Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets toppar och dalar

    AM, vilken strålande idé! Med konjaken alltså. Undrar hur mycket man ska klunka i? Det måste väl kunna motiveras med bättre hållbarhet va?

    Förresten kan det väl passa med en klunk i kocken med tycker jag. Men jag ska nog låta bli värsting-fin-flaskan som sambon fick i 40-årspresent.

    Vickan, vi får åka till ljusfabriken nästa gång!

    Intressant att se att det visst inte bara är jag i hela världen som tycker MP får vara med på kartan. Annars tycker jag mest det verkar vara partiet som alla älskar att idiotförklara. Men jag gillar deras helhetssyn på människan och tron på möjligheter både för individen på det personliga planet, men också för gemensam förändring till förmån för vår jords framtid.

  • passionsblomman

    Tinga galenpanna var ordet! Jag blir alldeles vahetnudå flabbergastad eller vad det är de säger på engelska att man blir när man står helt perplex.

  • passionsblomman

    AM, jädrans, jag måste köpa merkonjak då. Eller så får jag göraa en egen liten sats med den konjak jag har som inte är sambons värsting.

    BS, jo men så blir det ju med vilket parti som helst iom dessa blocksammanslutningar. (bara det ordet alltså...) Jag tycker att konsekvenserna av vad tex KD egentligen säger om vissa saker är mer än lite otäcka tex. Med synen som finns på homosexuella och att man tex vill ha register på kvinnor som gjort abrort och sådant.
    Skulle de partier jag själv fått mesta siffrorna på i de här nättesten bilda regering så skulle vi få en helt anan koallition, det kan jag ju säga!

  • passionsblomman

    Oooh Cicci, då kissar du blått imorgon!

    Parnassia, ja för tusan, rösta så du får det där jobbet!
    På fråga A svarar jag-ÅH vad svårt-att klara att lämna menar jag.
    På fråga B : Vet inte. Det enda jag vet är att någonstans längs vägen gick det över. Numera vill han inte ammas till sömns.

  • passionsblomman

    Men SNAILY vad otäckt! Usch! Jag fick ju åka in på koll efter blödningar flera ggr också, jag vet hur kymigt det är. Fy tusan!

    Tänker genast på Andbeyond, som skrivit här ngra ggr och som jag vet läser, hon är ju också gravid och hon blöder lite hela tiden stackarn! Helt knäppt men allt ser visst ut hur bra som helst och "det är bara ytliga blodkärl" Jaha?

    Och TYPISKT mitt i festligheterna också!

    Men vaddå Cicci, kissar inte du blått/rött av rödbetor? det trodde jag alla gjorde. Och fler än en har nog hajjat till ordentligt och tänkt "NU är det klippt på allvar"

  • passionsblomman

    Lappis, ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH Röding! DET är verkligen så himla gott! Och sådär gillar jag också att göra fisk.

    Cicci, det där med kanelen, måste det inte vara sådan sylt man kokar då? Så att kanelsmaken kommer ut ordentligt menar jag? Eller strör man bara lite i det rårörda?
    Jag älskar kanel, och tror det blir jättegott.

  • passionsblomman

     


    Oupsie skrev 2010-09-18 22:07:12 följande:
    PB, fungerade det inte att se någon bild? Det var bara en bild från ultraljudet, så det är väl inte så mycket att se egentligen. Ville mest testa funktionen att bara visa bilder för vissa.

    Nej, jag kan inte se något galleri alls. Har du gjort det synligt öht?
    Eller är jag kanske bara inte med i din adressbok?
    kan ni andra se Oupsies bild?

    Cicci, jo det lät som att man gärna skulle koka med kanelstång.
    I köttfärsså, chili och köttgrytor är det jättegott med kanel-men inte för mycket!

    Jag måste alltså nu göra tre sorter: lite kokad ed kanelstång, lite rårörd med prit och lite rårörd med bara socker. Fler recept?

Svar på tråden Livets toppar och dalar