• Oupsie

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sweet, "dööörddi" , så gulligt! 

  • Oupsie

    Jag kommer inte att äta p-piller igen. Trodde att jag mådde bra när jag åt dem, men nu när jag har slutat så inser jag vilken skillnad det är. Framförallt, har jag sexlust . Det är ju helt fantastiskt ju, haha. Känner mig lite lurad på alla de år som jag knaprade piller.

  • Oupsie

    Lapinette, nä då förstår jag att du saknar dem.


    Jag hade också mycket mindre värk när jag åt p-piller men jag blöder faktiskt mindre nu än när jag åt dem. Vilket förvånade mig, för när jag började äta dem, i tonåren, fick jag mindre mens, men av någon anledning så verkar det som att jag blöder mindre nu än när jag var tonåring. Men sexlusten gör det helt klart värt värken, även om det inte känns så precis när den är som värst.

  • Oupsie

    När värken är som värst alltså, inte sexlusten .

  • Oupsie
    fru AM skrev 2010-04-28 10:14:55 följande:
    Själv sitter jag och väntar och väntar på en bröllopsinbjudan till den 19 juni ... men de måste ha glömt bort mig i den allmänna kalabaliken. Vickan & Daniel alltså.
    Ja, de verkar vara lite glömska för jag har inte heller fått någon .
  • Oupsie

    Brevduva, typiskt. Det har jag inte sett någon, å andra sidan har vi ju inte varit hemma, så de kanske får skicka ut någon i uniform som blåser en trudelutt i trumpet istället.


    Nehe, nu ska jag ta och piffa till mig lite, ska träffa en kompis om en stund. See you later!

  • Oupsie
    Lapinette skrev 2010-04-28 11:07:04 följande:
    Frullan - härligt med ny katt!! :- ) Och visst min brorson gör lumpen just nu. Dessutom hatar han visst hästar, blir biten och avslängd med jämna mellanrum. Ha, ha!!!Hur får man fatt på primolut-nor? Jag är rädd att jag kommer att ha värsta mensen när vi är i New York och sedan på semestern i sommar (hade inte räknat med att den skulle vara så jäkla punktlig som den varit nu under våren).
    Lappis, du måste ha ett recept från en läkare till Primolut-Nor. Barnmorskor kan tyvärr inte skriva ut dem. Sen börjar man äta dem 3 dagar innan beräknad mens, och fortsätter äta i max 10-14 dagar (kommer inte ihåg vilket). Jag har ätit sådana några gånger när vi har varit på resa och de har fungerat på mig, dessutom tycker jag att man har blödit lite mindre och haft mindre mensvärk när man får sin mens. Hade ju varit skönt om det fungerade så på dig också, för du har väl också ofta ont?

    Frullan, kul med katt! Och en röd också, de är så fina .

  • Oupsie

    Nehe, nu blev det inget mellanrum mellan styckerna? Vad konstigt.


    Nu då?

  • Oupsie

    Hm, kanske kom åt shift-knappen då.

  • Oupsie

    Vickan, kul att du hittat en mammakompis i hålan . Var det henne du stängde in i källaren? Är du en fullfjädrad lattemamma nu .


    Lappis, trist med återbud till festen. När är sista svarsdag?

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen