Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets toppar och dalar

     


    Lapinette skrev 2010-09-22 13:48:30 följande:
    ha, ha pb!

    Ja det var ju skitkul!

  • passionsblomman

    Apropå nyfiken, eller kanske mer koncerned, Frejis. Det är ju uppenbart att det pågår väsentligt större saker än hundvalpsankomster i ditt liv just nu. Jag hör dig gärna berätta mer och får chans att bry mig om "på riktigt" i inboxen om du orkar och vill.
    Annars hoppas jag verkligen att allt reder ut sig.

    Och grattis till vovve! Vi hade tax när jag var liten, så hjärtat är extra svagt för de där strävhåriga.

  • passionsblomman

     


    Lapinette skrev 2010-09-22 15:24:09 följande:
      Ja, bildligt talat !

    Just det.

    Sedan kan man å andra sidan välja X antal ivf:er för att slösa pengar i samma hål.

    Men kan de leda till en Prick så är det klart högre prioritet.  

  • passionsblomman

    BS, hahahahaaaa! Nä, knappast. Mrs Google är nog det sista jag blir. men även en blind höna kan hitta ett korn vet du.

    Klockarbol, usch vad otäckt med råttgiftet. Men hur vet du att den är just giftmördad? Ser man det på ngt sätt?

  • passionsblomman

     


    Klockarbol skrev 2010-09-22 15:57:00 följande:
    PB- Råttgiftet gör att dom förblöder. Jag har precis skurat färdigt bänken i farstun När dom ätit råttgift blir musdjuren törstiga och jag har nyvattnade blommor på fat på bänken. Misstänker att det var därför den la sig just där.Fru E - hur går det med budandet?

    Usch!

  • passionsblomman

    Jaha, här fick man just ett sms att mamma och hennes nya kärlek har köpt ett hus. 25 mil från hennes nuvarande hemort. Det gäller att hänga med i svängarna när ens föräldrar håller på och lever sina liv! Jaja, hon är skitglad, så det blir säkert bra.

    Apropå sambons jobbansökan så var det visning av arbetsstället och så med produktionsledaren idag. De intervjuade honom inget alls. men sa att"om du får jobb nu då, så är det i början av nästa vecka du får höra det" jaha? men sedan sa sambon att det då är en hälsoundersökning man blir kalald till och att man måste klara den för att få jobb.
    Hur jäkla många led ÄR det egentligen? och vilket av dem är det som avgör saken?
    Jag fatatr ingenting.

    Men en kille sambon känner sa att har man kommit tll PL så är det i princip klart, för de slösar inte tid på att visa och jiddra med folk i onödan.

    Jaha? i princip, det är ju ett solklart besked...

    Inte är det så jag korkar upp någon skumpa iallafall. Men det verkar ju onekligen vara positiva riktning på det hela åtminstone.

  • passionsblomman

    Ore, nä det gjorde jag inte, men när samma goda råd kom för jag tror 4:e gången samma dag började jag känna mig en aning missförstådd och helt enkelt lite "men vad fan tror ni jag är galen eller vaddå?" jag tyckte jag förklarade mig redan vid BS och din undran och kommentar, så jag blev störd över att samma sak kom igen. Men sedan fattade jag ju att Oms inte alls läst de inläggen än innan hon skrev, så då blev det en annan femma.
    No hard feelings någonstans alls.

    Och som du säger: det är ju att uppfattas rätt av de där 90% som är viktigt. Att hitta en plattform för samhörighet och att man är överens om det här med värdegrunden och vikten av att aktivt jobba för att den ska betyda något, annat än på ett papper.

    Fast min sambo är högst oroad över vad jag kan drista mig till att säga på det där föräldramötet imorgon. Så jag har försäkrat även honom om att jag har både självbevarelsedrift, ett vist omdöme och inte är galen.
    Men att jag vägrar i sten att låta de där siffrorna stå okommenterade. För jag ser dem verkligen som ett hot mot skolans värdegrund och ett reellt faktum som byns alla invånare behöver förhålla sig till.

    Jaha, ja oj då, säger sambon och anar antagligen oväder vid horisonten.

Svar på tråden Livets toppar och dalar