Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets toppar och dalar

    Ojsan...PB did it again.

    Jag som satt och tänkte att jag inte orkade säga något i föräldraledighetsdebatten.

  • passionsblomman

    Vänner, jag tycker att du är ett under av tålamod ska jag säga dig. För du HAR verklien någon vid din sida som säger "maaammaaaaaaaaa du ska komma" hela dagen.
    Och du verkade inte ens irriterad. Helt kolugn och samlad i allt springande upp och ner och hit och dit med två barn. *impad*

    Underbart gullig och rar pojke, men jag förstår att du skulle vilja ha en mute-knapp vissa stunder. Fast min son är så stor, så kan jag bli helt tokig ibland.
    "säger du mamma en gång till nu så skriker jag"
    "du skriker ju redan"
    "Ja hoppsan, sorry"

  • passionsblomman

     


    Lapinette skrev 2010-09-10 14:34:18 följande:
    pb - försök att hålla tyst! AM - har ni hiss (minns inte)?

    Jag tror det är bättre att jag slutar försöka efter snart 40 år. Jag VILL diskutera och samtala och prata. Det är mycket roligare än att bra sitta och glo.

  • passionsblomman

    Nu ska vi åka till stan och födelsedagsfika på kondis lite för oss själva i förskott, innan alla andra kommer. Vi ska också kolla på loppsi ifall det finn ett par pinnstolar eöller så, för det fattas inför helgen.
    Sedan ska sonen välja något till pappa i födelsedagspresent också. Vi ses!

  • passionsblomman

     


    Telis skrev 2010-09-10 15:40:59 följande:
    PB, jag kommer jättegärna nästa gång! Det kändes lite internt den här gången.

    Hitta på en nästa gång och kom! Ta med dig några fler góa tjejer!!!

    Detta var nog en idé född ur "men vi vill väl också se var PB bor" när det började vara en och annan familj som stoppat här på semestern.

  • passionsblomman

    EGO, jag är så NÖJD med stadssvängen! Nu har sonen köpt ett litet träfartyg till pappa, ni vet sådant där man kan ha på förnsterbrädan tex. Och vi fick tag i extrastolar för 50 kr/st som vi ska köpa på oss fler av, för dem kommer vi att kunna ha typ på altanene eller så framöver.
    Och lite god ost, salami och annat plock till välkomstmums imorgon, gott fika på kondiset OCH så hann tavlan jag ropade in på auktionen komma så jag har hämtat ut den och den är fin i verkligheten också.
    Det kommer att bli ett bra födelsedagsupplägg tror jag.

    Förresten: när vi väl kommer upp för nästa ivf -någon gång i nästa århundrade-, så tänkte jag kombinera den resan med att bjuda ut sambon (och sonen) på fin middag i Sthlm. GOD mat på ågot TREVLIGT ställe, där de inte är så jävla fina att det gör ont för dem att ge service, utan hela grejen ska vara en lyxig och varm upplevelse.
    Vart skulle ni gå då brudar? Det var länge sedan jag åt ute på kvällstid i huvudstaden nu känner jag.

  • passionsblomman

     


    Lapinette skrev 2010-09-10 20:43:55 följande:
    pb - åhhh... det finns så många trevliga ställen! Vad vill ni ha för typ av mat? Ska det vara crossover, thai, fågel eller fisk?

    Inte något sånt där som Thai, libanesiskt eller så, utan någonstans där man kan välja fisk eller kött. Det får gärna vara något ställe med sådan där avsmakningsmeny eller så. Och inget som känns sådär stelt och galet minimalistiskt med bara stål, glas och alldeles avskalat. Hellre ombonat än hypermodernt alltså. Men med lyxig känsla.
    Och inte sån där sav att dricka utan gott vin!

  • passionsblomman

     


    Telis skrev 2010-09-10 21:51:57 följande:
    PB, kanske hit: Le Rouge www.lerouge.se/ ? Det är inte minimalistiskt eller glas och stål för fem öre.

    Ja för tusan! Det där ser ut som någonstans jag gärna skulle sitta med god mat och vin i flera timmar.
    Har du ätit där?

  • passionsblomman

     


    Telis skrev 2010-09-10 22:08:49 följande:
    Nej, jag har inte det tyvärr. Men det är en av Melker Anderssons restauranger och ska vara bra. Kanske Lappis eller någon annan har varit där och kan ge ett omdöme?

    Ja, jag såg att det var Melker där. Det vore ju förbaskat konstigt om det vore helt kass, men sedan är det ju det där med service och trevlig personal. Ibland är det så jädra snorkigt. Det gillar jag inte. När man liksom inte är fin nog ifall man inte ser ut att vara rikast, mest rätt, snyggast eller vad det nu är för kriterier de där snork-hovmästarna går efter. Man vill ju gärna känna sig välkommen-och bli behandlad som att de fattar att mina pengar är värda samma som andras.

Svar på tråden Livets toppar och dalar