Inlägg från: Vännerfan |Visa alla inlägg
  • Vännerfan

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Japp, det gör det. Men de kanske pratar olika i Halmstad och resten av Halland?

    Hur som, nu måste jag göra sen lunch för make+prins är på ingående från fisktur. Och lillen lever fortfarande rövare i vagnen och vill INTE sova.

  • Vännerfan

    Piggelin, Har nog aldrig sett/hört Stefan och Krister då jag inte är mycket för buskis. Per Gessle, I like!!!

  • Vännerfan

    Piggelin, Tack för klippet! Jag ser så lite på tv, men hade hört talas om Morgan. Trodde dock att han var en som handlade mycket där, visste inte att han jobbade där. Ja, riktigt som de pratar i Halmstad var det ju inte.

    Och Oupsie och Piggelin, Just för att Halmstadsmål (eller vad vi ska kalla det), småländska och blekingska är så pass lika är ju anledningen till att jag gillar dem alla tre! Men småländskan vinner nog för mig.

    Nu take-away indiskt!

    kramar

  • Vännerfan

    En skål är även jag gärna med på!

    Undrar lite hur det är med Porchez! Blev ledsen när jag hörde att hunken inte hört av sig så mycket. Någon ändring där? Hur mår du vännen?

    Skickar även en tanke och undrar hur det är med Tinga. Misstänker att kompisen fått sina tvillingar nu? Men du kanske inte ens smygläser just nu, Tinga. Stor kram i vilket fall!

    Själv har jag haft en lite halvkass vecka och hade vi haft ett slutet forum hade jag berättat mycket mer än så.

    Nu ska jag skynda mig ut och måla 36 spjälor till balkongens räcke. De är nedplockade och står i garaget och vi vill gärna få dem på plats igen så man kan öppna balkongdörren på vid gavel utan att det är förenat med absolut livsfara.
    Lillprinsen har äntligen somnat i vagnen och Prinsen och maken är hos svärisarna för att köra ved (prinsen tackar ju inte nej till en tur i traktorn!) och tvätta bilen etc. Hoppas jag även hinner plantera lite nya växter sen som jag och lillen var iväg och köpte. Lyxigt med 3-dagars helg varje vecka, som det blir då jag jobbar 80% och maken är f-ledig helt. Då hinner man med både nytta och nöje.

    Kraaaam!

  • Vännerfan

    Ore förresten, Det kunde varit jag som skrev sådär om min byst! Sist tror jag det blev en D-kupa vilket är helt galet, för de är typ stl B och inget annat!

  • Vännerfan

    Och for the record ska det i mitt första inlägg stå läste och inte hörde, jag har inte hört nåt om hunken, jag har LÄST inläggen.

  • Vännerfan

    Hej Mugglan!

    Åh, jag håller tummarna för att tappen mogrnat tills på måndag!! Och instämmer i att du verkligen varit och är jätteduktig!!

  • Vännerfan

    Enligt kurvan är du väl t.o.m. större än tvillingföderska i v40!


    Väldigt svårt ang. snitt. Lite pest eller kolera då vi ju vet hur gärna du vill föda vaginalt.

  • Vännerfan

    Hej alla goa tjejer!

    Hinner inte med i er takt, men försöker skaffa mig en övergripande bild emellanåt och gläds åt växande magar och sovande bebisar etc.

    Tinga, Ha så kul i Polen! Vill gärna läsa rapport efteråt, då det resmålet ligger bra till för oss (så nöjd över att inte alltid känna att jag bor i ett bortglömt hörn )

    AM, Ha det så skönt på landet!

    Mugglan, Jag är fascinerad över hur bra du minns allt från Moas bebistid. Och att du även minns saker om Prinsen som jag själv glömt!

    Izzie, Hoppas er semesterresa blir lyckad! Vilken ära att få vara med på vigsel som enda vittnen!

    EA, En extra kram till dig! Jag tänker på dig!

    Ikväll var vi på grillning på dagis. Lillprinsen stortrivdes, vilket var härligt att se. Han älskar ju att klättra och att sitta med löv, jord och bark och låta det rinna mellan fingrarna. I den gropiga terrängen föll han ideligen, men var snabbt på benen igen och brydde sig inte om var vi andra befann oss utan knatade runt och var förtjust i barnens uppmärksamhet. Han kommer nog trivas på utedagis han också. (Han har tack och lov fått plats på samma som Prinsen.) Som avslutning fick han prova en av reflexvästarna, som mer såg ut som en klänning på honom.

    Jag håller på och planerar lite inför att vi snart ska åka till Karnelund på Österlen. Maken vet inget om det, då det delvis nlir lite födelsedagspresent för honom, så därför planerar jag på egen hand. Tänkte kontakta ägarna och fråga lite, men här i tråden får man ju så bra tips, så vad ska vi inte missa när vi är där? Äpplets hus? Några extra fina ställen? Finns något för barnen? Lekplatser, vad som helst?. Då de ska med får det bli lite blandat, så att både barn och vuxna får sitt.

    Nu ska jag gå och vara lite social med maken.
    Kram och

  • Vännerfan

    Vickan, Jag har inte fått nån kläm på hur du jobbar nu? För du är hemma lite med Trollet också eller?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!