Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets toppar och dalar

     


    Hattis skrev 2010-09-22 21:22:01 följande:
    PB - heja dig! Energi och diskussion behövs! Ilska av det mer okontrollerade slaget passar däremot lite sämre i offentliga sammanhang. Mitt spontana råd är att inte utgå ifrån att vara anklagande utan ifrån att alla tillsammans tar ställning mot främlingsfientlighet  - att utgå från att alla du talar till i klassrummet är goda! Svårare då att baktala dig på något sätt (även om jag förstår att du inte är rädd för det!) och också mindre risk att att du råkar säga något du ångrar. Jag ser fram emot att läsa om hur det gick!

    Precis vad jag hade tänkt. Hela tiden.

  • passionsblomman

    Cicci, jag tycker du fick klok feedback av din make. Egensemester på hemmaplan är inte att förakta. Tycker det låter som om hjärtat talat-ganska högt också.
    Kram på dig!

  • passionsblomman

    Hörni, programmet igår om vaginorna....

    ...ni måste faktiskt se det tycker jag!

    Det var väldigt mycket att fundera över för vilken kvinna som helst. Det finns väl säkert på TV4´s webbTV gissar jag. Har ni inget annat för er nu på morgonen så tycker jag ni ska leta rätt på det. "Den perektaa vaginan" var det väl det hette tror jag.

  • passionsblomman

    Just för tusan! Lycka till Cicci!

    Nu lite bilkörning, för att reda upp saker sambon glömt.
    Som att bilen skulle till verkstaden idag tex.

  • passionsblomman

    Usch, jag pratade just med en person i byn jag inte talat med förut. Han berättade om sin son och trivseln i byn. Det börjar vara lite för många jag hör om nu som flyttat sina barn från den är skolan pga mobbing och tom misshandel...den pojken jag hörde om nu ska det hållas förhör med högst upp i skolverket(var det väl) för att reda ut vad som egentligen hänt honom.

    ...som sagt, föräldramöte ikväll.

  • passionsblomman

     


    fru AM skrev 2010-09-23 10:40:23 följande:
    PB: Bra om skolan tar tag i det ... det borde ju vara samma lilla klick som står för mobbingen etc Det borde väl dessutom vara den lilla klicken som skulle lyftas ut, delas upp och flyttas iväg. Usch - jag hatar mobbing. Det kan förstöra allt för ett barn!

    Ja FY fan!
    Och tyvärr verkar det hittills som om skolan stått helt handfallen och hjälplös inför det enna efter det andra. Och att det samtidigt pratas om en uppdelning i byn mellan "vissa osom räknas" och "innegäng" och hur de nu uttrycker det, börjar också peka mot att det inte riktigt tycks vara så att folk är on speaking terms med varandra, och hur fasen ska man då kunna reda ut saker? Om föräldrar inte tar saken på allvar? Om man bestämmer att "den där ungjäveln ljuger bara"

    Agh! Just nu känner jag att "kan inte kommunen tillsätta någon slags tjänst så kan jag jobba på skolan med de här frågorna".

    Förresten så ringde sambon nyss. Han fick inget jobb.

  • passionsblomman

    "ja nä, jag har fullt redan nu, men vill du stå kvar i vår ansökningsbank, för vi har ju en del omsättning på personal här"

    De påpekade också att han ju tyvärr hade en månads uppsägningstid, vilket han dementerade, eftersom han som behovsanställd inte har ngn uppsägningstid alls. men han är säker på att hans chef sagt till dem att han har det. (hon finns ju på plats på stället om man säger så. Och förresten så skulle ingen som träffat henne bli förvånad ifall hon skulle lyckats klämma ur sig "och ni vet väl att han nyss var föremål för polisutredning va?")

    Tja, en dag med endast positiva nyheter och input so far. Nåja, solen skiner iallafall.

Svar på tråden Livets toppar och dalar