• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    I tidernas begynnelse hoppade vi på Barnkarusellen, men efter fyra år har vi fått uppleva det mesta i tivoliväg i den här stammistråden: berg- & dalbanor, skräcktunnlar, skrattsessioner i Lustiga Huset, spåmadamer … För att inte tala om alla timmar, veckor, månader, år vid Lyckohjulet – nit eller vinst denna gång …?


    Här är oftast högt i tak – vi pratar sömn och sömnbrist, barn och barnbrist (och möjligen brister hos befintliga barn ), ägglossning och utebliven ägglossning, jämlikhet och ojämlikheter, amning och flaskmatning, relationer, sorg, glädje, död, liv, recept på mat och recept på barnalstrande läkemedel och metoder … Ibland håller vi med varandra och ibland ryker vi ihop. Det blir som det blir. Tråden är som livet självt, helt enkelt.


    Välkommen att hoppa in, i farten, i trådkarusellen som utgör tivolits nav!  Presentera dig (med ålder, skostorlek, favoritchoklad, ungefärligt geografiskt läge och status i barnfabriken) när du känner dig mogen att kliva ut ur smygläsargarderoben. Många av våra stammisar är före detta smygisar … I den här tråden finns det en hittills oskriven regel som kanske skulle kunna formuleras så här: Vi bryr oss om varandra på riktigt – i glädje och sorg.


    Förra tråden: 

    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3792698.html

  • Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!
  • passionsblomman

     


    Lapinette skrev 2010-11-05 10:39:44 följande:
    Förresten, min make insisterar på att jag ska besöka en ny läkare eftersom jag aldrig blir frisk. Vart i helsefyr ska jag gå (har varit på Cityakuten i veckan). Har varken tid eller lust men han är så jäkla envis och tycker jag är dum.

    Men om du har virus så finns det ju inget som hjälper. En vecka-tio dagar är inget konstigt att det kan sitta i. Tro mig! Man måste v-i-l-a och hålla sig lugn. Det är det enda som hjälper, eftersom kroppen måste ta hand om varenda liten invaderande virus-krigare helt själv.

  • Lapinette

    Telis - till vin- och ostprovningen ska jag fasen i mig vara frisk som en nötkärna! Fast just nu känns det här som never ending story.

  • MSW

    Kramar till porchez! Men jag har juh också dig på fb!


    Telis: Det var nog ungefär vid den tiden A bara åt (burk)mat med ngn slags pasta i.. Och inte så himla bra av det heller.. (kommer inte ihåg hur det var vid andra mål dock.. Ock så ammade jag fortfarande, och det var aldrig några problem att få i honom..)


    Nu är det tidig lunch här ( a har pratat om det en bra stund redan), sen blir det nog strax in till stan en sväng, gå lite i affärer och titta på öppen scen där jag varit på praktik!


    Håller tummarna kl två för pb!


    Och trevlig helg till alla!

  • Mrs  B

    Hej hej!!!!


    Vilket härligt sms jag fick, Fru E!!!!  Livar helt klart upp tillvaron just nu.....


     


    Alvedonmissbrukare??? Kan man vara det????
      Ignorerar att ni sa något och håller mitt kära rör på nära avstånd......


     


    Åh, vilket härligt besked......


    Har bara fått tråkiga de senaste dagarna..... en nära kompis har upptäckt knölar i bröstet och ska på vidare undersökning, en annan kompis ligger i eventuell skillsmässa och sen läste jag en dödsanons i tidningen om en tjej som är bekant vars make dött i en arbetsolycka. Vi är lika gamla och nu är hon ensam med två barn under 3år.

  • passionsblomman

     


    Telis skrev 2010-11-05 10:56:00 följande:
    PB, jag är säker på att dom skulle ha ringt vid det här laget om ägget inte delat på sig ordentligt, det hade dom ju sett redan när dom kom till jobbet imorse! Spreta på ordentligt kl 14, jag ska tänka på dig!

    Visst borde de väl det????
    Jag tänker iallafall gå och duscha nu.
    Jag kan ju inte sitta här så jag får lägga upp mig otvättad ifall det blir av.

  • Lapinette

    pb - kan du berätta det för min make som tycker det är helt värdo att jag inte fått någon medicin eller något som kan hjälpa mig? Han tvingar mig alltid iväg till läkare men de flesta gånger har han även haft rätt - halsfluss, bihåleinflammation - men den här gången är det virus.

  • Vännerfan

    GRATTIS EA!!!!! Åh, så roligt!!! ÄNTLIGEN!!! Är jätteglad för er skull!!

    PB, Eftersom de ringde dig så tidigt igår tror jag inte att de kommer ringa efter 11 idag. Men förstår att det är en outhärdlig väntan!! HOPPAS nu att allt går vägen!

    Porchez, Ta hand om dig och kom gärna snart tillbaka!

    Telis, Prinsen matvägrade i 3 dagar vid exakt den åldern! (precis dagarna före jag och Mugglan kom till dig i Sthlm)

  • Lapinette

    Duscha och gör dig fin pb ! För snart är det dags!

  • smint

    men i andra länder kanske man får medecin "lättare"  om man mår dåligt?  Kanske därför han tycker det är konstigt?


    6 månaders väntetid låter ju galet..

  • Lapinette

    smint - piller och läkarbesök verkar tillhöra vardagen i Frankrike medan jag är uppväxt med att man ska "pina" sig igenom sjukdomen. Lida, må skit och så i slutänden blir man frisk.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!