Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Porhcez, alla sympatier!
    Jag tänkte förreten lite som AM, okej, förkylning i vardnade, läkarbesök och sedan mosig-perfekt läge för "de sa att jag behöver vila några dagar, så jag går hem nu"
    -och så går du hem! Och vilar. Några dagar.

    *kramar om*

  • passionsblomman

    Himmel! Man kan verkligen aldrig veta vart de där auktionerna tar vägen!

    En konstnär har jag nu sett tre olika tavlor av. De hör dessutom liksom ihop, men det verkar bara vara jag själv som uppmärksammat den saken.
    Iallafall, den första gick för mindre än hälften av vad den var värderad till, likaså den andra.

    Ikväll har jag varit med på den tredje. Jag har bevakat den hela vägen och skulle minsann ha den hade jag bestämt. Bara det att den drog iväg med tretusen ÖVER vad den var värderad till. Så jag gick inte med i det drevet. Eller rättare sagt, jag var duktig och ståndaktig och höll fast vid mitt förut bestämda max-bud.

    Fast nu fick en annan jävl den fina tavlan!

    Jaja. jag bevakar lite andra saker också...

  • passionsblomman

    Men AM, det verkar ju inte funka att länka till den jäkla sidan! bara när man väl köpt ngt och får en länk till mailen, då kan man se. Men Ok, jag prövar med den där tavlan nu då....

    http://www.lauritz.com/Item/Item.aspx?LanguageId=3&ItemId=1987220&ReturnUrl=http%3a%2f%2fwww.lauritz.com%2fMyPages%2fMyAuctions.aspx%3fLanguageId%3d3%26DC%3d1%26CPIn%3d0%26ISz%3ds%26PSz%3ds%26PSzG%3ds%26SO%3d3%26ST%3d1%26PageId%3d4%231987220EndTagRU

  • passionsblomman

    NEJ!

    Men om ni vill kan ni kolla i mitt galleri, för där har jag lagt bilderna på de två tavlor jag redan ropat in. Den ena-med vågen, hänger nu ovanör vår säng. Sambon fik den i 40-årspresent och blev jätteglad. Den andra ropade jag in igår, så den har jag ännu inte sett irl.

  • passionsblomman

    Roald Hansen, f. 1938 (BUS) Ung kvinna på sommaräng


    Varunummer: 1987220

    Ojsan, värst vad strot det blev när man klippte ut från sajten...
  • passionsblomman

    Ooooh vad kul att du gillar dem! Jag föll pladask för båda och det roliga är att sambon gillar dem också. vi vill göra lite marin prägel på sovrummet, men utan helt galna hav som man får Titanic-mardrömmar av. en hel del ritktigt dystra skepp ute på himska hav har jag sett....

  • passionsblomman

    Telis, Tack! det är den med vågen och den var min 40-årspresent till sambon, plus en sådan där modellbåt från sonen och så ska vi ju ut på middagsgalej med hotell framöver. han blev jätteglad!

Svar på tråden Livets toppar och dalar