Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets toppar och dalar

     


    lunagarden skrev 2010-08-20 23:31:22 följande:
    PB - du kan sova lugnt, det enda jag såg av ditt hus var en skymt bakom en snödriva, sen var det bara fagra blomster och söta kissemissar

    Men herregud kvinna! Du MISSADE JOHNNY!!!

    (men skönt att det verkar unka med urvalskriterierna)

    Lappis, japp, det kan man. Det innebär tex att jag kan lägga upp en bild och välja "bara jag" och sedan inboxa bilden till den jag vill ge den till. Jag har teex Aleta där, men det borde ni inte se, utan bara hon, och då i det meddelenade hon fick av mig, inte i galleriet.

  • passionsblomman

     


    snaily skrev 2010-08-20 23:34:31 följande:
    PBJag tror de flesta är där för att kolla Johnny, faktiskt!

    Jaaa-fast hur fasen vet de att han är där inann de klickat dit sig?

    Sedan har jag ju fått en del hat-besök också, under åren. så går det när man sticker ut hakan och diskuterar.

  • passionsblomman

     


    Lapinette skrev 2010-08-20 23:38:28 följande:
    Jösses, vad ni är duktiga på att trixa till det (vilka som får se bilderna). Jag bara la upp den för typ en så där fyra år sedan (kanske den funktionen inte fanns då )?!Att det ska vara så svårt att slita sig från er. Nu bara MÅSTE jag logga ut och gå och lägga mig. BASTA!

    Nej, den fanns inte då!
    Suss gott!

  • passionsblomman

    Klockarbol-tack för den inputen! Det var skönt att höra. Och du tänker väldigt likt hur jag själv resonerar. Vad bra att du känner dig välkommen! Jag känner att jag själv har varit på en såpass mörk plats i min tillvaro att jag iinte varit så social mot er nya. jag har mest gått till tråden för egen överlevnad liksom.

    VAD skulle jag gjort med allt skit jag har att bära på i den förbannade karusellen om jag inte haft er??? TACK för att ni finns! Inte minst öför att det aldrig är helt ihopdeppat länge här, utan man kan få skratta lite (eller mycket) mitt i sitt eget elände också.
    DET är helt ovärderligt!

    Vaddå? ska ni sova? Det är nu jag är i mitt esse!
    (som Tinga sa när hon var här: "för du är inte så morgonpigg va?"-nä, inte precis! Men jag är jäkligt alert på kvällarna!!!)

  • passionsblomman

    Jaha, och sonen har somnat på soffan här bredvid....

    ..gissningsvis har sambon somnat på soffan där uppe.

    Jag får väl ta min bok och lägga mig och läsa då.

  • passionsblomman

    Oupsie, nej, det har varit ett och annat spån som visat sin brist på intelligens bortom alla tvivel nån gång nu och då. Man tror knappt sina ögon. Men de flesta är snälla! Klockarbol, Jaha, nähä, om man skulle se till att sonen kommer ur soffan och i sängen, som en god moder borde ha gjort för länge sedan... Och Oupsie, skulle någon gjort en dokusåpa om våra liv i den här tråden, så skulle tittara tycka att de tagit i och överdrivit lite VÄL mycket-även för en såpa. Tror jag. Både med tragiken och komiken och osannolikheternas inträffande. Känns det som. Hejdå tråden! Vi ses imorrn! -Och TÄNK om det är då Nenne skriver att bebis är på väg! *kollar mobilen* Jodå, batteriet är laddat!

  • passionsblomman

     


    Lapinette skrev 2010-08-21 09:15:00 följande:
    Tror pb sover ! Själv är vi uppe och förbereder för utfärd. Tyvärr har de ändrat väderprognosen IGEN och nu ska det komma lite regn utmed vägen. Hoppas de har fel.

    Hahahaaaaa! JAA det gjrode jag, i tio minuter ytterligare, tills sonens polare ringde och tyckte de skulle leka.

