Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets toppar och dalar

     


    _koko_ skrev 2010-09-17 10:28:18 följande:
    Åsså de där jäkla radbryten... PB - Men de måste väl ändå meddela de ansökande innan de skriver om det i någon tidning???????????

    Ja DE också, förutom alla vanliga (psyk)bryt. Jag gastade lite om de där radbryten och annat konstigt som funkar dåligt när jag ändå gormade på supporten att se till att jag kom in igen fort som f*n.

    Tyvärr tror jag inte längre på några som helst måsten från den sida som annonserat ut en tjänst. Där har jag sett för lite av ömsesdighet för att vänta mig något.

    Men än ber jag en stilla bön: Gode Gud, gör så att det finns en chans kvar, för min sambo behöver den.

  • passionsblomman

    Tack AM och Koko för kramar förresten. Det är inget bortviftande. Snarare så att om jag väl kramas börjar jag gråta. (genast blir det tårar i hela ögonen).

    Vanligtvis är det så, när jag mår så här, att det behövs bölas och släppas ut en massa skit.

  • passionsblomman

    BS, nej, egentligen borde min sambo ha bättre chanser. Det här är en bruksort. Med produktion. Butikerna går på knäna och söker de folk så är det definitivt inte på heltid.
    Såg en annons på Öland förresten-underbart, en erfaren och kompetent person sökes för-håll i er nu-2-4 timmar i MÅNADEN.
    OH jag tror jag slänger iväg en ansökan....

    Dessutom så är egentligen min jobbkris lite av typen att jag helst skulle vilja vidare, åt ett annat håll. med mina erfarenheter med mig men inte till butiksled. för jaf är duktigt trött på tiderna inom handels. Du jobbar ALLTID på storhelgerna-det är då man säljer. Och det är sena kvällar och helger hela tiden. Man kan aldrig bli sjuk för företagen är så små och dessutom är lönerna så sjukt låga så man spyr. Jag skulle vilja göra något annat. Men jag vet inte riktigt vad. och nu rinner iden iväg.

    Fast egentligen är jag inte så här neggo. Det är en tillfällig djupdyknng i "Allt är skit, man äter den (skiten alltså) och sedan dör man"-träsket.
    Snart kommer jag upp, borstar av mig och blir normal(are) igen.

  • passionsblomman

    På söndag är det val. Då ska man rösta.
    -Har ni bestämt er för hur ni ska lägga er röst?

    Nu ska jag ta mig samman och gå ut med mina MBT-skor på fötterna och ta en liten promenad. Kanske blir jag lite mindre ilsken då.

  • passionsblomman

    Mugglan, japp, mensmonster it is. och FATTAR du hur starkt det då var av mig att FORTSÄTTA promenaden FÖRBI både kondiset och ICA och vare sig köpa bakelse eller Ahlgrens bilar, utan gå en halvtimme till ut i elljusspåret. För egentligen vill jag äta massor av godis och ligga i sängen och läsa eller kolla på film.
    Nåväl, solen sken och det är ju nyttigt med frisk luft har jag hört.

    Men jag fick blåsor av MBT-skorna. Det har jag inte fått förut.

    Sambon ringde om jobbet i början av veckan och då sa hon att hon låg efter men skulle höra av sig så fort hon kunde. och att det var positivt att han ringde. Men undrar om det inte blir irriterat ifall han då ringer igen?

  • passionsblomman

    Mugglan, ja så hade jag nog också väntat. och nu ringde jag honom och undrade hur det går. Det är i deras interntidning det står att under v 39 så måste upplärningsutbildningarna igång och därför måste de som är aktuella komma på den där läkarundersökningen senast måndag v 38. Det är nu på måndag.

