Inlägg från: Vännerfan |Visa alla inlägg
  • Vännerfan

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    MSW, Jag kände fosterrörelser i vecka 11, så det kan vara det du känner. Jag kände ungefär varannan dag i början och sedan varje, så jag är 100% säker på att det var det jag kände så tidigt. Jag råkade böja mig fram över jeansen när jag satt på en stol första gången, så det blev nog trångt och då kände jag den. Den har ju armar och ben redan.

    Håller på och packar lite för min efterlängtade Göteborgshelg utan man och barn! Åka tåg själv med en bok (ahh!), gå på musikalen Sunset Boulevard (I love) och sen massor av shopping och träffa kompisar (utan barn) och dricka vin, äta god mat, snacka och spela spel. Jag har ju valt själv precis vart jag ska åka och vad jag ska göra, så jag får skylla mig själv om jag inte får kul! Det enda som fattas är lite dans eller åtminstone ett träningspass, men då jag sover på olika ställen fredag och lördag och åker kollektivt vill jag ha så lite packning som möjligt, så jag hoppar över träningskläderna.

    Tjing så länge!

  • Vännerfan

    Tack alla! Det ska bli helt underbart med lite egentid efter 4 år! Eller jag hoppas att det blir underbart- jag kommer väl sitta där på tåget bland andra barnfamiljer och sakna mina egna barn!

    Porchez, Detta med din kompis kan jag sätta mig in i och man gör inte så tycker jag! Det var ju inte direkt en major happening hon inte kunde tacka nej till (att grilla hos sin syster). Dina gamla vänner- finns det ingen av dem som skulle vilja fira med dig tror du? Om de har barn kanske de jättegärna skulle vilja komma hemifrån lite och bara behöver nån annan som tar intiativet och ger dem en anledning. Och även om de inte har barn utan "bara" är stadgade kanske de vill det ändå? Skulle iaf jag ha velat. Grattis till nya tjänsten iaf!!

  • Vännerfan

    Danmarks små tvillingar döptes idag såg jag och jag spanade just in namnen. Josephine- så jättefint!! Ett av min absoluta favoritnamn (men upptaget i båda våra släkter). Mary och Frederick- vilken perfekt familj de fått och så snygga de är båda två. Att först få en pojke och sen en flicka och sen dessa tvillingar; det känns nästan som för bra för att vara sant tycker jag- som att det mest bara händer på film. Undrar hur det är med vår kronprinsessa. Vilken satans press hon måste ha på sig, speciellt som månaderna efter bröllopet går. Stackars henne. Undrar också vad jag håller på med som bara sitter här och "dravlar" i stället för att återuppta packningen. Blir till att lägga barnen själv ikväll sen, för maken jobbar sin sista dag på 4,5 månad, så han har mycket att avsluta.

  • Vännerfan

    Mugglan, Kan du ringa mig hem?
    Jag hittar inte ditt nr och en liten kille blir så ledsen när jag går iväg...

  • Vännerfan

    Sitter och försöker få nåt grepp om vad som hänt här och skickar ett gäng kramar till EA!!!

    Jag har haft en heeeeeelt fantastisk helg i Götet! Härligt med ett Göteborg som visade sig från sin allra bästa sida hela helgen. Så trevliga människor precis överallt, sådana roliga shoppingfynd, sån härlig vårsol, sån STÄMNING! Och jag blev helt nostalgisk när jag gick i mina gamla hemkvarter och hade svårt att hålla tårarna borta flera gånger, t.ex. när Göta Lejon (en paradorkester) kom och spelade i mysiga Haga. Personalen i affären jag var i suckade lite över att det knappt gick att prata för att det lät så högt, varpå jag utbrast "Visst är det fantastiskt!!!!" I vanliga fall är jag så upptagen med att ha kolla på att alla andra är mätta, pigga och glada att jag inte känner efter nåt själv, så det var skönt att få tänka lite egna tankar. Så fick jag förmånen att träffa Mugglan också och det var ju lika trevligt som alltid. Undrans om vi lyckas prata lika mycket nästa gång vi ses (förmodligen inte! ) Som grädde på moset (med reservation för att jag använder helt fel ordspråk här!), så lyckades jag bli av med några hjärnspöken också, puh!!! Lite trött dock, för att sova hade ingen hög prio! Det kan jag ju göra hemma (ibland)! Lite dåligt samvete har jag för att jag och en väninna pratade till 02 på natten efter att vi kom hem efter den sanslöst roliga spelkvällen med goa grabbarna, för hon hade hand om sin 10-veckors och sin 2-åring själv hela dagen efter. Jag sövde visserligen lillen åt henne på morgonen, men hon är nog rätt mör nu... Så kan det gå när man är wild and crazy (noooot! )!

