Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets toppar och dalar

    Nenne! Hallå där din gula lilla mamma! Läget?

    Telis, tack för restaurang-tipset. Det ska kollas upp närmare.

  • passionsblomman

    Hahaha, välkommen till den där särskilda sortens gråtande Nenne. Det kommer tusen och åter tusen sådana tillfällen för resten av ditt liv nu.

  • passionsblomman

    Nenne, i onsdags hade jag den äran att ha Vickan, Parnassia, Vänner och EA här inklusive deras fina barn (utom Parnassias äldsta). Övernattning och hur mysigt som helst.

    IVF:en är skjuten på framtiden eftersom min kropp inte samarbetat tillräckligt för att låta mig få tant så jag sedan kunde börja räkna fram till spraystart. Så nu imorgon är sista dagen på en hormonkur som ska framkalla blödningen. SEDAN kan jag räkna till dag 21. Så istället för IVF nu i slutet av septemner så drar det ut framåt början av november verkar det.
    Surt, men inget att göra åt.

    Vad mer då? Lappis och Cicci har varit på varsina bröllop.
    Telis har haft sjuk Televink och sjuk själv och dum pappa och allt möjligt skit. Men har blivit head-huntad till nytt jobb

    Piggelin har varit ap-förkyld. Även Piggis funderar på att söka nytt jobb, liksom Liten och AM-som har hittat värsta coola drömjobbet.

    Äh, vad är det med mig? Jag minns ju ingenting här!

    Jo, OMS dotter har fått ADHD-diagnos, September råkade ut för en läskig halsböld-det var väl September???

    Tingas Piff & Puff äter bättre och knapphotet är avvärjt!

    AM får plocka drinkparasoller efter Mr Yasuragis fester och blir av med gästhanddukarna när maken har jobbarkompisarna på besök.

    Jag har fastnat på en auktionssajt och köpt en äkta matta och en tavla-bara sm en början anar jag...
    EA missade på en skitsak på sin MC-uppkörning men får nog snart ny tid. Ingen ny IVF där än heller. För mycket med renovering och körkort.

    Inget från Snorkis sedan sist.

    Mugglans Moa har fyllt år, Conny håller på att bli blöjfri, Trollet har gjort vällingspremiär.

    Snaily var på koll och allt var bra-där var en liten blodog flytning häromdagen. Oupsie var väl också på koll och Gosnosen?
    inga tragiska besked eller orosmoln för någon gravid just nu väl?

    Oupsie fick lånelöfte och ska köpa hus. MSW också.

    Hilfe!

  • passionsblomman

    Men Porchez! Nä DET har du inte sagt! Fy vad tråkigt att det är såpass pissigt. HOPPAS det är en bra kurator och BRA att du tagit den konakten.

    Apropå det så har förresten Mugglan varit hos "psykopaten" och det var skitbra., Frullan har varit ine och berättat en del om sin psykopatresa och det är OCKSÅ skitbra och hon har kommit jättelångt!

  • passionsblomman

    Och Piggelin går också och bearbetar sin förlossningsskräck och är jätteduktig!
    Klockarbol gifte sig i lördags trots stukad fot och allt blev en sagodag förutom en död kanin.

    Smygisar som lockades fram av din förlossning har prestenterat sig lite mer. Somliga har läst lääänge. Smint, Lindvand och Melondoft vet jag inte om du hunnit se något av?

  • passionsblomman

     


    nennesjuttioåtta skrev 2010-09-10 23:14:00 följande:
    PB men vad tråkigt att din kropp inte samarbetar med dig  

    DET är bland det sämsta just nu. Jag har varit skitfrustrerad, men nu ska det väl ändå komma en jäkla blödning inom en vecka är det meningen. Fast jag hade ju planerat och verkligen legat på för att det skulle bli i början av hösten innan allt blir mörkt, allt, halt och nära jul och så vidare.
    Nu riskerar jag ju fett att få ännu ett bedrövligt minus och ett psykbryt precis lagom till advent och därefter följande släktträff. Hade hellre brutit ihop i oktober, skrapat upp resterna i november och sedan varit normal igen till jul.

    Det enda som vore bra med detta är om det nu istället kunde sammanfalla med sonens novemberlov, för då är vi ganska fria om inte sambon är jätte nyanställd. Jo JUST det-han blev kallad till intervju på jobbet han sökte och nu väntar han mycket spänt på besked som ska komma i början av veckan. Det MÅSTE gå vägen.

  • passionsblomman

    OOOH du missade ju fuldans-länken. vart var den nu då? Jo men den måste ju ha varit i onsdags eller igår. Vem la ut den? Telis?
    Den måste du se!

    Gå och lägg dig! Vi ses!

  • passionsblomman

    Jahapp. Idag kommer tjocka släkten.

    Jag har just fattat beslutet att göra det väldigt lätt för mig själv. Min sambo är iväg och hämtar extrastolar som vi köpte på second hand igår. När han ändå gör det så får han -taddaaa-KÖPA tårta på konditoriet.
    Alla mina "baka själv-ambitioner" lades med största möjliga slöhet åt sidan och jag kan istället raskt slänga mig ner hos er lite. Med en påtår och lugn och ro.

    OMS, jodå, han har varit på intervju. Han skulle få besked "i början på veckan ifall det blev något" Han är verkligen skitnervös, sover oroligt och vankar runt. Det är tur att vi firar honom nu i hhelgen här så han kanske tänker lite mindre på det hela.

  • passionsblomman

    Lappis, jag visste väl att jag skulle få så många förslag att vi nog måste gå ut TVÅ gånger-minst och äta när vi väl beger oss.

    Jag vill gå till alla!

Svar på tråden Livets toppar och dalar