• muggles

    Livets toppar och dalar

    Jag röstade förra veckan (var och handlade i Nordstan här i Götet och där fanns förtidsröstning, man kunde tom skriva ut röstkort on the fly). Skönt att ha det gjort och känna att "försök övertala mig bara - det är redan KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRT!" Moahahaha.


    Sedan blev själva röstningen rätt oigenomtänkt men jag röstade på det blocket som regerar nu - tycker de har gjort ett bra jobb och tycker inte att det andra blocket har kunnat kontra med bra/bättre förslag på hur man ska lösa våra samtidsproblem (jobb, vård etc).


    Oms: min "headhunting" låter nog märkvärdigare än vad det är och jag är som du skriver väldigt nöjd med mitt jobb. Just nu har jag det för lugnt vilket är frustrerande men har frågat tyskarna om jag kan få lite mer internjobb så jag inte somnar in alldeles. Mitt jobb kan ju helt plötsligt smälla till och bli väldigt stressigt (väldigt kundstyrt), så man vill heller inte ta på sig projekt som man inte hinner med sedan. Det får vara ngt lagom viktigt. Men jag ska ta en lunch och se vad tjänsten handlar om så får vi se, alltid kul att få frågan! Under mammaledigheten fick jag två sådana frågor och det använde jag sedan i min löneförhandling när jag kom tillbaka.


    PB: enl mig får man vara neggo. Även om det kan resultera i att man tillfälligt känner sig lite mindre "lyckad" eftersom man har anledning att vara nere. Så be inte om ursäkt!


    Vickan: vi har använt GPS i mobilen...

  • muggles

    Förresten mår jag riktigt bra idag med! Kom i säng vid 01-snåret och fick sova till kl 9. Sov hos en kompis i stan och sedan långfrukost med ägg och grejer. Dök upp på jobbet kl 11 (tar halvdag semester). Vetisjutton när jag ska käka lunch dock Hamnar ju helt i ofas med familjen där hemma.

  • muggles

    Den där bloggen ni länkade till. Såg bara ett inlägg att hon var BF+8 och sedan ett om att det värsta hänt. Ingenstans förklarades vad som hänt, så hade jag inte vetat det från början så hade jag ju undrat. Har jag missat ngt inlägg el?

  • muggles

    Vickan: vi ställer upp som dina referenser! Räcker inte det? Själv ska jag på spännande lunch på måndag.

  • muggles

    Lappis: vi hade ett specialprogram med fast kostnad (GPS) men det är nog lurigt om man inte har det, då kan det bli dyrt.

  • muggles

    Nu ska jag börja skriva en "application note" - en lagom viktig uppgift Härligt att få ngt att göra iaf!

  • muggles

    PB: då skulle jag ha avvaktat åtminstone en vecka mellan samtal 1 och 2. Det var ju jättebra att han ringde en gång iaf!

  • muggles
    FruCicci skrev 2010-09-17 21:23:26 följande:
    Sen tycker jag att SD säger mycket som är bra med, det säger det som inte andra politiker vågar säga, så jag tycker det är lite tufft. Men jag stödjer dem inte alls ¨på något sätt.
    Problemet är att de har filat sina argument så att de låter rumsrena. De säger tex att "vi är inte emot invandrare utan emot invandringspolitiken". Det låter ju fint och jag tror att många kan tänka sig att sympatisera med det uttalandet. Men om man studerar vad de egentligen tycker om invandrare (att de tex ska slängas ut ur landet) så är det inte så läckert längre. Sedan är de emot att homosexuella ska få adoptera barn, de vill ta bort den fria aborten (det du Cicci!) mm. Det de vill göra med äldrevården (förbättra den genom att ösa in  mer pengar) låter ju väldigt fint. Problemet är bara att de vill finansiera detta genom att stoppa invandringen och "återbörda" invandrare till sina hemländer. Och det största problemet med det är att kalkylen inte håller - man kan inte spara så mkt på att stoppa invandringen/slänga ut invandrare som de påstår; deras kalkyl håller alltså inte. Vilket innebär att de inte kommer att kunna genomföra den delen av sin politik. Detta bara som exempel.
  • muggles
    start september skrev 2010-09-17 21:36:13 följande:
     Jag väljer C av RUT, miljö och företagarskäl. De blev M förra gången då jag verkligen ville ha ett regeringsskifte men just i det här valet ligger C närmare mig. Jag är visserligen storkonsument av RUT men tror verkligen på idén att göra svarta jobb till vita.
    Kunde ha sagts av mig med skillnad att jag inte är storkonsument av RUT. Vi använder inte RUT alls just för tillfället men jag vill ha kvar möjligheten att använda det. Och jag stör mig på den sk pigdebatten. Varför ska sossarna jaga RUT när ROT uppenbarligen är ok? Varför ingen "drängdebatt"? Jag ser ett jämställdhetsperspektiv i detta. RUT hjälper många småbarnsfamiljer (=> kvinnor), därför är det bra!
  • muggles
    Oupsie skrev 2010-09-17 22:38:56 följande:
    Hm, testade att lägga in en bild i galleriet, men klickade i att endast de i min adressbok får se den. Får se om det funkar.
    Åh absolut en gravidmage! (=ingen fetmage) Och vilken söt liten näsa!
Svar på tråden Livets toppar och dalar