    Godnatt och puss och kram!

  • Vännerfan

    Snorkis, Jag reagerade på samma sak som du. Ingen som kommenterar bröllopet!? Kate var ju supersnygg och något annat hade jag inte väntat mig, men jag oroar mig lite över att jag inte tror William haft en chans att få henne om han inte varit prins. Men vad vet jag, jag känner ju inte honom (eller henne). Tycker bara att Daniel och Victoria kändes så mycket mer äkta. Men återigen, vad vet jag vad som dolde sig bakom nervositeten etc. Håller med om att buketten kändes futtig!

    Ang. trådens 5-årsjubileum, så är ju min makens och mitt 5års-bröllopsjubileum den 2 sept och jag känner att jag får prioritera det, för annars kan jag nog glömma kommande julbileum på den fronten helt.

  • Vännerfan

    Funderar på vad jag har att bidra med till tråden idag... och kommer inte på nåt som skulle kunna tänkas vara av intresse.... Jag är nog för trött. Har haft barnen hela dagen och lillen är förkyld, så det var lite jobbigt emellanåt. Och enda gången då jag verkligen hade läge att ta en tupplur då Prinsen ville kolla på film och lillen sov, så upptäckte jag att det kungliga bröllopet var på tv, så då blev jag fast framför datorn och kollade en massa. Ja, som sagt, jag har nog inget att bidra med idag.

  • Vännerfan

    Hej hej!

    Cicci, Jag håller inte med dig alls! Jag älskar småländska och blekingska (och hallänska)!!! De är bäst! Den dialekten de har i Dalsland är dock värst och bonnigast enligt mig. Du förresten, fick du mitt sms för en vecka sedan? Jag har iofs fått svar på det redan genom tråden, men meddela om du inte fått det så skickar jag igen för sakens skull.

    All sympati till Snorkis!!! Jag läste artikeln och blev direkt illamående. Hur kan de bara ha glömt dig, jag fatttar det faktiskt inte. Det var ju inte en grupp du SKULLE varit med i, du VAR ju med i den och det stod ju att de träffades redan på mvc. Tycker det är modigt och bra om du hör av dig till dem, för även om det inte ändrar på något kanske de tänker ett steg längre nästa gång. Och då kanske det gäller nåt helt annat och nån annan som slipper ta väldigt illa vid sig.  Människor är ju ganska lika ändå; det ser man ju om inte annat så här i tråden. Ingen tycker det är kul att bli utfryst eller borträknad eller ifrågasatt och tänker man bara lite, lite till kan man nog undvika många onödiga sitauationer som inte behövt uppstå. Vet inte om det framgår hur jag tänker, men stora kramar iaf!!

    Nu ska jag försöka lägga lillen, som kommit in i perioden där det roligaste som finns är att sätta sig upp och dra ner sufletten när man försöker lägga vederbörande i vagnen.

  • Vännerfan

    Smint, Just det! Det var ju du som berättade om denna lilla flicka. Jag tyckte det kändes välditg bekant när jag läste det igår. Så vidrigt!!! Usch och fy, finner inga ord.

    Lappis, Välkommen hem och grattis till plats 30!! Nu börjar det bli väldigt greppbart iaf för mig. 30 st, det är ju som en skolklass ungefär. Hoppas det går snabbt på upploppet nu!

  • Vännerfan

    Piggelin, Vänta nu... Jag blandar alltid ihop Halland och Bohuslän... Men nej, det är ju Halland som ligger söder om Göteborg, så då menade jag rätt. Det är Halmstadsdialekten jag tänker på. Ligger Halmstad i Halland?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!