Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets toppar och dalar

    Nu kom sonen och hans kompis och tyckte visst att jag borde vara på ovanvåningen med dem och "inte bara sitta här vid datorn och vara tråkig hela tiden. det känns bättre med dig däruppe med oss"
    Sådant ska en mamam kanske ta fasta på, ty det lär icka vara långt borta till dess det är annat ljud i samma skälla...

    Så då går jag väl upp och hjälper dem bädda och är lite sällskap och så då.

    Kram på er! Imorgon är det valdag! Då är vi viktiga!

  • passionsblomman

    Apropå att ha rätt för det mesta så kan jag tipsa om en riktigt hjärteknipande film som heter "The blind side". Sandra Bullock gör en av huvudrollerna. Den är en filmatisering av en helt otrolig och helt sann historia. En sådan där om stackars barn som det bara är så jävla synd om, men att ibland så händer det något gott i världen. Den kan ni gott se.

  • passionsblomman

    Klockarbol, dina problem hör väl verkligen till kvinnokarusellen och barnkarusellen-även om du då tack och lov hunnit bli mamma. Men det är ju PRECIS det där som är orsaken till att det faktiskt finns anledning att uppmärksamma kvinnor på att man inte alls har till 45 på sig-även om somliga blir gravida även då. Det är nog förresten inte alls så jäkla ovanligt heller för den delen med 41. Bra det att jag gissar att många kvinnor inte ens fattar det själva då. Särskilt eftersom många förmodligen fortfarande käkar p-piller etc.

    Och du har alldeles rätt-om man någon gång i livet fått en diagnos som har med psyket att göra, ja då är det nära till hands att hänvisa till det sedan. Att det är något psykiskt.

    Jag kan ju säga att huvudvärk har följt med mig på den här hormonresan med alla olika preparat som ska in i kroppen en väg eller en annan. Men klart värst var den spray som skulle sätta kroppen i ett konstgjort klimakterium. (den jag snart ska ta igen) Jag tycker det verkar väldigt troligt att huvudvärken har med balansen i kroppen att göra. Jag får också ofta ont i huvudet vid mens.

  • passionsblomman

    Jag instämmer med Kängu. När jag suttit och läst hela valmanifestet och allt jag hittat och inser att "såhär tycker ju jag med i det mesta" och när jag betänker vikten av något partis inflytande med miljöarbete värt namnet, för min sons framtid och så vidare, då kan jag inte hålla på att haka upp mig på Mona-grejen. Att få full snurr på DEN presonangreppskampanjen måste för övrigt vara alliansens mest tacksamma hittills.
    Mona skulle förövrigt inte bestämma själv över Sverige och hon är ju inte en politisk nykomling som inte kan något. Wetterstrand och andra duktiga får ju också vara med. Det är hennes personlighet alla retar sig på. och vad gäller Toblerone och rent mjöl i påsen, så vill vi nog faktiskt inte veta vad gubbslemmet i risksdagen har för otvättad byk och vad för fläckar det är på deras både brallor och handdukar. Vi tenderar att bli rätt döva och blinda då.
     
    Säger jag, som egentligen inte heller vill ha Mona som stadsminister, men måste rösta efter mitt hjärta och inte med någon jäkla taktik. Jag vill att min röst ska säga hur jag skulle vilja ha det. Eller vilka som mest företräder hur jag skulle vilja ha det.

    Och när det kommer till grundsynen på människan så blir det helt klart hellre maskrosor än vitsippor i min trädgård.

  • passionsblomman

    Åh, i andra tråden är det också valdagsprat. Och där har vi en del ont i magen över SD och risken att de nu kommer in.

    Jag bara måste länka den här:


    ">

  • passionsblomman

    Det är ju det som gör att de där block-uppdelningarna suger! Jag känner mig inte som vare sig ena blocket eller det andra. Men rösta vill jag verkligen.

  • passionsblomman

    Tinga, jag störs verkligen nåt kopiöst av att V är med i den där koalitionen också. Fast tanken på att Mp inte skulle vara med i riksdagen men att SD skulle det gör mig helt galen, så man kan ju vrida sakerna hur många varv som helst.

  • passionsblomman

     


    passionsblomman skrev 2010-09-19 13:58:22 följande:
    Piggelin, här sitter det flaggor på den lilla, lilla bilen! De ser ut som enorma öron.

    Bild finns i mitt galleri, i en ny mapp"för adressbokens medlemmar".

  • passionsblomman

    Nu ska vi ta en promenad till vallokalen. Den här familjens röster kommer att ta ut varandra blockmässigt. Men något SD kommer inte in om vi får säga vårt.

Svar på tråden Livets toppar och dalar