• Tinga

    Livets toppar och dalar

    September - vilket elände med knasiga blödningar.

  • Tinga

    PB - då verkar det ju som att den här fredagen slutar bättre än den börjar. Gött!

  • Tinga

    Oupsie - kan inte du göra en liten fin sammanställning om lokalpolitiken här i stan, så att jag har ett material att utgå ifrån när jag bestämmer mig?

  • Tinga

     


    Hattis skrev 2010-09-17 22:14:58 följande:
    Tinga - vill du inte att JAG sammanfattar vad du ska rösta på? 

    Fast vill du göra en sammanställning för Lund - varsågod! Jag har som sagt inte bestämt mig vad jag ska rösta på i lokalpolitiken, skulle eventuellt kunna tänka mig att byta block om "rätt" person fanns inom det andra blocket. Det är ju inte på den här nivån man fattar beslut om RUT eller ej.

  • Tinga

    Oupsie - ah, en tjej; vad kul!

    Ja, du kan väl höra dig för i de lokala valstugorna imorgon, och rapportera här efteråt, så att jag får lite tips.

    Hattis - "dansk lokalpolitik"   

  • Tinga

    Man skulle ju kunna kämpa på en stund till för att få inlägg nr 9 000, men jag tror att jag skippar det. Sängen hägrar.

    God natt på er, vänner!

  • Tinga

    Telis - så skönt med "vuxenrestaurangbesök" trots att man har barn med sig. Vi har varit lyckligt lottade på den punkten, för Piff & Puff har sovit gott i sin vagn, medan vi ätit i godan ro. Praktiskt också att kunna göra sådant, utan att nödvändigtvis ha barnvakt.

    Klockarbol - med tanke på hur planeringen av fruhippan hittills har skett låter det ju inte som att du behöver oroa dig för några obehagliga överraskningar. Det blir säkert jättekul!

    Här har jag långfikat till brunch; barnen sover och maken är borta. Snart dags att väcka de små, och bege sig till min bror, som håller på att flytta in i sitt nybyggda hus. Ska ta med hembakta biscotti och maränger att muntra upp "flyttgubbarna" (däribland maken) med.

  • Tinga

    AM - hur är det med flaggkunskaperna (och läskunskaperna) ? (Angående linvands systemetlänk)

    Jobbig diskussion angående preventivmedel, men jag tycker att du har kloka tankar kring känslan inför det - jag kontra vi.

    Lappis - oj, det där lät verkligen som en dyr shoppingtur! Är det något särskilt som ska firas, eller ni bara blev "sugna"?

    PB - vilken galenpanna ( ), den där SD-typen!

  • Tinga

    Men Snaily då; vad obehagligt med ytterligare blödning. Skönt iallafall att allt såg bra ut, även om man förstås helst vill ha en förklaring också. Kram, vännen!

  • Tinga

    Jag håller helt med Telis & BS här - jag kunde mycket väl tänkt mig att rösta på MP, men iom blockuppdelningen känns det som att en röst på MP är en röst på vänstern, och det är absolut inte förenligt med mina ideal. Möjligtvis kunde jag tänkt mig det om inte VP varit inblandat i vänsterblocket, men nu är det helt uteslutet.

Svar på tråden Livets toppar och dalar