Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

     


    Lapinette skrev 2010-08-22 16:30:59 följande:
    Vad trevligt det låter ... bajsbehov och slem .. men härligt att även sånt kan vara positivt!



    Jaaa, i slutänden är nästan vad som helst som tyder på att väntan faktiskt börjar gå mot sitt slut, positiv.

    Klart det var slemproppen Nenne! Delar av den ialalfall (det är förövrigt typ det äckligaste ord jag vet!) Och var bara glad om det mjukar upp sådär lite i långsam takt. Det där är rmn barmhärtig förberedelse.

    Nu du, nu kommer säkert SMS:et vi väntar på snart:

    Lappis, inte kan det ha varit svårt att rädda skumpan? Du sveper ju gärna sa du ju?

    Jag vill bara påpeka att jag inte gör NÅGRA anspråk på att ha fått med allt och alla i den där sammanfattningen. Jag bara började, och när jag såg hur LÅNGT jag börjat, så blev jag alldeles förskräckt över tanken på att få allt utsuddat, så där som BT gör titt som tätt. Så fyll på ni andra med vad ni kommer på.

  • passionsblomman

    Oooh, vi klarade oss hela sonens fotbollsmatch, med bara lite droppar en stund på slutet... ...men EFTER matchen! Skyn stod vidöppen och det regnade så man inte såg någonting. Dessutom torskade de, trots tidernas kämpainsats och att de egntligen verkligen förtjänade en vinst. Min son skrek i ursinne och vredesmod medan tårarna sprutade värre än regnet. Men nu har allt lugnat sig. Solen skiner igen. "Sol ute sol inne sol i hjärta sol i sinne" , eller hur var den?

  • passionsblomman

    Mrs B

    VA!!!

    Det var bland det värsta jag hört i krämp-väg!

    Har detta hänt medan jag var med i tråden? För isåfall är jag HELT rudad och döv och blind.
    Nämen, visst är väl Malte lite äldre än så va? *hoppas*

  • passionsblomman

    Telis, aaah-jag såg dig för ett ögonblick framför mig, huggandes huvudet av kycklingar på lång rad, och sedan plocka så fjädrarna yr...

    Vi köper ofta hel färsk kyckling. Det brukar vara en sådan där "just nu-pris-vara" och är mycket uppskattat här. Jag hugger upp dem efter min egen logik, i sina beståndsdelar och brer ut dem i långpannan, med smör och soja på.

  • passionsblomman

    Telis igen, massera magen med "sol, måne vattenfall-varianten"?
    Dvs ffa tryck-drar man en halvmåneformad rörelse från där magsäcken sitter-nästan i solar plexus, och ner över vänstra sidan av magen. Det kan ibland räcka för att ge de där extra tarmrörelserna som kanske fattas.

    Har det varit rejäla blöjor eller bara pluttar? För har det kommit ut mycket nu, så klarar den där tröga magen säkert en hel del päron/plommon innan det blir för löst. Och att hålla upp farten på det hela kan väl vara bra.

  • passionsblomman

     


    Mrs B skrev 2010-08-22 18:31:06 följande:
    PB = nä, inget som hänt nu så det är inget du har missat    Jag väntade Malte 2007 och det var på hösten som detta hände och inget särskilt roligt.....

    Nej FY fan! Usch!
     
    (tur att det var före min tid, jag började undra om jag är den mest självupptagna kvinnan i universum, som missat en så jobbig sak...)

Svar på tråden Livets toppar och dalar