Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    När bebisen är så stor så ser man ju inget ordentligt längre. Iallafall gjorde inte vi det. Det var ju helt knökfullt därinne.

    -Bebis! Kom ut! Vi vill veta vem du är nu!

    *gastar så det hörs till norra kustlandet*

  • passionsblomman

    Ja, vem fasen orkar vänta en hel vecka till! (som om det var OSS detta var jobbigt för... )

    Hur ligger det egentligen till med de olika datum som räknats från i Casa Nenne? Jag menar, det var väl olika dagar beroende på ifall man räknade som BM eller efter FET? Eller har jag drömt det?

  • passionsblomman

    Cicci, vad skönt att höra att ni lyckades bryta isen.
    Det är inte kul om den varar i dagar. Att sådana där vulkanutbrott kommer, tror jag är ganska oundvikligt när man börjar nysta och dra i ett förhållande där det finns saker att reda ut. Så blev det för oss iallafall. Nu kunde det ju varit bättre timing än er bröllopsdag, men för att ni nu ändå gör detta, så kanske det finns bra grund för att bröllopsdagarna ska bli fler att fira åren som kommer.

    KRAM till dig!

    Ursäkta en indiskret fråga också, men är din mamma alltså död? Eller bor hon bara på dåligt avstånd rent barnvaktsmässigt?

  • passionsblomman

    Jaha, så har man bevisat vilken glappkäftad blomma man är igen då... Sorry Nenne!


    Telis skrev 2010-08-20 12:28:59 följande:
    Och jag som bet mig i tungan för att nenne skulle få berätta själv. Nej, jag är inte gravid. Tack och lov, det vore alldeles för tidigt med tanke på hur liten T är! BS, tack för tipset om gallan, det ska jag googla på! Vi åt mycket fett till middag igår. BS igen, aha, nu fattar jag. Det var mer att du tänkte på din egen förlossning än på just den kvinnan och barnmorskan vi fick se på tv. Jag önskar verkligen att man hade fått välja barnmorska inför förlossningen, det tror jag hade gjort underverk för hur kvinnor upplever sina förlosningar! Det är ju sååå himla viktigt med personkemin i den situationen.

     

  • passionsblomman

    Telis, när jag hade det som värst med min magkatarr så mådde jag illa både kvällar och mornar. Både om jag ätit fel och om jag inte ätit alls. Kanske värt att kolla?

    Cicci, åh vad bra att din mamma inte är död! Men det är inte alls så lätt jämt när de bor långt bort bara för det. Min mamma bor nu längre bort än någonsin, bara för att vi flyttade. Det är väl en sisådär 95 mil eler så dit upp. Förr var det 13 till sväronen, så dem hade vi hjälp av ibland, men nu är det 34, så det är ju inte så man slår en pling när man spontant blir sugen på att gå ut och käka.

    Å andra sidan så vill vår Skorpa helst följa med oss numera, och dessutom är han ju stor nog att gärna sova över hos en kompis. 

    Ore, tvättstugebårk...waaah vad jobbigt! Finns det inte typ en hel bok om just det?  

  • passionsblomman

     


    FruCicci skrev 2010-08-20 12:56:03 följande:
    Men PB, nu fattar jag inte varför du gör ledsen gubbe, det där var väl inget?

    Joo, ifall jag sabbade så inte Nenne fick berätta själv, bara för att jag är så himla överspontan och ivrig. -Jag trodde vi skulle vidarebefodra alla nyheter typ.
    Men det är ju inte så jag sitter och gråter blod här, -det behövs en gubbe som gör det förresten, för den där blå är mer lite missnöjt deppig än förtvivlad tycker jag.

    Vad fan hände med våra nya smileysar som de plötsligt snuvade oss på igen!

  • passionsblomman

    Åååh vad sugen jag blev på en sådan där god macka nu då bara för det!

    *kikar i brödburken*

    VAAAA! finns det inget annat än Skogaholmslimpa??? Vilken idiot var det som köpte DET tråk-brödet sist?
    Javisstja, det var ju jag. För att det kostade 10 spänn och för att sambon gillar det.

    Äsch, de gör inget-jag kan tina en påse hembakta bullar istället...

Svar på tråden Livets toppar och dalar