• muggles

    Livets toppar och dalar

    Lappis:


    PB: jag menade inte att KD skulle vara mitten. Jag menade att SDs politik är ett sammelsurium av dels mitten/vänster-politik (välfärd mm) och dels sk "värdekonservativ" familjepolitik (a la KD). Men precis som du skriver så definierar sig många SD-väljare tydligen som mer mitten än extremhöger (dock med konservativa åsikter om familj, homosexuella osv) och därför tror jag inte att man kommer någonstans med att beskylla dem för att vara högerextrema.

  • muggles

    Oupsie: aha det motsäger boken. Man ska väl eg alltid ha flera källor innan man påstår ngt

  • muggles

    Tinga: jag håller med dig om att man kan försöka vara lite diskret när man har vid-sidan-kontakt!

  • muggles

    PB: jag tycker det låter väldigt positivt att de har ringt hans referens! I min värld gör man inte det om man inte är ganska intresserad. TjohooooOOOOOOOOO!

  • muggles

    Oupsie: ja jag missade både uttalandet och K-Gs sågning men hörde talas om det på fikat här på jobbet idag. Det positiva med det här valet är att folk är mer engagerade och diskuterar politik. Förr var det ju så himla hysch-hysch vad man röstade på men nu säger folk öppet vad de röstar på och diskuterar olika frågor. DET är iaf bra för demokratin (att man diskuterar alltså)!

  • muggles

    Jag kan tipsa alla göteborgare om att Världskulturmuseet har en utställning som heter Jordlingar. Den är gratis och väldigt barnvänlig (kuddhav, ramper, tunnlar mm ingår)!


    AM: hur går det med ditt eget jobbsökeri? Inga napp än?

  • muggles

    Izzie: så tråkigt med blodet och att du inte känner dig gravid längre Bra att du kollar upp det, speciellt som du ska på resa. Kram!


    Snaily: jag blev också sur när en av mina närmaste kompisar glömde min födelsedag förra året men sedan lyckades jag själv göra samma sak mot en annan av mina kompisar!½ Fast jag kom på det ngn dag senare och ringde då istället.


    BS: lycka till!


    Jag kan hälsa från Snorkis att hon följer oss av och till och det värmde hennes hjärta att vi tänkt på dem på Sigrid-dagen...

  • muggles
    Fru E skrev 2010-09-21 11:00:21 följande:
    I lördags var det kalas för lilla S som fyllde 1 vilket var hemskt mysigt men med 2 magar och barnvagnsprat, att det var jobbigt att vara gravid, BF datum som var fel för att man inte hann med allt man ville innan etc så kände jag mig väldigt utanför men men lilltjejen tröstade mig genom att alltid vilja gå till mig och sitta i mitt knä Annars så startar hojjen fortfarande inte men nu är en del beställd från Tyskland som det skulle kunna vara fel på efter felsökning så fortsättning följer!
    Inte roligt att höra sådant prat när man själv vill mest av allt.
  • muggles
    fru AM skrev 2010-09-21 13:05:03 följande:
    Angående veckans viktigaste fråga - nämligen mitt skafferi - så ska jag skaffa färgprover, även på rosa,Cicci! Sedan får ni vara med och rösta! Det enda valet där nassebrunt inte kommer vara med bland alternativen ...
    spygrönt? senapsgult?
  • muggles

    Lappis: man kan inte köa för att få två syskon?

Svar på tråden Livets toppar och dalar