Inlägg från: Vännerfan |Visa alla inlägg
  • Vännerfan

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Jättefin trådstart AM! Fick en tår i ögat när jag läste den sista meningen. Sept: Lillprinsen kommer vara ca 9,5 månad när jag börjar jobba. Väldigt likt Lilla som väl föddes ca 2 veckor efter honom. Nenne: Åh, allt är ju så mycket roligare när de börjar le och skratta! Håler med dig om att Ellos skickar vansinnigt mycket reklam. Får även massor från LaRedoute, men där har jag inte ens handlat vad jag kan minnas. Telis: Va?! Menar du att du inte gillar choklad?? Jag är inte återställd från foglossningen utan har bältet i stort sett jämt, men jag lider inte så mycket av det utan gör det mesta som jag vill nu ändå. Det är lite som Nordman sjunger: ?Det gör ont, men gå ändå?. Men det är bättre än efter Prinsen för då var jag som nyförlöst igen efter en danskväll minns jag. Nu var jag nyligen på fest och dansade hur mycket som helst i högklackat och hade inte ens ondare efteråt. Snorkis: Var inne som hastigast på FB. Trodde jag fått en friends request av dig och tackade ja, men det var ett sånt där vänförslag (av Porchez), så jag skickade tydligen en förfrågan till dig. Fy, vilken kommentar du fick på festen! L Tyvärr tror jag själv att det finns folk som helt saknar förmågan att tänka sig in i andras sitationer. Det är iaf den förklaring jag själv tänker i mitt stilla sinne ibland. FruE, Nej, men vad tråkigt med din mormor! Gällande det övriga håller jag för öronen och hoppas, hoppas, hoppas iaf!

  • Vännerfan

    Suck. Postar igen.

    Jättefin trådstart AM! Fick en tår i ögat när jag läste den sista meningen.


     


    Sept: Lillprinsen kommer vara ca 9,5 månad när jag börjar jobba. Väldigt likt Lilla som väl föddes ca 2 veckor efter honom.


     


    Nenne: Åh, allt är ju så mycket roligare när de börjar le och skratta! Håler med dig om att Ellos skickar vansinnigt mycket reklam. Får även massor från LaRedoute, men där har jag inte ens handlat vad jag kan minnas.


     


    Telis: Va?! Menar du att du inte gillar choklad?? Jag är inte återställd från foglossningen utan har bältet i stort sett jämt, men jag lider inte så mycket av det utan gör det mesta som jag vill nu ändå. Det är lite som Nordman sjunger: ”Det gör ont, men gå ändå”. Men det är bättre än efter Prinsen för då var jag som nyförlöst igen efter en danskväll minns jag. Nu var jag nyligen på fest och dansade hur mycket som helst i högklackat och hade inte ens ondare efteråt.


     


    Snorkis: Var inne som hastigast på FB. Trodde jag fått en friends request av dig och tackade ja, men det var ett sånt där vänförslag (av Porchez), så jag skickade tydligen en förfrågan till dig. Fy, vilken kommentar du fick på festen! L Tyvärr tror jag själv att det finns folk som helt saknar förmågan att tänka sig in i andras sitationer. Det är iaf den förklaring jag själv tänker i mitt stilla sinne ibland.


     


    FruE, Nej, men vad tråkigt med din mormor! Gällande det övriga håller jag för öronen och hoppas, hoppas, hoppas iaf!


     

  • Vännerfan

    hattis, skulle också behöva ta mig ut. här stinker det av snickerispackel och det är knappast hälsosamt. men ute är det bara regn, regn och regn.

    nenne, vet inte hur det kan bli så. jag har bara fått vet inte-svar av alla läkare, barnmorskor, sjuksköterskor och gud vet vilka jag frågat. ingen vet vad jag ska göra heller, så jag provar mig fram själv. men jag är inte ensam. känner 2 som inte ens blivit av med det efter 4 resp. 6 år.

    nämen ,nu ser jag en lucka i molntäcket ändå... bäst att skynda ut en stund!

  • Vännerfan

    hade för övrigt önskat att det gick lika fort med renoveringen här som för er tinga! här har det varit kaos sen första sept och då har maken grejat varje ledig stund och jag har t.o.m. åkt iväg med barnen i sammanlagt 10 nätter... suck. men det blir nog himla fint när det är klart och vi kommer aldrig mer ge oss på att byta en trappa och göra en ny helt själva.

  • Vännerfan

    Ny störtskur...

    nenne, precis samma som här! Vi gör också egna fönsterbrädor och vitmålar fönster, byter och vitmålar alla lister, dörrkarmar och -foder. Förutom byter golv, tak, tapet och strömbrytare. Vi har även satt igen dörrar, bytt kakel, satt in skjutdörrsgarderob etc. Vi har pratat om hur mycket lättare det blir med övervåningen där inga trappor ska göras och alla dörrar vara kvar så det "bara" är allt det förstnämnda...

  • Vännerfan

    Jag provade akupunktur sist och det blev lite bättre, men det försvann inte.

  • Vännerfan

    Ha ha, gick in på min yahoo och där har ni genererat 29 mail pga aktivitet på FB! Galningar!

    Migrän har jag också, men inte när jag är gravid eller ammar. Eller jo, denna sista gången hade jag migrän i början av grav också, men det var för att jag blev så himla stressad på jobbet. Ytterligare en till migrän-statistiken i tråden alltså.

    Ska kolla vad ni hade för er på FB och sen stänga ner. Vi har lagt lill-prinsen i sin spjälsäng i sitt egna rum på övervåningen (vi sover nere) och jag har mina aningar om att det blir trapprace i natt. Men maken ville så gärna testa, så jag gick motvilligt med på detta. Tror snart jag dör av sömnbrist, så man griper ju gärna efter halmstrån också.

  • Vännerfan

    Ang. migrän funkade inga icke-receptbelagda mediciner på mig, men en nära släktning till mig är neurolog, så hon ger mig alla möjliga nässprayer och andra läskiga preparat att testa. För mig är det klockrent att det är stressrealterat, så det är en varningsklocka för mig.

  • Vännerfan

    Och shit, nu glömde jag nästan kommentera PB:s få folliklar! Man SKA inte klampa in här för fort, iaf inte jag! Väldigt tråkigt och jag hoppas det funkar bättre att maximera dosen. Stor kram!

  • Vännerfan

    Jag blev visst kvar lite till ändå...

    Jag läste om ditt sprial-trassel för ett tag sen Parnassia och jag måste säga att det här med spiraler verkar krångligare än jag trott. Jag skulle fått min insatt i morgon, men då min mens inte kommit (har haft 2 st och det var dags för den tredje nu), så fick jag skjuta på det en vecka. Och fick höra att då jag fortf ammar (visserligen bara 3-4ggr per dag) så är det inte säkert att man kan sätta in den än.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!