    Men det är bara det att eftersom min sambo ju jobbar på stället-fast som vakt, så vet han att de har intervju med 15 st idag och 15 till på måndag och har haft flera andra nu i veckan också. Och hon sa ju till honom att hon ligger efter- Hon måste ju ligga FETT efter verkar det, och åtminstone jag skulle nog bli lätt stressad om jag låg fet-efter och inte hann göra det jag ska för att telefonen ringer oavbrutet. Vilket den gör. Växeln är helt och totalt nerringd.
    Så sambon sa att han tänkte ringa igen på måndag eller tisdag. Det tror jag är mest strategiskt. Cch jag hoppas att det här borde innebära att det inte är kört. Än.

  • passionsblomman

    Hattis och Izzie, ja vilket skit! Den enda som är tacksam för blod just nu är väl jag och då hade det ju räckt med mig kan man tycka.

    Jag har fö mensvärk gånger arton i mitt ryggslut. Det blir en tuff sittning på träbänken i sporthallen medan sonen tränar handboll.

    Lindvand, här i vår kommun är det tydligen så att ett visst parti får MASSOR av stöd lokalt, egentligen helt beroende på en enda mycket drivande och engagerad person. Så folk säger öppet att de röstar på det partiet här i kommunen men kanske inte alls i landsting och riksdag.
    Just kommun och landsting har jag förövrigt inte orkat sätta mig alls lika väl in i som "det stora" och de t gillar jag inte, eftersom de lokala valen ju är skitviktiga för ens egna liv-som Tinga påpekade.

  • passionsblomman

     


    fru AM skrev 2010-09-17 16:03:10 följande:
    JAg vill ha alla partier med åskter samlade på ett bräde, inte surfa runt som en tok.

    Jamen eller HUR!!!!

    Skärpning skärpning, det är på nätet man letar nuförtiden-till och med jag!

    Parnassia, ja fast det är inte bara "jag gillar honom för han är brorsans polare" uatn det här rör sig visst om en snubbe som lyckats få igång en jädra massa för bygden och drivs av passion och engagemang. En sådan där som alla partier vill ha.

    Jag kan förresten inte låta bli att tänka på hur det hade varit ifall Anna Lindh inte blivit mördad av den där idioten. Då, min vänner, gissar jag att saker hade varit lite annorlunda. För så tänkte jag när hon dog:"Jaha, först mördar de Palme-vår stadsminister. Sedan mördar de henne som skulle blivit vår första kvinna på den posten" För det var en duktig person. Precis som jag tycker Carl Bildt, Maria Wetterstrand och Reinfeldt är exempel på duktiga politiker-oavsett om man håller med om deras politik.

  • passionsblomman

    Och så måste jag säga innan jag drar till handbollen

    Jag blir jämt så himla RÖRD när de intervjuar invandrare som för första gången får rösta här i Sverige-många ggr första gången EVER i ett fritt och demokratiskt val-utan risk att bli mördad för att man röstat "fel".
    Så stolta och högtidliga de är inför att få lägga just sin röst.

    Och så tänker jag på de kvinnor som fanimig offrat både familj och framtid och ibland livet i sin kamp för att vi tjejer också ska få vara med och välja.
    Det är COOLT att vi får rösta i vårt land och jag hoppas verkligen att vi får ett bra valdeltagande det här valet. Det är egentligen på sikt viktigare för demokratin och framtiden än vilket block som får makten just nu.

    Sorry att jag la ribban för en skit-fredag i tråden, men jag önskar alla en skön kväll med någon/något ni tycker om. Pyss pyss!

  • passionsblomman

    Hihi! Och det -med att se någon snygg på stan får mig alltid att tänka på den gången när jag och min kompis gick på Kungsgatan ooch mötte en kille som hon vred huvudet ur led för att se mer av. Med påföljden att hon gick rätt in i en brevlåda med en rejäl skräll. DET tyckte både han, hans kompisar och jag var väldigt roligt. Som tur var hon med. "Jag bjuder på den" ropade hon åt honom, för det var liksom ingen tvekan om varför hon inte tittade framåt.

    Nu har jag auktionsshoppat igen!

    Väggplåtar

Svar på tråden Livets toppar och dalar