Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Snorkis, härifrån får du ALLT medlidande som över huvudtaget finns apropå graviditet och sådan här värme!
    Jag blev nu ruskigt nyfiken på era namn, inboxavslöjande??? *blinkar mitt snällaste*

  • passionsblomman

    Wohooo, hellooo Andbeyond!
    Det är Hattis härovan jag nämnde för dig som nog låg typ lika som du i tid och som också hade småblödningar. Det var en hel rad andra som hade haft det med, men jag minns inte vilka längre. *teflonhjärna i stekvärmen*

    Snaily, kanon med bra RUL! Och du, jag byter ärligt och på riktigt GÄRNA med ditt väder så kanske man kan sova en liten natt. Men nu skulle det visst bli några grader svalare.

  • passionsblomman

    Hallå!

    Hattis: min största KRAM!

    Nenne, vad fasen är det som händer? Hur mår Nancy??????

    EGO, vi är hemma nu, sanden var vit och vattnet varmt i Åhus, rummet och utsikten kanon, men restaurangerna kunde de snäppa upp några hack till nästa gång.
    Bilen har stannat igen tre (!) gånger på hemvägen, sambon fattar nog bara delvis vad jafg blir så galen på av allt jag försökt förklara, men vi får väl jobba vidare på det hela
    ...och så ag fick plötsligt världens blödning! På dag 25!!! Jag har ALDRIG fått mens så tidigt någonsin, utan brukar hålla mig mellan 29 och 35, oftast då 30-32.
    Nu under alla pergo-behandlinagar och allt meck, så har jag flera ggr fått den vid dag 27-28, men förra tanten fick jag ju vänta till dag 41 på!!! Vad händer med min kropp??? Undrar om värmen fuckat upp hela cykel totalt? För det är faktiskt rätt stor skillnad att få mensen 7-10 dagar tidigare än det någonsin blivit förr?

    Bäst av allt just nu: Det har REGNAT nästan hela dagen igår och imorse var det bara 16 grader på altanen. *jublar och drar en lättnadens suck*

    Fast sniglarna kom förstås fram igen nu. Men det var det till och med värt!

  • passionsblomman

    Trallallallallalej, nu har jag träffat Piggelin! Och hennes trevlige make! Och lilla urgulliga bus-Amanda! Och vi har pratat jättejättemycket!

  • passionsblomman

    Porchez; Stoppa en socka i truten på din syster! Du behöver inte hennes åsikter, pikar eller ideal om vad som är snyggt!

    Är det så att du haft ätstörningar så tycker jag nog att det du borde isåfall är att ha en kontakt med en dietist eller en läkare jämsides med din träning. För vilket dike man än varit i när det gäller kroppen, så kan det vara väligt svårt att "se klart" så att säga.

    Allmänt sett så tycker jag BMI-tabellerna är en fingervisning som kan hjälpa en att inse vad som ryms inom det som kallas normalvikt.
    För min egen del rör det sig mellan 49 ända upp till 67 kilo. Det är ett ganska strot spann och som du ju mycket väl begriper så ser jag rätt olika ut om jag väger 67 mot för om jag väger 49. Men jag kan väga bådadera utan att ha blivit överviktig eller väga för lite.
    (Att jag sedan tyvärr väger ganska många fler kilon än 67, är för min del jättetråkigt men inget jag orkar ta tag i mitt i hormonbehandlingar och skit.)

    Jag har -utifrån de bilder jag sett på dig-mycket mycket svårt att se varför i helskotta du skulle göra något som helst annat än njuta av en ung, snygg kropp och vara nöjd och glad över att du tränar.

  • passionsblomman

    Snaily, vilket jäkla skitdygn! *dunkar i ryggen för bra kämpat*

    Nenne, ååååh vad drygt det är på sluttampen när det verkligen blir sådär obekvämt!
    Åsså tänker man "nä den här får ta och komma UT s¨jag får SOVA" varpå man raskt påminner sig om hur lite sömn man visst ska räkna med när den väl gjort det...

    Och ursäkta, men jag måste skratta åt "djurplågarna Nenne och P " som har hjärtan som blöder för stackars kissekatten. Haha! Den där kissen har er runt sin lilla framtass minsann! Det blir intressant när bebis ska ha rumptermometern och ger onda ögat, tänker FLYTTA för att ni är "de dummaste dummaste i hela VÄRLDEN"...

  • passionsblomman

    Porche, ja en dietist eller PT tror jag är bra. Jag träffade en dietist på ett träningsställe en gång (för att de hade kampanj så det var gratis...) och hon hade koll på vad hon pratade om kände jag.

  • passionsblomman

    :-d Ja jag säger då det!

    Passa er så att Nancy inte blir Nacy Hämnaren From Piedistalen och gör upp räkningen med inkräktaren en mörk natt!

    fast hon dödar ju tydligen inte sina buten, utan nöjjer sig med att bära dem i stjärten.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen