Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets toppar och dalar

    OBS! Det där här ovan var inget försvar för att män inte ska städa ihop med sina hustrur. DET SKA DE!!!!

  • passionsblomman

    KOKO, åh vad jobbigt med Conny och lillebror.
    Jag har tyvärr inget mer pedagogiskt än att jag skulle bli förbannad på allvar och förmodligen i en grad som skulle skrämma stackars Conny så pass att han kanske iofs begerep att han skulle sluta upp med dumheterna, men å andra sidan troligen skulle tala om sin mors vrede hos psykopaten så där runt 40.

    BS, gött att vaxet kommit bort men stackars gumman med öroninflammation. Himskans vad ont det gör!

  • passionsblomman

     


    Oupsie skrev 2010-09-13 22:21:28 följande:
    Nej, fy så torr humor ! Förlåt!

    Men vaddå-jag skrattade!

    Lindvand ja absolut och nej absolut inte!

  • passionsblomman

    Just ja Oupsie, det var ju det som var "oooups Oupsie"

    Åh, jag kommer så himla väl ihåg just det där från mitt eget plus för så länge sedan-att jag trodde jag skulle ha mens vilken sekund som helst i MASSOR av dagar utan att den kom. Det tog ett bra tag innan jag fattade att man kanske skulle vara misstänksam då. men jag är ju van att vara så himla oregelbunden så det var kanske därför. Eller så var jag bara korkad.

  • passionsblomman

    Oh Oupsie, du kommer väl ihåg att din hund hör till rasen "Den enda sortens trevliga hund i världen" för min sambo? Det vore stor risk att du inte fick tillbaka den...

  • passionsblomman

    Oupsie, jag gillar allt utom svansen som viftas så jädra HÅRT på den där sorten. Och så gillar jag inte det sagliga som de lämnar på brallorna efter att ha vilat sitt huvud på ens knä-dreggelvovvar! Men annars tycker jag de är väldigt fina och en trevlig ras.

  • passionsblomman

    Oupsie, nej inte så mycket-de är ju inte som den där Hootch eller vad han heter, hunden i filmen. men det BLIR gegg på brallorna ibland när de kommer och ska vara så himla gosiga. ÄÄK! Precis som attungar kommer med värsta snoriga näsan och tror att de ska pussas. ÄÄK! igen.

    godnatt!

  • passionsblomman

     


    fru AM skrev 2010-09-14 13:27:35 följande:
    Angående äppelkaka så kan jag tipsa om att blanda ner rivet citronskal - mkt gott till kanelen och äppelsmaken. Rivet citronskal passar nästan överallt. Liksom kanel (urgott att pudra LITE kanel över köttfärssåsen)

    Japp, det är jättegott med lite anel i både färs-och gryträtter. Särskilt om de har lite hetta för övrigt.

    Nu har jag invigt råsaftscentrifugen jag fick av fina trådtjejerna som var här förra veckan! Oj vad jag lyckades slabba. Men man utarbetar nog en teknik som håller allteftersom. Särskilt bra är det ju om man kommer ihåg att sätta juicebehållaren under pipen som juicen rinner ut genom...

    Jag använde idag en masa blandad frukt som blev över från den exotiska laxplanka vi hade på festen i lördags. Det blev verkligen tutti-frutti så att säga. Gott! Och ganaks tjock juice, eftersom det var en del papaya och sådant i. Med bara päron/äpplen blir det nog tunnare gissar jag.

    En trist grej är att i år verkar väldigt stor del av all frukt i trädgården vara angripen av vad det nu kan vara för insekt. Rönnbärsmal chansar jag på.

Svar på tråden Livets toppar och dalar