• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    I tidernas begynnelse hoppade vi på Barnkarusellen, men efter fyra år har vi fått uppleva det mesta i tivoliväg i den här stammistråden: berg- & dalbanor, skräcktunnlar, skrattsessioner i Lustiga Huset, spåmadamer … För att inte tala om alla timmar, veckor, månader, år vid Lyckohjulet – nit eller vinst denna gång …?


    Här är oftast högt i tak – vi pratar sömn och sömnbrist, barn och barnbrist (och möjligen brister hos befintliga barn ), ägglossning och utebliven ägglossning, jämlikhet och ojämlikheter, amning och flaskmatning, relationer, sorg, glädje, död, liv, recept på mat och recept på barnalstrande läkemedel och metoder … Ibland håller vi med varandra och ibland ryker vi ihop. Det blir som det blir. Tråden är som livet självt, helt enkelt.


    Välkommen att hoppa in, i farten, i trådkarusellen som utgör tivolits nav!  Presentera dig (med ålder, skostorlek, favoritchoklad, ungefärligt geografiskt läge och status i barnfabriken) när du känner dig mogen att kliva ut ur smygläsargarderoben. Många av våra stammisar är före detta smygisar … I den här tråden finns det en hittills oskriven regel som kanske skulle kunna formuleras så här: Vi bryr oss om varandra på riktigt – i glädje och sorg.


    Förra tråden: 

    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3792698.html

  • Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!
  • passionsblomman

    Lappis, ja det är ju kanon ifall man trots allt kan få sova lite och ändå jobba undan en del. Mitt senaste jobb steg jag ju upp 03.50 och det bara GÅR inte med en redig praktinfektion i kroppen. Man dör nästan bara av att stiga upp. Och att sedan jobba med att lyfta och kånka hela dagen och dessutom i endast 14 graders värme det blir helt ohållbart.

  • passionsblomman

    Piggelin, jag tror din kropp tar det här i så små steg i taget nu i startgroparna, att du knappt märker hur den mjukar upp och gör sig beredd. Den där molvärken du vet som avtar igen osv. Sedan, när det väl drar igång är det då redan jätteförberett.

  • Lapinette

    pb - det hade jag aldrig pallat så som jag mår nu. Läkaren frågade faktiskt vad jag arbetade med och om han skulle sjukskriva mig. Han sa dock att det bara var bra om jag satt framför datorn istället för att ligga i sängen men ville inte att jag skulle vara ute bland folk.

  • _koko_

    lappis - Så dyra viner är som pärlor för svin om man ser till mig och sambon. Hon jag ska träffa i morgon är dock sommelier så hon skulle säkert uppskatta det.

  • Lapinette

    Förresten, min make insisterar på att jag ska besöka en ny läkare eftersom jag aldrig blir frisk. Vart i helsefyr ska jag gå (har varit på Cityakuten i veckan). Har varken tid eller lust men han är så jäkla envis och tycker jag är dum.

  • fru AM

    Lappis: har du ingen  husläkare? I s f skaffa en!

  • fru AM

    Lappis: vad brukar ni dricka bin 28 till? Just nu har systembolagets sajt kajkat ihop för mig så jag komemr inte vidare i mina efterforskningar

  • Lapinette

    AM - vi dricker den till allt! Så pjåkiga är vi inte.

    Nej, har ingen husläkare och har ingen aning om hur man får någon heller!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!