• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • Soldemor

     


    Tinga skrev 2010-08-06 12:32:08 följande:
    funderar vi lite på Helsingborg, för att inte behöva åka så långt.
    Den staden har job bott i - i 40 år!  Helt OK!
  • Tinga

     


    Soldemor skrev 2010-08-06 13:19:50 följande:
     

    Då kanske du vet var man äter gott?

  • Tinga

     


    Telis skrev 2010-08-06 13:00:21 följande:
    Aha, så ni ska till Halland först, det hade jag missat. Hotell Kullaberg i Mölle då? Det har jag hört gott om från en fd kollega. Sen har jag inga fler tips i dom södra delarna av landet.

    Jag hade inte skrivit att vi skulle till Halland först.


    Hotell Kullaberg vore nog ingen dum idé. Ska kolla närmare på det.

  • Soldemor

     


    Tinga skrev 2010-08-06 13:44:36 följande:
      Då kanske du vet var man äter gott?

    I Norra Hamnen finns en del trevliga ställen med mycket god mat. Sedan är det jui alltid trevligt att "tura" - äta på båtarna mellan Helsingborg och Helsingör. De har dessutom lite olika temabuffeer nu på sommaren Kolla Scandlines hemsida (lite rörig) så kan du se om där är något spec när ni kommer ner!

  • passionsblomman

     


    Tinga skrev 2010-08-06 13:45:35 följande:
      Jag hade inte skrivit att vi skulle till Halland först. Hotell Kullaberg vore nog ingen dum idé. Ska kolla närmare på det.

    Det fick vi varmt rekommenderat av en kille som var här i helgen. (maken till min "bästis") Han har vuxit upp i Skåne och sa att just dit måste vi åka, för det är "helt fantastiskt" för att citera den entusiastiske tipsaren.

  • BrudSommar2006

    Kram till Porchez!


    Telis, har du mått illa sedan i måndags och börjar kräkas idag?? Hur har det gått med febern?


    Kram till Vickan!


    Lapinette, ha det fortsatt trevligt och vill se bilder sedan.


    Vad mer, hm.


    Nåväl, hjälp mig nu, varför blir vår syrenhortensia mindre och mindre för varje år istället för större och nu är det bara typ tio blad på den och blommat har den inte gjort sedan vi köpte den för två år sedan. Har googlat, läget och jorden verkar rätt men hittar inget om hur mycket man ska gödsla eller vad som kan vara fel???


    Cicci, nu missade jag dig igen!

  • porchez

    PB - du är inboxad!


     


    Tack för alla kramar!!!

  • porchez

    blir ett helt ego inlägg just nu, fick först några konstiga besked från jobbet på dagen, som egentligen inte var så jobbiga utan mest tid att smälta.


    Sen när jag kom hem fick jag ännu ett tungt besked, inget oväntat egentligen! Men ändå jobbigt, och då fick jag bara nog och orkade inte längre.. Men det känns lite bättre idag, många (som vet vad det handlar om) har hört av sig till mig och det känns så skönt att veta att man har stöd från vänner, familj och gamla kollegor och inte att glömmer ER!


    Av mina så kallade vänner så har en av dom svikit mig idag, tur att jag har bokat kvällens aktivitet med många, så jag slipper bli själv när min "bästa" kompis hoppar av i sista stund med förklaringen - jag har ingen lust. När jag vet att det är för att hennes pojkvän kommer hem från sin semester idag. Jag förstår att hon vill träffa honom, om hon bara säger det till mig. Men när hon säger att hon inte har lust att träffa mig, så det gör mig ledsen


     

  • porchez

    Men nu vill jag inte dra ner stämningen i tråden, för ajg skjuter ifrån mig allt jobbiga just nu, för det är sol så jag ska göra mig en kopp kaffe och sätta mig ute och läsa en stund, sen göra mig ordning för fest (liten festival i min stad ikväll, öltält musik och stand up)


    här ska f#n min inte deppas

  • porchez

    ...mig inte deppas, men jag ju så klart

Svar på tråden Livets toppar och dalar