Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

     


    Lapinette skrev 2010-08-20 16:16:48 följande:
    Nej inte än och förhoppningsvis inte på länge, länge ... men vi vill inte att du ska må illa om nätterna ... vi blir ju oroliga!

    Just det!!!

    *fortsätter trippen bakåt i tiden till de där andra frisyrernas era...*


    ">

  • passionsblomman

    Oupsie, den ska ha varit fryst -även för icke gravida, precis som när man gravar fisk, då man också fryser fisken antingen innna eller efter gravningen.

  • passionsblomman

    Jag har råkat köpa ett kilo kötttfärs, så nu måste jag ju tyvärr göra något med den, och det borde jag egentligen gjort igår, så det är idag eller soptunnan som gäller.

    Annars har jag beställt Svenska kräftor av sambon att leta rätt på innan han besvärar sig med att komma hem efter jobbet.
    -Tänk om han inte kommer hem!

  • passionsblomman

    Med tillåtelse:

    Nenne har först varit i Uppsala och sedan "på stan" och shoppat. Hon tänker dessutom tydligen på oss.

    //skvallerbyttan Bing&Bång

  • passionsblomman

    Tjohooooo! Nu kom sambon hem med kräftor!
    *fryser in köttfärsen ögonaböj*

    Snigel, min sambo är tyvärr sorgligt ointresserad av att fota öht. Med påföljden att det finns bilder på honom och vår son tillsammans räknade i många hundratal, medan de som finns på MIG och vår son, uppgår till ett beklagansvärt litet antal.
    Inte för att jag är road av att se mig själv på bild-snarae oftast tvärton. men det hade faktiskt varit roligt att ha några fler foton. Så de som en dag tittar i hans album (vilka icke är ihopfixade än) faktiskt kan se att han hade en mamma.

    Dessutom brukar det finnas en tendens att man ser annorlunda på graden av "misslyckad ful kärring" på bilderna allteftersom tiden runnit en bit till i timglaset.
    Alltså hade det varit trevligt med lite bilder från sonens tidiga år, då ör tio år sedan.

Svar på tråden Livets toppar och dalar