• Oupsie

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Lappis, hmm, det var ju typiskt men jag tror faktiskt att jag har fått recept via telefon. Både från gyn och från vanlig distriksläkare. De senaste gångerna har jag dock utnyttjat visa kontakter jag har för att skriva ut{#lang_emotions_innocent}. Jag blir galen på den vårdcentralen jag tillhör, man får aldrig tid och det är hopplöst att komma fram på telefonen. Vilket påminner mig om att jag borde se till att byta vårdcentral och kontakta en gyn.


    Hmm, Tinga och Ea, ni hade samma, vilken var det? Har ni det som vårdcentral också?

  • Oupsie

    Maken pratar i telefon och diskuterar när vi ska åka till USA. Eventuellt åker vi inte så tidigt som var tänkt. Kanske jag kan komma till sthlm och dricka champagne med er . Hade varit så roligt att träffa alla!

  • Oupsie

    Lappis, det blir både nytta och nöje .


    Angående högvakten, har en kompis som gjorde lumpen där och jag har också hört ett och annat om skenande hästar och avkastade värnpliktiga. De flesta som kommer dit kan ju inte rida alls, och hästarna är inte så väluppfostrade som jag trodde.

  • Oupsie

    MrsB, jobbigt. Hoppas att du får ett jobb snart så att ni kan få lite mer tid ihop.

  • Oupsie

    Telis, du är så välkommen så . Men oj, vad konstigt att du fick sådana tabletter av gyn .

  • Oupsie
    nennesjuttioåtta skrev 2010-04-28 16:24:54 följande:
    ja JAG frågar då alltid här innan jag tar några som helst beslut.
  • Oupsie

    Sweet, ska ni komma hem till Sverige något i sommar? 10000 dollar för ett green card, hade ingen aning om att det kostade så mycket .

  • Oupsie

    Sweet, ok då förstår jag. Det låter klokt att anlita en advokat då. Den amerikanska byråkratin verkar inte vara att leka med. Hoppas att du kan få åka till Sverige i sommar då, för det är ju ganska mycket mysigare här då än på vinterhalvåret.


    Nu ska jag ut med hunden.

  • Oupsie

    Helluuu, fredagsskål{#lang_emotions_cheers}!


    Lite trist väder idag, men å andra sidan kanske det lugnar ner siste april-firandet något... Vi ska på middag hos några kompisar ikväll. Ska bli trevligt .


    Å vad många som ska på tråddejten, det måste vara rekord . Vi vet fortfarande inte när vi ska åka, satt och kollade på biljetter igår. Fy vad dyra de är . Vet inte om det är askmolnet som ställt till det.

  • Oupsie

    FruE , har ni bestämt er för mäklare nu? För ni hade väl träffat mer än en? Eller hur var det?

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen