för mycket. Jag försökte ta tag i vikten nu, och drog ner på kolhydraterna, men tydligen så hamnade jag i ketos med nästan en gång, så maken klagade över min dåliga andedräkt, så nu har jag fått börja äte mer kolhydrater igen... typiskt också. Gick ner 1,5 kilo på 4 dagar. Men nu lär det ju inte gå så fort.

  • Oupsie

    PB, ja, jag känner ju inte den här mannen så väl, jag har aldrig träffat hans fru, och somliga par har ju den jargongen mellan sig. Jag fick honom dock att rodna lite när han pratade om att ragga brudar, och jag frågade om det verkligen var något han hade tänkt att göra i den närmsta framtiden.


     


    Pip pip pip... nu är maten klar .

  • Oupsie

    Koko, oj . Vad läskigt, säger som Tinga, hoppas att det stannar vid några blåmärken. Kram!


    Fru E, nu är det ute . Vad fint ni bor! Det borde väl inte vara några problem att få det sålt, det såg jättefint ut tycker jag.

  • Oupsie

    Vet ni vad jag har gjort idag, jag har köpt tyg, för att sy en klänning . Till nästa helg . Ojoj, men det ska nog gå, kanske. Har inte visat maken än, han skulle nog få spader. Haha, han tycker att jag har nog med saker att göra som det är.


    Snorkis, angående tävlingar, jo, vi skulle ha tävlat i vår, men vi har fått ställa in på grund av löp och pencillinkurer . Så nu blir det nog inga tävlingar innan hösten. Trist, men vi har ju ingen brådska egentligen.

  • Oupsie

    Apropå det här med stränga mammor, om vi får barn kommer jag nog också att vara sträng emellanåt (mitt tålamod är inte det bästa). Men jag tror att det är helt ok att vara det, så länge man inte är sträng hela tiden. Min mamma var ganska sträng, men jag tycker att hon gjorde ett ganska bra jobb ändå . Hon är i alla fall min världens bästa mamma{#lang_emotions_heart}. Skrattade så när jag läste Muggles beskrivning om jordgubbar eller hallon till efterrätt. Slår vad om att min mamma hade reagerat som du och min pappa mer som din man .

  • Oupsie

    Ouiiii, jag tog inlägg 1111. Vilken grej .

  • Oupsie

    Och PB, magsjuka, usch. Skickar krya-på-sig-hälsningar till sonen. Hoppas att du och sambon slipper bli sjuka.

  • Oupsie

    Hmm, kanske ska sluta att spamma tråden och ägna mig åt min inlämningsuppgift istället.{#lang_emotions_dreamer}

  • Oupsie

    God morgon i tråden!


    Nenne, fy vad tråkigt . Det är alltid trist när "vänner" agerar på ett sätt som man inte trodde. Och dessutom, att välja att inte bjuda till ett bröllop känns som en ganska stark reaktion? Särskilt om hon nu var toastmadame på ert. Stor kram!


    Parnassia, läkarbesök och mindre roliga undersökningar, det låter inte bra. Hoppas att allt går bra.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen