Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets toppar och dalar

    Ytterligare en fundering är att en sådan som Snorkis-så himla mån om sitt privatliv och mycket diskret redan innan allt hemskt hände, ligger där med namn och allt. Känns det riktigt bra i magen attt först gråta blod över hennes öde i tråden i veckor och under tiden fundera på om det är OK att luska reda på irl adress och skicka blommor, för att sedan outa henne för nya männiksor med bara ett fota som motkrav? Jag får i allafall magknip av den tanken, så här snart efter den gräsliga händelsen. -Det vore skillnad om hon inte varit med på tre år eller så. Nu förlorade hon sin bebis för bara några veckor sedan.

    Kanske är jag överdrivet känslig, men jag tycker att bara komma ny i just den här tråden är mycket nog. Det är inte alldeles okomplicerat känner jag.

  • passionsblomman

    Och faktiskt så tycker jag inte att det isåfall är ta bort Snorkis vi boorde, utan kanske ligga lågt med att dela ut länken ett tag. Jag vill liksom inte radera henne utöver allt det andra. Det vore ju förfärligt! Om hon själv tar bort sig som medlem är det ju skillnad. Men jag hoppas ju hon kommer tillbaka.

  • passionsblomman

     


    Lapinette skrev 2010-08-20 22:33:51 följande:
    Samtidigt så har ju nästan alla i tråden varit nya här en gång i tiden.

    Ja absolut! det är ju dessutom en del av det faktum att tråden har ett sådant liv. Ifall ingen ny skulle kommit sedan starten så hade iallafall inte jag varit med. Så det jag menar är inte att maninte ska få komma ny.

    Däremot tror jag att det är en rätt speciell tråd att komma ny till-och det kräver en hel del av en själv i fråga om lyhördhet och tålamod och sådant, för det är inte en tråd bland alla andra att babbla hur som helst i-som de mer kortlivade diskussionstrådarna på BT, och det är heller inte så stort som FL, utan vi blir ju nära på ett annat sätt.

    Men galleriet tycker jag ändå är en lite annan sak. Nog borde vi kunna ta det lite piano med hur snabbt man kan få länken dit? Så att den delas ut till folk som liksom hunnit in i det hela.

    Jag vet inte, det är som sagt inte helt lätt. Men jag vet att jag inte vill ha mina bilder där på så lösa boliner så att det räcker att ha varit här några veckor för att få se dem. Jag kan inte sitta och diskutera min sambos för och nackdelar, våra gräl, vårt sexliv och våra barnförsök och sedan visa hans ansikte och namn på de premisserna att så fort någon ny dyker upp så är de bilderna deras att dela.

    Då är galleriet inget för mig, utan jag avstår magbilder och alla söta barnen tills jag får se er irl.

    Jag är fullt medveten om att det antagligen är jag som är känsligare än de flesta, men så har jag ju inte FB ens heller. Och OBS, jag talar nu generellt om "problematiken", så ingen enskild "ny" ska känna sig personligt ovälkommen. Jag menar inte alls så. Jag hoppas det går att tro mig.

  • passionsblomman

    Lappis, hittills tycker jag det varit lite så att när någon ny dykt upp i tården så har den egentligen redan varit med ett bra tag och "kan" tråden och dess "själ" på npågot vis. Det har varit "hej, jag har varit smygläsare i den här tråden länge nu och tänkte komma ut ur garderoben"
    Den personen har ju haft råkoll på allt känsligt, följt med i glädje och sorg och det enda som behövs är info om denne själv, och så fortsätter det flyta på.

    När en sådan person varit med i det dagliga knattret ett tag, så ger det sig ju lite av sig själv känner jag. Men sedan var ju vi som senast joinade galleriet alla ganska tveksamma till saken själva, så det drog ju därför ut än mer på det tidsmässigt.

    Nu senaste tiden vet jag inte, men det känns som att det bara small till så blev det ett helt gäng nya nick som jag inte alls har koll på. Det förändrar ju saken lite, känner jag för min del.

    Jag tycker inte det är särskilt konstigt om vi sätter en tidsgräns, för under den tiden så lär man både känna varandra och det utkristalliserar sig vilka som är tillfälliga besökare och vilka som fastnar här "på riktigt". För galleriet är ju liksom länken till "på riktigt" tycker jag. Länken mellan tråden och vårt privata ilr-liv.

  • passionsblomman

    Jag fick den efter ett halvår ca. Då hade jag ännu inte träffat någon, men bodde ju ta mig tusan redan i tråden, och hade hunnit bli rejält nyfiken på er allihop.
    För mig var det skitläskigt att visa upp mitt liv, men väldigt roligt att se er andra...

    Jag tycker ett halvår inte är en så tokig riktlinje. det rasslar iväg fortare än man vill tänka på.

  • passionsblomman

    Jäklar, jag satte visst igång värsta tankeverkstan så här på fredagskvällen!
    Men skönt att jag inte är ensam om mina reflektioner.

    Jag HOPPAS ingen tar illa upp av funderingarna!

  • passionsblomman

     


    lunagarden skrev 2010-08-20 23:21:55 följande:
    PB - jag tar iallafall inte illa upp, visste inte att galleriet var så utelämnande

    Skönt, det är verkligen inget persoligt mot just dig.

  • passionsblomman

     


    snaily skrev 2010-08-20 23:20:44 följande:
    Oupsie, väl talat! Jag bara håller med alla hela tiden känner jag. Vadå egna åsikter liksom.

  • passionsblomman

    Ja just det förresten! I Bt-galleriet så kan man ju faktiskt lägga in bilder där man klickar i vilka som får se dem. Man kan väla "bara de vänner jag har i min adressbok" och då kan bara de man skrivit in i adressboken se.
    Man kan välja "bara jag" också.

    -Vilket innebär att det finns ett par bilder där som några av er kan se och några inte i mitt galleri. Ett på mitt hus tex. jag hoppas det funkar, för annars ser ju hela världen mitt hus likförbaskat.

    Usch, nu blev jag nojjig. Luna, dig har jag inte i adressboken i min inbox, kan du kolla mitt bildgalleri och se om du ser mitt hus? *paranoid*

  • passionsblomman

    Haha! Jag har 9216 besök på min sida, men det tror jag inte beror på mina utläggningar här, utan snarare på blomsterdelen av mitt BT-liv.
    Och bilderna på Johnny Depp utöver bilderna på blommor såklart.

Svar på tråden Livets toppar och dalar