• Oupsie

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    AM, trist med inställd middag.


    Lappis, det låter mysigt att åka ut på landet.


    Tinga, trevligt att bli bjuden på middag mitt i veckan . Åh, Brio-järnväg. Aj löööööv deras järnväg. När jag var liten älskade jag att bygga järnvägar, men inte fick jag någon av mamma och pappa{#lang_emotions_cry}, stackars mig . Om vi får barn någon gång ska de få en sådan järnväg, i alla fall .

  • Oupsie

    FruE, skönt att ni har bestämt er, det är ganska svårt sånt där tycker jag. Hoppas att ert hus kommer ut snart då så att ni kan få lite fördel av att grannens hus också är till salu.

  • Oupsie

    Ja, gud vilken god mat ni ska laga!, Och Fru E:s tårta låter supergod. Måste säga att jag tycker att det är riktigt skönt att vi är bortbjudna idag så vi slipper fundera ut middag .

  • Oupsie
    nennesjuttioåtta skrev 2010-04-30 13:29:16 följande:
    www.expressen.se/noje/extra/1.1971031/skadesp... Otroligt! 
    Oj . Vilken grej, vad roligt för henne .

    Vickan, huh, vår bil kostar tydligen 37 kr milen. Fast jag tycker inte att man kan räkna så , då kan man ju inte köra någonstans . Det kanske är intressant om man inte har bil och ska köpa, men har man väl införskaffat sig bilen så kan man ju inte fundera över försäkringar och värdeminskning varje gång man ska ut och köra.

  • Oupsie

    Men vad tusan, nu försvann mellanrummet igen, men den här gången är jag säker på att jag hade tryckt enter. Kanske blir det knas om man har citerat .

  • Oupsie

    Nu ska jag åka och handla lite. Med bilen . Ha en trevlig valborg allihopa om jag inte hinner in här mer idag. {#lang_emotions_sunny}

  • Oupsie

    Godmorgon, här var det lugnt idag.


    Tinga, nä vad trist med sond .


    Porchez, alltid tråkigt när man lägger ner saker på grund av dålig ekonomi. Synd att kommunen inte kan tänka sig att hjälpa till, de borde ju annars tjäna på att de som bor där håller sig starka och friska (vilket de borde ha lättare att göra om de kan träna på gym).


    AM, ser att du har fått en massa tårttips, men jag ger ett jag också, www.ica.se/recept Blev bjuden på den när vi hade släktkalas och vi är en stooor släkt. De som hade bakat hade gjort en eller två i taget, beroende på hur många springformar de hade och sen när hela tårtan var fryst kunde de ta bort springformen för att göra nästa tårta. Det kan också vara skönt att ha en tårta som kan förvaras i frysen, istället för kylen som lätt brukar bli överfull om man ska ha många gäster.


    Det verkar som att vi ska åka till USA lite senare än vanligt så jag kanske också kan komma på megatrådträffen, om jag kan ta mig till hufvudstaden på ett smidigt sätt.

  • Oupsie

    Fru E, oh spruta på dig själv *impad*. Hur länge är det som du ska ta sprutor nu då?

  • Oupsie

    Hej Snorkis *vinkar*, låter som att du har fullt upp. Förvärkar, oj då, det verkar inte kul.


     


    Fru E, hoppas att bilderna blev bra. Du säger väl till när de ligger på hemnet .

  • Oupsie

    MSW, tåg är absolut ett alternativ för att ta sig upp. Det jag funderar lite på är om vi ska slå flera flugor med en smäll, genom att åka upp båda två några dagar och träffa lite vänner som bor där uppe. Måste fundera lite, och eventuellt prata med maken också .

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen