Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets toppar och dalar

    Tinga: Lauritz.com Du bor förresten transportmässigt hundra ggr bättre till än jag för att vara kund hos dem...

    ..och jag tror inte vi skulle slåss om samma grejor direkt heller! Våra hem har ju lite olika stuk kan man säga. Hihi!

    September, Nej just det, jag kanske skulle sagt det: Det är väggplåtar i mässing som det ska sitta två ljus i varje på. Och när sådana lyser, ger de verkligen fint ljus i rummet. Planen är att de ska få en fin tavla mellan sig och de ska sitta på väggen i salen. Småningom ska det finnas en rejäl skänk också. I den ska finporslinet bo. Det gäller ju att ha drömmar.

  • passionsblomman

    Nu måste jag bara hoppa in och berätta att sambons gamla jobbarkompis nyss meddelade att de hört av sig till honom och frågat ut honom om min sambo. Jo, för han står som ena referenspersonen på ansökan. Och förutom att de varit ett team i två år förut, så har  denhär killen numera eget företag härnere och där har sambon hjälpt till lite extra. Alltså har kompisen nu sagt sitt bästa om honom, att han är pålitlig, mån om att göra ett bra jobb, lättlärd och har stor social kompetens etc.

    Eftersom de ringde honom så sent som i onsdags, så kan vi ju nu dra slutsatsen ännu mer att de inte är klara än.

    Alltså hoppas vi lite till i Casa Passion.

    (Så mycket hopp och oro för ett vanligt enkelt jäkla knegarjobb i industrin. De borde fan vara tacksamma att killar som han ens vill söka.)

  • passionsblomman

     


    Tinga skrev 2010-09-17 21:52:06 följande:
    PB - då verkar det ju som att den här fredagen slutar bättre än den börjar. Gött!

    MYCKET!

    Dessutom säger min son att han förlåter mig för att jag skrek som en idiot åt honom i morse och att han trots det inte vill byta mamma.
    Även ett mensmonster kan bli förlåten. Tänk det ni!

  • passionsblomman

    Ja här hoppas vi som attan.

    Fasen att det där med var man jobbar betyder så mycket!

    Vinsterna med det här jobbet skulle vara
    *ett arbetslag istället för själadödande ensamarbete
    *fast tjänst
    *heltid
    *fastslaget schema med fasta skift
    *inget helgjobb

    Och så föroppningsvis en normal chef och ett schysst gäng jobbarkompisar.
    Det är inte ett dugg bättre betalt eller så, men ändå vore det så himla mycket värt.
    TÄNK vilken mycket gladare man jag skulle få härhemma om han kunde slippa skiten han har att gå till nu vareviga dag.

    Och när vi ändå håller på och hoppas, kan vi inte slå till med lite hopp på en LYCKAD IVF här nu för omväxlings skull?  Tycker det är alldeles för tunnsått på den fronten.

  • passionsblomman

    Klockarbol, gött med någon fler som inte lägger sig klokan 21.30-22
    Välkommen hem förresten!

    Fast just nu ska jag faktiskt göra sambon sällskap i sovrummet. Av främst en anledning: jag har sådan mensvärk bak i ryggen att jag omöjligt kan sitta på den här stolen mer. Och inte i TV-soffan heller. Så horisontalläge it is.

    Oupsie: vad underbart med en liten flicka därinne! Men vad är det för bild? För jag kan inte se att du har ngt galleri öht?

    Kramar på er allihop. Jag tycker det är härligt att se att trådfolket både tycker och tänker till inför valet. Det gör mig lite stolt över oss. Det finns för många slapptaskar som BARA pratar om inredning och kläder eller blöjor och vagnar. Vi i den här trå¨den-tja, vi pratar om ALLT! *gillar*

    Kängu-jag muppar mig lite med dig i ett hörn om det går för sig.

  • passionsblomman

    BS, nä inget datum bestämt. Bara att nu vet vi när spraystarten blir, nämligen på dag 21 från att tanten kom. Sedan ska det sprayas tills det blöder igen. Vårt datum vi hade var annars v 39, så det sket sig ju RÄTT ordentligt. För OM min kropp nu tänker följa hur den reagerade förra gången, så bör det enligt mina egna beräkningar röra sig om typ första veckan i november eller så. Men det är ju bara att hänga med så få man se hur det blir.

    Jag har varit på Liljeholmens fabriksförsäljning nu och köpt massor av ljus! Det var en väldig skillnad på butikspriserna, så BS och Cicci, och alla andra som ibland färdas åt det här hållet-där ska man köpa ljus ifall man gillar att tända levande sådana!

  • passionsblomman

    AM, jag tycker iallafall att det finns all anledning att dryfta även det motsatta mot mina problem. Men det är ju fanimig slående hur jäkla dålig fördelning det är på saker och ting i verkstan´. Jag menar just detta att man verkligen inte får bestämma själv. TÄNK om jag kunde få låna lite fertilitet av dig!  

    Jag tror du har väldigt rätt i att beslutet måste komma från en själv och gälla en själv, när det kommer ill så definitiva saker.

    Den här blir jag glad av:
    ">

  • passionsblomman

    Här är det taco-eftersmak i hela munnen. Vi har sonens kompis på sleep-over och de två gillar taccos, så det kändes som ett tacksamt val för kvällen. Sambon ska iväg och joba i dörren så det blir ändå inget vin. En öl får det väl bli istället. Eller coca-cola.

    Typiskt. Jag köpte en låda lingon på torget idag och skulle göra rårörda lingon nu ikväll, men sambon glömde köpa socker, så det bidde inget med det.

Svar på tråden Livets toppar och dalar