• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • passionsblomman

    Magsjuka...USCH! Det är inte roligt! Inte sommarförkylningar heller! Krya på er, Telis, Vickan och Trollet!

    Nenne, vad har du för färg på tröjan/solglasögonen/hårsnodden/trosorna, så vi kan SE dig, vi andra, när vi kollar på TV! Du kanske kan måla magen i något innovativt blå/gult mönster!

  • Tinga

    Telis - krya på dig! Magsjuka är aldrig kul, och ännu värre när det är varmt.

    Nenne - åh, ska ni på DN-galan ikväll? *avundsjuk*

    Porchez - eftersom inte jag heller har FB vet jag inte vad det gäller, men jag skickar en kram iallafall.

    Vickan - krya på både dig och Trollet!


    Parnassia - visst är det skönt när diskproblem "löser sig" av sig själva!


    Lappis - hoppas att Riga-helgen blir bra!


    PB - Tylösand skulle absolut kunna funka, men vi har varit där ett par gånger redan, så jag tänkte att det kunde vara kul att prova något annat. *som att åka till PM igen skulle vara att prova något annat*


    Fast just nu funderar vi lite på Helsingborg, för att inte behöva åka så långt. Jag har sms:at en kollega som bor i krokarna, och hoppas att han har något bra tips. Fast helt har vi inte givit upp tanken på Småland eller Halland heller. *velpottor*


    Tusen tack för inbjudan till Casa PB! Vi har inte bestämt oss riktigt för vilken rutt vi ska ta än, men om du vill inboxa din adress ska jag se hur den passar in, för det har ju varit så himla kul att få träffa dig och se hur du bor.


    Igår kväll  hade vi kompisar på middag här. Det var en jättaskön kväll, fast det inte var så varmt på dagen, så vi satt ute ända tills halv tio-snåret. Idag väntas nya kompisar¨på middag, fast just nu regnar det, så vi får väl se om vi kan sitta ute.

  • Telis

    Tinga, det där stället på Österlen (?) som Piggelin var så förtjust i då? Eller är det för nära? Minns bara inte vad det hette? *kliar mig i huvudet*

  • kikki kikki

    Ja det är tur att dom har koll nu.....får väl se vad dom säger den 19:e när jag ska till mvc nästa gång.....

    jag hoppas att dom säger att jag ska ha 1-2 veckor tidigare...ler....är lite trött på att vara så här klumpig nu.

  • Tinga

     


    Telis skrev 2010-08-06 12:44:27 följande:
    Tinga, det där stället på Österlen (?) som Piggelin var så förtjust i då? Eller är det för nära? Minns bara inte vad det hette? *kliar mig i huvudet*

    Karnelund! Nädå, det är inte för nära i förhållande till där vi bor, utan snarare för långt eftersom vi ska lämna barnen hos farmor & farfar i Halland. Fast Karnelund står på vår "måste-besöka-lista" - vi skickade både mina och makens föräldrar på varsin helg där under våren, som tack för all hjälp med Piff & Puff, och de var lika nöjda som Piggelin med familj var.

  • Telis

    Aha, så ni ska till Halland först, det hade jag missat.


    Hotell Kullaberg i Mölle då? Det har jag hört gott om från en fd kollega. Sen har jag inga fler tips i dom södra delarna av landet.

  • Telis

    Nej, nu ska vi faktiskt ta oss ut på en liten utflykt inte alltför långt från hemmet. Jag mår nog lite bättre idag, yihaa!

Svar på tråden Livets toppar och dalar