  • passionsblomman

    SNORKIS!!!!

    ÅÅÅH vad glad jag blir att se dig här! Jag började faktiskt lipa.

    Vad som hänt? Jaa du, förts var det ju bara alldeles chockat och inget annat än storgråt i flera dagar. Det här är det värsta tråden varit med om by far. Det skriver nog alla under på. och vi har saknat dig som fan och önskar ju så in i bängen att vi kunde göra något. Undrar vad som hände, hur ni tar er igenom dygnen, om ni har uppbackning runt omkring,begravning...allt!

    Jag ska bra rätt lite: vi har en helt ny IVF på g i v. 39. Jagväntar på tant och sedan spraystart, men det är helt hopplöst vad min cykel är opålitlig.
    Vare sig EA-som har FET och Mugglan som har FET eller jag med IVF, har egentligen alls minsta lust med detta, men vad fan ska man annars göra, om man inte ska ge upp.

    Aleta, som jag inte minns om hon dök upp precis innan du försvann , eller efter, hade plussat men fick katastrofmeddelanden på sina undersökningar och sitter nu hemma och mår skit efter att ha varit tvungen att avbryta sin graviditet, då den lilla pojken ( ) skulle ha dött i magen annars. Ännu en katastrof alltså.

    September plussade ju alldeles nyss igen-nu MÅSTE det kunna få gå vägen!

    Lappis har fått besked att det närmar sig ett godkännandebeslut från myndigheterna och då kan ju alltihop börja på allvar!

    Tingas pojkar har backat på ätandet och det diskuteras "knapp" pe den ena, medan den andre troligen kommer igång igen när dagis startar. De har varit på trådturné och bla hälsat på MIG och suttit här i köket och käkat glass! *klang och jubel*

    Nenne håller oss på halster och lugn är ju ingen förrän man hört att allt gått vägen.

    Många trådbarn knallar mot blöjfrihet och testar sina föräldrar med den äran. Andra är i trotsfas eller vägrar sova. Trötthet har varit ett allmäntillstånd för tex Telis.

    Ea, har flyttat in i huset och renoverar för fullt samtidigt som övar med MC och allt vad det är.

    Oupsies plus vet du väl kanske va? De står i kö på större lägenhet, nyss tråd-visad, ännu ej byggd (väl?)

    Ore väljer lampor, diskhoar och diskmaskiner, medans roddar lillkillen.

    OMS tampas med tonårsdotter och rastaflätor, tidspassning och tankar på fler barn, ev borttappade-men återfunna spiraler.

    Parnassia längtar efter att få veta hur det ska te sig efter mammaledighet och vad för jobb som finns där runt hörnet. Annars kokar hon kräftor, är med barnen och letar kantareller. Snart kommer hon och Vickan och EA hit och hälsar på också.

    Porchez har kommit i ofas med gamla polarna, som numera inte vill parta alls, men gymmet som stängdes har åter öppnats, så nu kan hon träna igen!

    AM kikar på sagolika sommarställen, diskuterar jämlikhet med sin man och är inte alltid på samma sida i den boken som han. 

    Få se nu...

    Cicci har-som alltid- fullt upp, och hade nyss bröllopsdag med en ovanligt misslyckad början, men det är nog bra ändå med den där familjerådgivningen...

    ...precis som psykoterapin för Frullan, som uppenbart går framåt. Och där har nya jobbvägar öppnats alldeles nu. (grattis förresten Frullan)

    Nytt jobb funderar även Piggelin på, men väntar ju såklart först på bebis. Tyvärr fick hon besked om GBS häromdagen.

    Hjälp! Nu postar jag, för om detta försvinner får jag spelet.
     

  • passionsblomman

    Åh FY! Efter att ha hört konsultutlåtandet från BS håll så, Kikki-åk till doktorn!
    Och vägra i sten att åka hem förrän de vet vad det är frågan om!

Svar på tråden Livets toppar och dalar