Inlägg från: sweetstreet |Visa alla inlägg
  • sweetstreet

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Å Vickan!
    Vad GLAD jag blir!!!
    underbart för dig att kunna arbeta en del hemifrån!!!!!

    Du kan ju då dessutom jobba än mer faktiskt! När man slipper pendla kan man ju JOBBA den tiden! Det brukar vara sådant som är bra att ta upp när man pratar med sin chef om sådana här saker.  

  • sweetstreet
    kapellösa skrev 2010-12-17 18:48:50 följande:
    Attans vad duktiga de flesta här inne är är med julbak och pyssel, känner mig lite bortkommen i sällskapet men ska nog ta och försöka mig på lapinettes kola, den verkar supersmarrig!
    och här kommer mitt bidrag till julstämningen i tråden:

    " target="_blank">



    Ang mitt nick så jag tänker det som kapell-lösa (vilket kommer från ett mycket internt familjeordspråk "skit i kapellet, vi kör ändå" vilket används när något inte är/behöver vara så noga), det var iallafall så jag tänkte mig när jag blev medlem.
    Hahhaaaaa!
    Med tanke på DEN HÄR Tråden så var det en jädrans kul beskrivning!!!!!

    Kapell kan ju symbolisera en hel del olika saker....!
  • sweetstreet
    viktualia skrev 2010-12-17 20:10:18 följande:
    Sweetan - roligt att läsa din blogg förresten! önskar att jag hade din energi att blogga!! *kram på dig*
    Vad gulig du är!

    Men du Lappsjuka eller ej. Om du har tillstånd att jobba hemifrån så är det ju sedan DITT val att välja NÄR du vill göra det. Vlket är super för en småbarnsförälder!!!! Att kunna sova ut iböand om man haft en jobbig natt men ändå kunna jobba i stort sett lika mycket enbart för att man slipper pendlingstiden kan t ex vara guld värt!!
     
  • sweetstreet

    GULLIG menar jag såklart!!!!! 
    Det är ju JAG som är gulingen här!!!!  

  • sweetstreet

    Läste förresten först att du skulle bli "Lappissjuk" och då funderade jag hur DET skulle visa sig?!?!?

  • sweetstreet

    Nä nu ska jag hem och byta av maken så han kan gå till jobbet han med.
    Så det blir till att ta hand om sjuk liten tjej istället för att läsa här. 

  • sweetstreet
    Snaily,
    jag tror du måste försöka äta och sova. Om det inte hjälper så ta kontakt med din BM eller vem det nu är man kontaktar om sådana här saker i Sverige?
    Sedan håller jag med AM!
    Att linda (eller swaddle som vi säger här) är SKITBRA!!!!!!!!!!
    Går bra med vilken tunnare filt(handduk som helst egentligen även om det ju finns speciella också. Vi lindande vår lila tjej lääääänge för det var enda sättet att få henne att somna när hon var bebis.

     

    Klockarbol,
    vännen!!! jag vill skicka en hel säck full med varma kramar till dig att ta fram och svepa om dig i  u under julen! och innan. Du verkar vara en mycket mycket klok och fin person som just nu har det överjävligt tungt. Försök att skita i svårmödrar och andra energitjuvar. Jag vet det kan vara svårt nästintill omöjkligt, men försök. Du behöve sådana som GER något nu. I form av omtanke, energi och kärlek. Inte de som suger musten ur dig.
    Kraaam!!! 

    Mugglan,
    det låter som en väldigt naturlig fas för Moa. Är det inte den fasen alla i henne ålder går igenom när de upptäcker att de faktiskt KAN gå emot föräldrarna och göra som de vill. Eller iallafall tror de att de kan det och vill testa. Här är det också mycket "kan själv!!" och däremellan är det "DU göra!!!" så ja man får helt enkelt försöka att fixa det omöjliga. Tankekläsare är man ju inte så det blir som det blir. Försöka att improvisera, använda humor och ibland bli arg. Ibland fungerar det ibland inte.... Som allt annat...
     
  • sweetstreet

    Å SNORKIS!!!
    Vad GLAD jag blir!!!!!!!
    Så fantastiskt! Underbara nyheter!!
    Men visst förstår jag er oro. Det är helt naturligt. Men jag hoppas av hela mitt hjärta att den kommer att släppa lite mer ju längre du kommer i graviditeten så du får njuta och längta lite också. På så vis är det skönt att höra att din make inte är fullt lika orolig just för att han kanske då kan stötta dig bättre och t o m få dig att slappna av lite mer framåt.
     

  • sweetstreet

    Snaily,
    vännen jag förstod nog inte heller riktigt HUR illa det var.
    Hoppas så att du fått bra hjälp idag när BM hört av sig.
    KRAAAM!  

  • sweetstreet

    Har annars inte riktigt hunnit läsa ikapp ordentligt. bara scrolläst...
    Men men.
    ego:
    Nu är det lite hög stressnivå hos mig. Min reviewartikel är nu ändrad till en ANNAN. De sköt upp dead line såpass mycket på den förra att min chef itne tyckte det var bra nu men hon undrade om jag kunde tänka mig att skriva en annan review istället. Fast dead line för den är slutet av januari så jag måste ha mina grejer hyfsat klara till början av januari! Shit det är ju bara 2 veckor dit! och jul o nyår mitt i! Jaja, jag känner pressen samtidigt som jag tycker det känns kul också. Men jag hoppas jag ror iland det hela. Jyst nu är det nästan som om jag är liiiite fööör stressad så jag istället blir lite "paralyserad".... Men det brukar släppa så jag hoppas kunna jobba riktigt bra i mellandagarna nästa vecka...

     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!