• Oupsie

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Fru E, ah, spännande *plockar fram förstoringsglaset*

  • Oupsie

    Snorkfröken, på jobbfronten intet nytt, som vanligt... Hemma är allt ganska lugnt får jag nog säga.

  • Oupsie

    Scrollar diskussionen om bilbarnstolar och babyskydd . Kan i och för sig tillägga att jag hörde på radion igår att många barn åker fel i bilarna. För de sitter framåtvända istället för bakåtvända. Att sitta bakåtvänd upp till en viss ålder (5 var det nog{#lang_emotions_undecided}), minskade risken för nackskador med 90 procent vid en olycka. 90 procent är ganska mycket det. Det lärde jag mig igår, och antagligen det enda jag kan om sånt där .

  • Oupsie

    Ja Snorkis, det hade varit kul att se din mage. Men det är inte alltid som man själv ser det som andra ser.

  • Oupsie

    Det är bara vi tre som är vakna idag .

  • Oupsie

    Eller så kanske de andra jobbar hårt? Det gör inte jag, fast egentligen borde jag för jag har en inlämningsuppgift att göra{#lang_emotions_dreamer}. Boooring...

  • Oupsie

    Snaily, vad spännande med inskrivning hos BM. Låter skönt att ha maken med sig.


    På tal om det, träffade en blivande pappa i helgen, och han försökte kanske vara roligt, men jag har lite svårt för skämt om hur den blivande mamman är den drivande i allt och att den blivande pappan bara hänger med. Han sa att han inte hade något att säga till om när de skulle köpa barnvagn, att han undrade om de skulle titta på någon mer vagn, men att hon redan hade bestämt sig, så det var inget att diskutera. Sen hade han ju problem med bilen, för den var ju förliten, och den hade han köpt i höstas, så det kunde hon väl ha tänkt på då, "om hon nu tänkte gå och bli gravid" . Eh, trodde att man var två om sådana beslut, såvida det inte var helt oplanerat, men i så fall kunde hon ju inte veta heller. Han skämtade nog, men hade min man skämtat på det viset om jag vore gravid hade jag blivit både arg och ledsen tror jag.

  • Oupsie

    Nu ska jag gå en runda med hunden. Later

  • Oupsie

    Kikar in i väntan på att maten ska bli klar. Moussaka .


    Fru E, spännande, *uppdaterar hemnet*


    Snaily, stackars magsjuka make . Och vilken snurrig BM, september{#lang_emotions_surprised}, en graviditet i raketfart .


    BS, låter tufft. Hur länge ska du vara själv? Stödkram!

  • Oupsie

    Lappis, skönt att det gick bra hos soctanten. Och bra kämpat av maken som pratar svenska .

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen