• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    I tidernas begynnelse hoppade vi på Barnkarusellen, men efter fyra år har vi fått uppleva det mesta i tivoliväg i den här stammistråden: berg- & dalbanor, skräcktunnlar, skrattsessioner i Lustiga Huset, spåmadamer … För att inte tala om alla timmar, veckor, månader, år vid Lyckohjulet – nit eller vinst denna gång …?


    Här är oftast högt i tak – vi pratar sömn och sömnbrist, barn och barnbrist (och möjligen brister hos befintliga barn ), ägglossning och utebliven ägglossning, jämlikhet och ojämlikheter, amning och flaskmatning, relationer, sorg, glädje, död, liv, recept på mat och recept på barnalstrande läkemedel och metoder … Ibland håller vi med varandra och ibland ryker vi ihop. Det blir som det blir. Tråden är som livet självt, helt enkelt.


    Välkommen att hoppa in, i farten, i trådkarusellen som utgör tivolits nav!  Presentera dig (med ålder, skostorlek, favoritchoklad, ungefärligt geografiskt läge och status i barnfabriken) när du känner dig mogen att kliva ut ur smygläsargarderoben. Många av våra stammisar är före detta smygisar … I den här tråden finns det en hittills oskriven regel som kanske skulle kunna formuleras så här: Vi bryr oss om varandra på riktigt – i glädje och sorg.


    Förra tråden: 

    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3792698.html

  • Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!
  • Lapinette

    Fortsätter min förkylning i samma sega tempo blir det ingen brunch på söndag .

  • MSW

    Hörni, om man får ihop nästan tre sidor, och instruktionen är högst sex sidor.. Tror ni det finns chans att man får godkännt iaf? (om innehållet är tillräckligt bra alltså..)


    *nu ska jag läsa igenom uppgiftern och det jag har skrivit en gång till*

  • passionsblomman

    09.18 ringde Maria från CvL, "för hon ville ringa så fort som möjligt"

    Jag sov, men flög såklart upp tvärvaken.

    Ett av de två äggen är befruktat och imorgon får vi veta ifall det klarat sig vidare till delning.

    Det är givetvis helt outhärdligt att bara ha detta enda att hoppas på, så jag slår inte volter direkt, som jag tror ni fattar. Däremot är det ju inte idag som är dagen då det blev tvärkört. Alltså har vi nu under ett dygn hälften av det vi hade går att hoppas på, och massor av tid att vänta.

    Man blir glad och ledsen, livrädd, förhoppningsfull och allt annat på känsloskalan samtidigt. Slängs mellan rationella och cyniska tankar, snuddar vid drömcenariotankar och fylls utöver det av alla sorts tankar som ryms mellan hopp och förtvivlan.

    Men nu vet vi det vi vet nu.
    Imorgon vet vi resten.

  • MSW

    Pb: *kramar* Håller tummarna för det lilla hopp som fortfarande finns kvar!

  • Lapinette

    pb - usch, förstår att väntan känns outhärdlig. Håller tummar och tår att embryot vill fortsätta växa och hamna hos dig imorgon.

  • fru AM

    PB: åh vad vi hoppas på guld-/diamantägget!!

  • Parnassia

    Trådträff i söder


    4/12 låter fint!


    Jag ringde och kollade med Toftaholm och Tre liljor (de som hade soppbuffé).


    Båda har öppet för lunch mellan 12-15 , men ingen av dem stänger då utan man kan sitta kvar och tex dricka kaffe (men det verkar inte som att det finns tex efterrätter eller mycket kakor att köpa tex).


    Ingen av dem visste idag vad som stod på menyn den dagen.


    Båda ställena ville att man skulle boka bord. Jag kan boka om ni bara säger vilket ni tycker verkar bäst.


     


    www.treliljor.se/sv/Restaurang/Helgerbjudande/Sopplunch/tabid/124/Default.aspx


     


    www.toftaholm.se/index.asp

  • Parnassia

    PB - Tänker på dig och håller tummar och tår. KRAM!

  • MSW

    Parnassia: Du får gärna ringa och boka bord.. Men har vi fått med alla som vill/kan? Mig spelar det egentligen ingen större roll vart, men tycker att det lät gott med Soppbuffén!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!