Inlägg från: sweetstreet |Visa alla inlägg
  • sweetstreet

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Vi ahde spjälsäng men den var så stor i början. E var ju ca 7 veckor för tidig och liten som en jag vet inte vad när vi fick hem henne... Men jag minns att vi lade henne på tvären i spjälsängen och liksom avgränsade den med kuddar och filtar.
    Jag VET man SKA inte ha en massa lösa saker jadijadijadi men hon kunde knappt röra sig alls när hon kom så vi tyckte inte det gjorde ngt. De låg ju itne alldeles intill henne. 

  • sweetstreet

    Sovpåse gillade jag också Men kanske efter att hon var ngt äldre än just i början. men det var kalas! Enklare än pyamas tyckte jag. Och bra för att när man tog upp ur sängen var de ju fortfarane lika varam och sköna som inne i sängen. Altså vaknade de sällan mer än nödvändigt vid matningar etc. Dessutom kan de ju inte sparka av sig en sovpåse. Fans dessutom i olika material fleece för kyla vilket vi andvände lite på hösten också i vagnen innan vi had varm åkpåse. Och så svala för sommaren.

  • sweetstreet

    Nu kurrar magen så nu är det nog dags för lunch!

  • sweetstreet

    Vi samsov också en del med dotern.. men jag tror inte den allra första tiden. Då var vi för rädda för det. hon var ju så liten så liten att jag var rädd att man skulle råka lägga ena handen på henne och krossa henne...

  • sweetstreet

    Hattis!!!
    Jag har nyss träffat några du känner!!!!
    Me det blev kanske lite knasigt för jag visste inte riktigt hur ja skulle förklara hur vi kände varandra.. Så jag svamlade nog en del och jag tror att din svägerska tyckte jag kanske var lite VÄL flummig och glömsk...!!!!
    Jaja, men jag mindes att du inte ville att jag skulle berätta ngt om tråden så jag drog till lite med att ni fått tipset från ngn från nå´n webbsida som jag visst glömt bort namnet på...!
    Eeeh.... HOPPAS de bara tänkte att "OJ vad honv erkar disträ, men det ÄR de nog de där forskarna...!"

    De var i vilket fall himla gulliga!

     

  • sweetstreet

    FruLLan!!

    Saknar dig med!
    DU kan du inte inboxa mig din nya email!!!???
    Och tack också för dina gulliga tillrop! Själv känner jag mig minst av allt särksilt imponerande... Men jag är ändå glad över att man frågade mig om artiekln och jag hoppas så in i bomben att det ska fixa mig med jobbet i vår.

    Du verkar ju jobba som bara du kan! Himmel!!!!!!
    Sköt om dig också människa!  

  • sweetstreet

    Liten,

    har visserligen ingen 3-åring än men jag kan säga att redan nu vid 2,5 så är det väääääldigt selektiv hörsel!
    Vissa saker hör de fasen bara man tänker dem. typ Glass....
    Andra hör de inte om man så skriker dem framför dem...  och visst kan man tappa humöret. Jag är inte alltid så bra på det är med tålamod. Tyvärr..

    Men men....
    De är ju så charmiga däremellan att det är svårt att vara arg så länge...
     

  • sweetstreet

    Vickan,
    ja fy fan!!! säger jag bara!!!!
    TUR att du lyckades ta dig ur det hela utan besående men iallafall!   

  • sweetstreet

    Smint,
    fyy vad hemskt i vilket fall som helst. Hemskt på ETT vis om misstankarna är sanna men hemskt på ett annat om de INTE är det!

    Haha, ja 2,5-års åldern är helt klart den hittills roligaste men också den mest "utmanande" måste jag säga...!  

  • sweetstreet

    Oj Tinga!! Hoppas du klarar dig från flunsan! Mycket jobb har jag med. usch! Stress. FAST på ett sätt är det positiv stress tror jag. Hm...
    Tyvärr är lilltjejen sjuk vilket bidrar till lite extra stress. Av det mer negativa slaget eftersom ens arnbetstimmar då drastiskt krymper....
    Nu är maken hemma men jag ska väl avlösa honom i em... 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!