• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    I tidernas begynnelse hoppade vi på Barnkarusellen, men efter fyra år har vi fått uppleva det mesta i tivoliväg i den här stammistråden: berg- & dalbanor, skräcktunnlar, skrattsessioner i Lustiga Huset, spåmadamer … För att inte tala om alla timmar, veckor, månader, år vid Lyckohjulet – nit eller vinst denna gång …?


    Här är oftast högt i tak – vi pratar sömn och sömnbrist, barn och barnbrist (och möjligen brister hos befintliga barn ), ägglossning och utebliven ägglossning, jämlikhet och ojämlikheter, amning och flaskmatning, relationer, sorg, glädje, död, liv, recept på mat och recept på barnalstrande läkemedel och metoder … Ibland håller vi med varandra och ibland ryker vi ihop. Det blir som det blir. Tråden är som livet självt, helt enkelt.


    Välkommen att hoppa in, i farten, i trådkarusellen som utgör tivolits nav!  Presentera dig (med ålder, skostorlek, favoritchoklad, ungefärligt geografiskt läge och status i barnfabriken) när du känner dig mogen att kliva ut ur smygläsargarderoben. Många av våra stammisar är före detta smygisar … I den här tråden finns det en hittills oskriven regel som kanske skulle kunna formuleras så här: Vi bryr oss om varandra på riktigt – i glädje och sorg.


    Förra tråden: 

    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3792698.html

  • Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!
  • MSW

    Oupsie: klart att det inte kan vara några problem med en mer eller mindre! Hoppas dock att du orkar vara med! (----) jag är så nervös inför allt som händer i morgon, så jag vet knappt om jag vågar gå in! nu lyxfällan och gos med maken! Godnatt!


  • porchez

    hej!


    måste tyvärr meddela att inte kan komma på söndag, och att jag nu drar mig tillbaka till smysläsare ett tag (om jag kan hålla mig) Det betyder inte att jag inte bryr mig om er, utan jag tänker massor på er, hur ni mår och vad som händer i barnkarusellerna. Men måste vila och ta hand om mig själv.. Ha det så roligt på söndag jag kommer vilja vara där, men för långt/bökigt för bara en dag... Det är min lost, inte er för ni har det ju lika trevligt ändå.. Vissa av er ser jag ju på FB, kan vara så att jag kommer finnas här i bakgrunden också, men inte just nu!


    Ta hand om er!


     


  • Telis

    PB, åååh vad jag hejjar på det lilla ägget! Måtte det vara ett riktigt litet krigarägg!


    EA, nu jädrans gäller det! Hoppas, hoppas, hoppas! ++++++


    porchez, ta hand om dig! Jag är glad att jag ser dig på FB så att du inte försvinner helt!

  • Telis

    nenne, mja egentligen är det nog snailys risotto. Gillade ni den? GRATTIS på bröllopsdagen!!

  • Piggelin1

    Porchez - kraaaam o ta hand om dig väl


    Grattis på bröllopsdagen Nenne (& Vickan med, eller förstod jag fel?) - vi firade förlovningsdagen i tisdags kväll (vi som lever i synd iaf ett tag till )


    Kram & lycka till med testandet imorgon EA, det SKA bli ett plus nu!


    PB, säger inte så mkt här, har ju redan messat, men en kram kan aldrig skada iaf!

  • Tinga

    EA - nu hålls tummarna stenhårt här! Hoppas att vi får en ordentlig firaranledning idag, och inte bara vanligt fredagsfirande. Många kramar!

    PB - och så hoppas jag att vi får fira ett ET också idag. Det var ju tusan att halva hoppet försvann vid befruktningen, men jag fortsätter att hoppas på det bästa. Kramar till dig med!

    Porchez - en kram till dig med! Hoppas att du snart kommer till rätta med livet, så att du orkar vara med här igen.

    Piggelin - ska ni inte få en novemberbebis heller? Finns det någon i tråden du hör av dig till när saker och ting sätter igång, så att vi åtminstone vet när vi ska skicka styrka i din riktning? Hoppas verkligen att det blir en bättre förlossning den här gången.

  • MSW

    Godmorgon! * håller nervöst tummarna för dagens händelser*


  • Telis

    EA och PB, kom hit och berätta nuuuuuuuu hur det går för er! Jag står inte ut en sekund till.

  • Telis

    Idag är världen ur led. Jag har gått upp men Televinken ligger fortfarande och sover.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!