• muggles

    Livets toppar och dalar

    Lappis och EA: har ni fått procent på era chanser? Jag har inte hört ngt om våra procentchanser alls. Bara att äggen så "väldigt fina" ut när de delat sig.

  • muggles

    Gah, jag inväntar tant och kommer hon idag är hon två dagar sen. så hade ju redan börjat hoppas (det har ju hänt ngn gång förr men inte så ofta att hon varit 2 dgr sen) men nu har jag redan sett de första orangea spåren Att hoppet aldrig dör

  • muggles

    EA: jag tycker i så fall att ni ska göra en ivf till innan ni använder alla era ägg. Nu är du ju ung fortfarande men ju yngre desto bättre och äggen förblir ju i den åldern i frysen. Om inte annat, kan de användas till syskonförsök (om det behövs). Och ang att ställa in sig på tant så visst är jag också det, men när hon är 2 dgr sen så kan jag inte låta bli att börja fundera. Gillar inte när hon är sen för det är så onödigt bara.

  • muggles

    Nu ska jag luncha med min älskling och stjäla mig en kram tror jag! Han brukar säga att "en kram kan iaf aldrig skada" och det har han så rätt i!

  • muggles

    Frullan: har du rökt på nu igen?! Vaddå Sven. Och du - springa och sminka dig? Undrens tid är inte förbi... (no offense, tyckte bara det var roligt)


    Lappis: skönt att höra att du landat i att inte ringa och gå på adoption nu. Svårt att "spela i båda lägren" så jag tror det är väldigt bra nu när ni kommit så långt i processen att gå på det ena och lägga ner det andra. I den bästa av världar skulle du kunna få reda på vad som felat men det är ju inte säkert att det är ngt som går att åtgärda ändå...


    Cicci: ja vi har ju ett ägg i frysen som väl ska användas under hösten.


    AM: tvål använder jag inte, bara vatten. Tvål får min hud att bli extra fet såklart. Men ärligt talat, alla tjatar om fukt. Men jag tycker det verkar som om de flesta har torr hud. Jaja iaf ni verkar tycka samma som min kompis då, använder man inte krämer så är det ingen idé. Tja, jag är väl ingen krämmänniska helt enkelt. Men tur att jag redan är gift, så jag behöver ju eg inte vara så vacker (skojar)

  • muggles

    PB: jag tror kötiden har ökat delvis pga ländernas krav på de som adopterar. Och för att de flesta länder har en policy att försöka adoptera bort barnen inom landet (vilket sällan lyckas). Om de först måste undersöka alla möjligheter att barnet kan få stanna i samma land (med sin kultur osv) så är det klart att det tar tid.


    Cicci: diskmedel! Haha du är för go...

  • muggles

    Ah, läs Lappis inlägg istället, hon är ju bäst informerad på området (trodde du hade lämnat tillfälligt Lappis, därför jag svarade).


    Nenne: härligt att Pricken sover så bra! Jag röstar på det andra namnet (ej Bajse alltså) men vem fasen bryr sig om vad jag tycker?! Ska ni ju inte göra såklart...

  • muggles

    Nenne: alltså med "det andra namnet" menar jag inte det ni tänker ha som andranamn. Det är också fint men du skrev ju att ni ska ha det som andranamn så det var inte med i min contest. Hoppas jag gjort ngn smygläsare riktigt nyfiken nu (Sven tex)

  • muggles

    EA: lät otroligt jobbigt att ni inte har kök ÄN! Jag skulle ha otroligt svårt att leva utan kök el badrum. Äter ni hämtmat varje dag då eller?


    Vet ni vad jag råkade ut för imorse? Typ road rage fast inget våld iblandat. Jag kom körande i lugn och ro på en 70-sträcka med ganska mkt rusningstrafik. Satt där och lyssnade på radion och körde på ren rutin. Plötsligt ser jag hur bilen framför mig bromsar några gånger väldigt kraftigt. Jag förstod att han vill att jag skulle öka avståndet men det hann jag inte förrän han stannade bilen helt. På en 70-sträcka!!! I rusningstrafik!!! Han kliver ur bilen (och nu börjar jag undra om han kommer att komma fram och typ slå mig) och hojtar "HÅLL AVSTÅNDET". Väktaruniform hade han med. Jävla galning. Jag satt helt förstenad. Sedan körde han därifrån - i 60 km/h bara för att jävlas antagligen. Grejen var att jag hade inte speciellt kort avstånd, inte mer än alla andra i rusningstrafik. Och jag tror i efterhand att han inte hade speciellt mkt större avstånd till bilen framför sig. Men tänk om det hade blivit en krock bakom oss för att andra bilister inte hade sett att han stoppat mitt i vägen (det var enfiligt med väldigt mkt trafik åt andra hållet)? Tänk om det legat en lastbil bakom mig som inte hade lyckats få stopp med så kort varsel? Folk förväntar sig ju inte att ngn ska stanna helt på en 70-väg. Jag blir alldeles skakis när jag tänker på det. IDIOT kallar jag sådana. Man får ju för fasen tänka sig för lite vad det kan få för konsekvenser det man gör. Det hade väl räckt att han bromsat som markering och sedan väntat några sekunder så att jag hann reagera...?

Svar på tråden Livets toppar och dalar