• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    I tidernas begynnelse hoppade vi på Barnkarusellen, men efter fyra år har vi fått uppleva det mesta i tivoliväg i den här stammistråden: berg- & dalbanor, skräcktunnlar, skrattsessioner i Lustiga Huset, spåmadamer … För att inte tala om alla timmar, veckor, månader, år vid Lyckohjulet – nit eller vinst denna gång …?


    Här är oftast högt i tak – vi pratar sömn och sömnbrist, barn och barnbrist (och möjligen brister hos befintliga barn ), ägglossning och utebliven ägglossning, jämlikhet och ojämlikheter, amning och flaskmatning, relationer, sorg, glädje, död, liv, recept på mat och recept på barnalstrande läkemedel och metoder … Ibland håller vi med varandra och ibland ryker vi ihop. Det blir som det blir. Tråden är som livet självt, helt enkelt.


    Välkommen att hoppa in, i farten, i trådkarusellen som utgör tivolits nav!  Presentera dig (med ålder, skostorlek, favoritchoklad, ungefärligt geografiskt läge och status i barnfabriken) när du känner dig mogen att kliva ut ur smygläsargarderoben. Många av våra stammisar är före detta smygisar … I den här tråden finns det en hittills oskriven regel som kanske skulle kunna formuleras så här: Vi bryr oss om varandra på riktigt – i glädje och sorg.


    Förra tråden: 

    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3792698.html

  • Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!
  • Fru E

    Tack för alla grattis


    Vi är fånigt glada här hemma och lagom speedade på hormoner och adrenalin


    Vet inte riktigt vad jag ska skriva egentligen........det märks ju ingenting! Så skriver det som nog alla andra gjort att det är otroligt svårt att tro på det!



    Lovar att kommentera mer när jag fått tillbaka vettet

  • passionsblomman

    Ingen har ringt från CvL.

    Och jag inser att jag var så skärrad igår när jag pratade med dem, att jag inte kommer ihåg ifall de sa att de ringer oavsett besked, eller ifall de bara ringer om det sket sig. Så jag håller på att gå åt här.

  • Fru E

    PB-du VET att jag håller alla mina tummar och tår för er!!! SÄger som du sagt till mig, ge inte upp än utan nu tar vi timme för timme

  • Lapinette

    EA - STORT FETT GRATTIS!!!! Massor av krama från casa Lapinette

  • Fru E

    PB-vår klinik ringde bara om det inte blivit något. När har ni fått tid?

  • _koko_

    Ang headhuntande, jag har ju turen att vara intresserad av något som är "attraktivt" på arbetsmarknaden, och dessutom tjej i ett mansdominerat yrke, men det är klart att det känns häftigt när någon ringer och har hört att jag är duktig!

    Jag kände mig rätt vanskapt i tonåren, för då gick det fan inte att hitta kläder för långskånkar som jag (och jag är ju ändå flera cm kortare än AM), men nu trivs jag med både längd och vikt. Lite daller runt magen som ska bort bara.

    Jobbar hemma idag och båda barnen är på dagis, lyxigt! Conny var dock rätt snorig i morse, har lite ångest för att han inte fick vara hemma... Sambon tyckte inte alls han behövde vara hemma, och de ringer ju om han inte orkar med, så då fick det bli så.

  • Lapinette

    Ore - träna orkar jag inte ens tänka på. Har åtminstone kommit så långt de senaste dagarna att jag börjat laga mat igen fast det inte smakar ett dyft. Fortfarande superlite feber och nu har förkylning gått ned i hals och upp i ögonen. Har dock sovit hyfsat i natt och bara varit uppe en gång pga svett och snuva. Halvsatt dock hela natten och sov.

    Jag kommer med största sannolikhet inte på brunchen på söndag. Prioritet är att ta det lugnt och bli frisk.

  • Fru E

    PB-det där med att prova kläder är såååå tråkigt när det inte passar och man känner sig helt missformad vanliga kläder går ok för min del men det svåra tycker jag är bhar och toppar som kräver att man har lite att visa upp

  • Piggelin1

    Sitter här vid köksbordet & surfar med en styck dotter mittemot som målar i sin målarbok. Hon sitter trallar lite samtidigt, en salig blanding av olika barnvisor - mysigt! När jag hämtade Amanda igår em, så berättade nämligen vår dagmamma att det precis börjat gå magsjuka hos en annan dagmamma Är det ngt som vi INTE vill ha i detta hemmet just nu, så är det magsjuka!!! Ok, aldrig annars heller, men nu vore verkligen absolut sämsta tänkbara tajming.


    Vågar inte ropa faran över ännu, eftersom A träffade den nu magsjuka dagmamman i förrgår Håll alla tummar ni har att vi inte ska drabbas här. Känns klart tryggast att hålla henne hemma i vilket fall, om smittan skulle sprida sig bland de andra dagbarnen...


    Tinga med flera - börjar snart undra om bebisen börjat tillbakabildas eller nåt


    Stoppade däremot i mig en ny alvedon igår innan jag somnade för att mota bort lite värk. Konstaterade i morse att alvedon is "da shit" - de två kvällar jag tagit det, så har jag sovit såååå mkt bättre & vaknat relativt pigg på morgonen. Kanske ska köra det varje kväll nu innan ngt händer... Alla sätt att sova är bra utom de dåliga - alvedon-missbrukare, kan man bli det?!

  • _koko_

    PB - CvL skulle bara ringa oss om det inte blev något, skulle tro att det fortfarande gäller! Vet precis hur hjärtskärande vidrigt du har det just nu...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!