• muggles

    Livets toppar och dalar

    Lapinette skrev 2010-09-22 16:41:24 följande:
    och frågade tillslut mig hur man uttalade gata. Skitskoj att överraska med att svara på franska.
    svarade du 'gateau' då eller?! gata uttalat på franska alltså

    (skojar bara)

  • muggles

    Ett uttryck som Moa har myntat förresten: olikadana som i typ "vi är olikadana" (om vi har olika färger på kläderna tex). Det är skitbra! Jag har börjat använda det själv

  • muggles
    MSW skrev 2010-09-22 19:42:16 följande:
    Hattis: Rationellt eller inte, tycker inte det låter som någon jättekonstig reaktion! Allra helst vill man väl att det inte ska vara något fel alls? Men nu när det här meddelandet har lämnats hoppas jag att det är  ett "enkelt" fel som är lättfixat och som fungerar på en gång! *stora stora kramar* Förstår att det är jobbigt att inte heller kunna stöta och blöta med maken! *kramar igen* Är väl på gott och ont att du är upptagen på jobbet, du hinner juh inte tänka så mycket heller då.. Det kan juh kännas skönt ibland!
    Hattis: jag håller med MSW i varenda ord ovan! Stora kramar!
  • muggles

    Cicci: stort lycka till på intervjun idag! Coolt att du fick så snabb intervju. Jag tycker också det låter som att stanna hemma och bara ta det lite lugnt med ansiktsbehandling (kanske egenlunch på stan?) mm är det rätta, klokt av din make. Jag har glömt skriva det men det är så bra att ni går till familjeterapeut och att det har förbättrat relationen! Bra att ni gör det lite kontinuerligt (en gång räcker ju liksom inte). Jag har sagt det tidigare men säger det igen: jag har kompisar där jag är helt övertygad om att de skulle varit skilda idag om de inte gått till familjeterapi.

  • muggles

    MSW: kan du inte åka buss till festen och taxi hem? Ev kan du dela taxi med ngn?


    Porchez: ja som jag förstått det så får man mindre rynkor av fet hy. Det är förresten ofta så att första gången hos en terapeut går åt till att dra hela historien, först nästa gång kan man börja jobba med det. Det låter som att det är väldigt bra att du har tagit tag i detta!

  • muggles

    Tralalalaalaaaaaaaaaaaaaa... känner mig så plussitiv idag!!!!


     


  • muggles

    Tja så skulle man kunna kalla det om man ska tala klarspråk

  • muggles

    Jag var tvungen att äta makens nya asieninspirerade rätt: chili- och vitlöksmarinerade räkor (såna stora gambas ni vet) men nudelsallad - svingott! (Och eget påhitt dessutom.)


    Här har redan pratats med magen - det gäller att passa på nu innan det ev skiter sig! Nästa vecka och de två fram till vul blir mer än lovligt spännande - dvs om jag tar mig så långt...


    Gubben dök upp för exakt 2 v sedan. Vi skulle eg gjort FET den cykeln men först fick jag en konstig volymiös och långvarig mens fast cykeln var extra kort (bara 21 dgr). Sen lät ÄL vänta på sig och vänta på sig; jag brukar ju ha på dag 14 men denna gång dröjde det till dag 19. På det hela taget kändes det inte bra i magen att göra en FET med vårt enda ägg med så konstiga cykler, så vi avbröt. Men vi gjorde trots det vår plikt den kvällen (mkt tack vare maken)..


     


    oj nu ringer det - återkommer!

  • muggles

    Pratar i tel men...


    Cicci: jag testade ikväll efter jobbet innan fredagsvinet.

Svar på tråden Livets toppar och dalar