Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets toppar och dalar

     


    fru AM skrev 2010-09-23 11:15:49 följande:
    PB: Om ni kunde få bevis för att nuv. chefen ljugit och snackat skit kanske hon kunde anmälas? HON är ju en mobbare om något1

    Hon är en manipulativ bitch som styrt det där stället i åratal. Men hon är anmäld. för en del oegentligheter som ses på med rätt allvarliga ögon uppåt.
    Bevis för mina misstankar, det torr jag aldrig går att få. Men jag har sett den där sorten förr och numera vet jag att det finns folk som inte drar sig för någonting alls. och integritet, tystnadsplikt och sådana saker är dåligt skyddade.

  • passionsblomman

    AM, Ja just det! Vätskande eksem, hemorrojder och svårartad herpes tycker jag vore lagom -till att börja med.
    Voododroottning tycker jag låter spännande!

  • passionsblomman

    Cicci, ja chefen på hans nuvarande jobb borde inte få arbeta med människor öht. Hon är inte en sympatisk människa någonstans. Och hon sysslar inte med någon som helst ledning, utan bossar bara. Jag tror det går för henne när hon får folk att hoppa så högt sm hon ber dem.
    Dessutom lovar hon runt och håller tunt. Den här anställningen borde för länge sedan övergått till en fast heltid-men hon har satt behovsgrejen i system, på så sätt kan hon fritt jonglera med människor och deras liv och tid bäst hon vill.

    Och så är det ju då så, att företaget han nu jobbar för, är de som har bevakningsuppdraget på det företag han sökt jobb på istället. Så han åker till stället varje dag redan som det är.

    Vad positivt det låter för DIG dock hörru! Grattis! Hoppas det går hela vägen nu.
    och bra att du stannade hemma. Inskolningen ger sig säkert, bara lillstumpan får den tid hon behöver. Ännu bättre att ni inte åkte iväg, sett i det perspektivet.

  • passionsblomman

     


    kängu skrev 2010-09-23 13:03:27 följande:
    PB, Öppna förskolan (har själv precis kommit hem från ÖF )

    Men GUD vilken jäkla slutledningsförmåga jag har då!

  • passionsblomman

    Oj vilket drag det var här i gårkväll då!

    Hattis, inget konstigt alls med massa olika reaktioner mitt i diagnoser, tankar och besked-och obesked. Tycker iallafall jag. Jag hoppas verkligen det här innebär bättre förutsättningar för er nu!

    Och Underbart med Piff och Puff! mer välling åt småfolket! och glass och vad helst ni vill pojkar!

    BS, och andra som hejjar på jobb. Jag har en sådan där känsla man får ibland, att det löser sig. Kanske är det bara min försvarsmekanism-och sambon delar den inte utan deppar. (och blir tyvärr så himla stingslig då, inget konstigt, men trist) Men själv känner jag att "jo, men det kommer att ringa framöver och då har de en tjänst och så ordnar det sig" Och lite sådaär att "ja, och det kan passa bättre, för nu blev ju ivf:en försenad och då hiner vi göra den så han slipper vara borta mitt i uppstarten"

    Pratade med en tjej som jobbar där igårkväll. Hon sa att han asolut ska ligga på och fortsätta ringa och stå kvar i den där ansökningsbanken, för att visat intresse betyder jättemycket.

    Föräldramötet var jättebra.

    Eller, själva föräldramötet blev som det brukar mer av ett infomöte. MEN åsikten från andra mammor i gruppen kom upp, att det är trist att man som föräldrar aldrig träffas och kan diskutera saker, och bygga lite plattform för saker. Så att man känner varandra. För även på ett litet ställe så är det jobbet, barnen, djuren, maten, huset....och så rusar tiden på och man är som förälder rätt isolerad från vad andra mammor diskuterar med sina barn, vilka regler som finns i andra hem och så vidare.

    Så, vi har bestämt att vi ska på helt frivillig basis bjuda hem på fika hos en familj och sedan bokar man ett nytt datum hos någon annan, och de som kan, vill och tycker att det är kul, träffas en vardagskväll.

    Jag fick in min tanke, oro och fundering i kontexten att jag känner mig lite isolerad där i mitt hus och när man inte interagerar knappt alls med andra familjer, så blir siffror som de där nästan 10% föremål för väldiga funderingar, medan om man får träffas och prata med andra, så kanske man kan få se att den där tjusiga värdegrunden finns, annat än bara på papper.

    ...och sedan stod jag kvar med tre härliga mamor på skolgården och pratade i felra timmar! Föräldramötet var slut kl 20.00. Vi sa godnatt vi 23-tiden. sedan promernerad jag med den av dem som bor åt mitt håll och stod utanför vårt hus typ en halvtimme till.

    DET var en värdefull kväll för den här nyinflyttade mamman kan jag säga!

    Och vad gäller SD, så verkar det vara flera som hört ungdomar snacka i termerna av att man ska vara kaxig och rösta på SD i sitt skolval, lite radikal och cool typ. Bara för att väka reaktioner.
    och många många tycker att vi hanterar invandrar- och flyktingpolitiken helt fel och så röstar man på de enda de tycker säger det högt. Lite så.

    För övrigt finns det inte en enda flykting i vår by. "men alla vet ju hur mycket problem det är i grannbyarna"

    Alltså ganska på pricken som jag trodde. 

  • passionsblomman

     


    fru AM skrev 2010-09-24 12:46:58 följande:
    Fick förresten precis "Tack, men nej tack"-svar från den där resetidningen. De öppnade visserligen för frilansjobb där men jag vet inte. BAJS

    Ja, BAJS!

    Men frilansa då? Vore inte det kul? Är du inte van att mång-eller fler-syssla?

  • passionsblomman

     


    fru AM skrev 2010-09-24 12:50:32 följande:
    BTW hade de 2000 sökande till tjänsten ...

    Shit!
    Och sambon som tyckte det var många sökande här, med 1000 sökande på 100 tjänster.
    Jag måste poängtera också att det inte är 100 likadana tjänster, utan eftersom han helt saknar erfarenhet inom industrin så måste han ju börja på golvet. De sökte ju en massa truckförare och sådant också. Det är nu han skulle ha varit som så många av er andra: ingenjör.

    Det är ibland mycket lätt att sätta sig ner och tycka att man ingenting gjort med sitt liv...

    Fast har man varit ute och röjt småbarns lekplatser och kvinnors trädgårdsland från minor, gripit mördare, våldtäktsmän och folk som misshandlar butiksbiträden, så tycker jag å andra sidan att man gjort lika mycket "nytta" som de som pluggade så ordentligt på högskolan.

    Men man blir ganska mycket fattigare.

    Imorgon ska jag äta kräftor! Jag tror jag ska fråga de som driver affären här ifall de har lust att komma över.

Svar på tråden Livets toppar och dalar