• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    I tidernas begynnelse hoppade vi på Barnkarusellen, men efter fyra år har vi fått uppleva det mesta i tivoliväg i den här stammistråden: berg- & dalbanor, skräcktunnlar, skrattsessioner i Lustiga Huset, spåmadamer … För att inte tala om alla timmar, veckor, månader, år vid Lyckohjulet – nit eller vinst denna gång …?


    Här är oftast högt i tak – vi pratar sömn och sömnbrist, barn och barnbrist (och möjligen brister hos befintliga barn ), ägglossning och utebliven ägglossning, jämlikhet och ojämlikheter, amning och flaskmatning, relationer, sorg, glädje, död, liv, recept på mat och recept på barnalstrande läkemedel och metoder … Ibland håller vi med varandra och ibland ryker vi ihop. Det blir som det blir. Tråden är som livet självt, helt enkelt.


    Välkommen att hoppa in, i farten, i trådkarusellen som utgör tivolits nav!  Presentera dig (med ålder, skostorlek, favoritchoklad, ungefärligt geografiskt läge och status i barnfabriken) när du känner dig mogen att kliva ut ur smygläsargarderoben. Många av våra stammisar är före detta smygisar … I den här tråden finns det en hittills oskriven regel som kanske skulle kunna formuleras så här: Vi bryr oss om varandra på riktigt – i glädje och sorg.


    Förra tråden: 

    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3792698.html

  • Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!
  • passionsblomman

    Hej alla! Hihi, här har ni redan rett ut det hela ser jag!

    Doktorns ord:
    "Ja ni har ett snyggt embryo här, möjligen lite långsamt, det hade gärna kunnat få vara fyra celler, för den statistken är bäst. men den även på tvåcelliga har vi resultat, så det finns hopp om det här. Huvudsaken är att det ser rent och fint ut och det gör det. Om det delar sig vidare blir det ingen skillnad längre fram." Sa han.

    Vi skämtade lite och han sa att lagom vid Påskallavik på vår hemresa) så är det fyrcelligt, men jag undrade om det inte kunde vara en deal att de blev det ungefär vid fördrinken på 40-årsmiddagen nu istället. Det trodde han absolut.

    Jag har hunnit umgås en hel del med de riktigt mörka-och egentligen inte alls logiska tankarna-idag. De som viskar från axeln att när nu Ninnis i granntrådenoch EA  och Mugglan lyckats av alla de jag hållit i handen de här senaste veckorna, så kommer givetvis inte jag också att göra det utan det blir jag och min enfaldiga längtan över. Jag vet att det är fånigt, och det verkar antagligen missunsamt också, men det är inte att Jag inte unnar alla andra sina plus-tvärtom. Men jag vill också vara en av dem.
    ja, ni fattar ju, hoppas jag.
     

  • Lapinette

    pb - ett fint tvåcelligt ... som är fyrcelligt vid fördrinken låter perfekt!

    smint - nej, har jag smittat dig!!!

  • Lapinette

    Själv ska jag ut och knåda ihop en pizzadeg. Maken är så duktig och har gått iväg på vårt vanliga spinningpass. Han kommenterade att jag verkligen måste vara sjuk för jag har inte ens tjatat om träningen den här veckan. Det har liksom inte ens funnits på min världskarta ... kanske ska lära mig att gå först?

  • kängu

    *läser ikapp*


     


    ÅÅÅÅÅÅH vilka underbara nyheter FruE!!! Sitter här med ett stort jätteflin över hela ansiktet!!! GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS!!!

  • Piggelin1

    Säger Heja Miniblomman, jag med!!!


    Vickan - sorry läste nog lite slarvigt - det var nog jubileum för Nenne & P när de träffades kanske? Men hade rätt i att ni båda gifte er på hösten iaf


    Har precis ätit en pasta med gambas & pilgrimsmusslor som mannen gjort, nu väntar vi på att efterrätten ska bli klar i ugnen, en paj med rivna äpplen som jag inte gjort på evigheter - men som brukar bli god


    Hade kanonmysig sväng på stan med Amanda innan idag - hur mysigt som helst att fika & sen gick hon & småtrallade & sjöng hela tiden när vi gick runt i saluhallen


    Närmaste grannarna här har förresten rejsat förbi oss - de hade due date idag, men har redan fått sin lilla tjej. Har inte pratat med dem ännu, men såg dem genom fönstret med barnvagnen. Avis


    Tjing!

  • Lapinette

    Vickan - vem vet, kanske sker det mirakel och jag kommer men just nu tror jag bara ni uppskattar om jag håller mig hemma.

    Nu pizzadags! Ha en skön kväll tjejer!

  • kängu

    Åh heja heja på Miniblomman!! Det bara måste gå vägen!! *håller tummarna hårt*

  • kängu

    Piggis, låter som att du & Amanda haft en supermysig dag!


    Jag sitter och lyssnar på maken som försöker lägga Ru... det går sådär. Hoppas att han somnat innan Idol börjar iaf

  • kängu

    BS, fy vad jobbigt med Astrids värden. Hoppas verkligen inte att det är ngn sjukdom som ligger bakom. Det är hemskt när de måste bli stuckna

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!